Chief90 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ^ χαλαρα το nexus(αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα)...........τοσο καιρο και δεν το αλλαζω............εκτος απο το 2013 μοντελο nvidia tegra 3?!εαν θα διάλεγα το nexus μόνο και μόνο για το support στο xda Εχει και λειτουργια miracast για ασυρματη μεταδοση εικονας (επαιξε με το asus miracast dongle) ξέρουμε τι παίζει με το miracast ? μπορεί να δουλέψει και εδώ ?http://www.ebay.com/itm/Miracast-Wifi-Display-TV-Dongle-Receiver-1080P-HDMI-Wireless-AirPlay-DLNA-EK-/181462568229?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2a40030d25σε universal? η θέλει μόνο asus?(έχω μείνει στο hdmi και στο mhl) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από Chief90 1
jonkyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καποιος που να μου εξηγησει τι ειναι το miracast; Ενα λινκ θα μου αρκουσε Εχω το Asus Memo Pad HD7 ΜΕ173X, προκατοχος αν δεν κανω λαθος αυτου για το οποιο μιλαμε εδω.
terry308 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καποιος που να μου εξηγησει τι ειναι το miracast; Ενα λινκ θα μου αρκουσε Εχω το Asus Memo Pad HD7 ΜΕ173X, προκατοχος αν δεν κανω λαθος αυτου για το οποιο μιλαμε εδω. Τι είναι η λειτουργία Miracast; 1
Hyphen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια βλεπω επεσε και στα public και στα multirama στα 99 ευρω! οποτε μηπως τελειωσε σαν προσφορα?
Chief90 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Σχετικα με το εξωτερικο σαν τιμη καλουλα ειναι .
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλή τιμή για ένα tablet με αυτές τις επιδόσεις και χαρακτηριστικά.... Value for money...... Άριστη αγορά για μικρούς και μεγάλους.....
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για οποιον θελει να δοκιμασω κατι, το πηρα πριν μερικες ωρες και θα βρισκεται στα χερια μου μεχρι το βραδυ. Ενα ευχαριστω και απο εδω στα παιδια που μου εδωσαν feedback νωριτερα.
peg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Gio ενα mini review αν μπορεις Και antutu scores αν είναι εύκολο!
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνωμη αν θα γινω party pooper αλλα υπαρχουν αρκετα videos/sites/reviews με antutu scores κτλ.Υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν games, αναλυουν, κανουν συγκρισεις με αλλα tablets και ολα αυτα που ζητατε.Εκτος και αν θελετε sony και ντε ελληνικα...Μεχρι και το insonmia εκανε πριν λιγες μερες.37067 1
8elwADSL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Και antutu scores αν είναι εύκολο! Και μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο
tourinio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερει κάποιος να μας πει αν παιρνει καρτα sim και αν εχει λειτουργια τηλεφωνου;
tedgr13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτήσω και εγώ για όσους το έχουν πάρει, έχει δοκιμάσει κανείς skype?Σκέφτομαι να το πάρω για τους γονείς μου οι οποίοι θα το θέλουν μόνο για browsing και skype αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι η μπροστά κάμερα είναι μόλις 0.3 MP...
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Νταξει δεν ειναι και χαλια στο video.Το προσωπο του αλλου το βλεπεις ικανοποιητικα απλα να υπαρχει φωτισμος. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μεχρι το βραδυ θα το χω παιδες, δεν παιζει να κανω review και δεν εχω και τις γνωσεις που θα πρεπε να εχω περι Android, για να ειναι της προκοπης review Για οτιδηποτε "τσακ-μπαμ" αποριες που μπορω να βοηθησω, shoot. Ξερει κάποιος να μας πει αν παιρνει καρτα sim και αν εχει λειτουργια τηλεφωνου;Nooope
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα