MasterX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 σε σχεση Site: με αυτα που κοιταγα εδω τι λετε;; βεβαια αν ειναι εστω παραπλησιο, μονο και μονο λογω τιμης θα το προτιμησουμε
el_el Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το πηρα σε τυρκουαζ (αν και το κοκκινο δεν ηταν κακο). το μηχανακι ειναι vfm σε αυτη τη τιμη, και παει σφαιρα . Εβαλα microusb stick και το ειδε με τη μια. Εχει και λειτουργια miracast για ασυρματη μεταδοση εικονας (επαιξε με το asus miracast dongle) Το gps του κλειδωνει αρκετα γρηγορα. Η οθονη μια χαρα ips Φοραει τη 4.4.2 Σε αυτα τα λεφτα αντιστοιχα ειναι και το lenovo A3500 (λιγο παλαιοτερο) τετραπυρηνο και αυτο, που εχει και ραδιοφωνο κλασσικο μεσα - αρκετα βολικο.
baskon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Στην αυτονομία λίγο τα χαλάει αλλά αυτό είναι μάλλον αναπόφευκτο καθώς οι Intel mobile επεξεργαστές είναι γενικά πιο ενεργοβόροι από τους αντίστοιχους ARM.Ποιος το λέει; Οι atom μια χαρά ανταγωνιστικοί είναι σε θεμα καταναλωσης ενεργειας..Υπαρχουν και αλλά πραγματα που μειώνουν την αυτονομία..Οι σύγχρονοι atom κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα κατανάλωσης με ενα arm chip..
fanis1234 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μπορείς να πεις κάτι και για τη δύναμη του δέκτη wifi? εχω καεί απο yarvik και πλέον το προσέχω!
el_el Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις λιγες ωρες που το εχω και το παιδευω δεν εχω δει θεμα με το wifi To xbmc επισης που του εβαλα τρεχει νερακι
8elwADSL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να τρέξεις ενα antutu και να πεις score;
el_el Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό η το lenovo a3500 στα ίδια λεφτά; το asus ειναι πιο καινουργιο σα μοντελο. το lenovo παλι εχει το ραδιοφωνο (κανονικο οχι ιντερνετικο) καιι τα 2 εχουν miracast (τα εχω και τα 2) Αν δε σε ενδιαφερει το ραδιο πηγαινε σε Αsus Επισης το gps κλειδωνει γρηγορα και στα 2 Ισως το asus να ναι ελαφρως γρηγοροτερο σε αποκριση σα μηχανημα γενικως ασε που αν σου αρεσουν τα χρωματα που βγαινει , το τυρκουαζ και το κοκκινο δε παιζονται (υπαρχει και στα κλασσικα μαυρο και ασπρο-ασημι)
sistah Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το εχω ενα μηνα γιατι ετυχε να το βρω στο εξωτερικο στην ιδια τιμη που το εχουν τα περισσοτερα καταστηματα εδω.To θεμα μπαταρια κατ'εμε ειναι ευαισθητο γιατι ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση.Εγω ας πουμε οταν ειναι idle δεν το αφηνω να τρεχει εφαρμογες που σπαμμαρουν services, περα απο το viber.π.χ το facebook το εχω κανει disable, λογω του service που σπαμμαρει αδικαιολογητα αλλα και για αλλους λογους.Τα μισα bloatware τα εχω κανει disable και στην πραξη μονο τα βασικα για να λειτουργησει τρεχουν.Το brightness το εχω σχεδον μονιμα στην μεση.Ετσι μου κραταει μια μερα με απλη χρηση browsing/chatting και αντε κανα game για λιγο.Ταινιες πανω απο 4 ωρες, games nonstop (αναλογα το game) γυρω στις 4 παλι?Θα σας γελασω δεν το εχω μετρησει.H ram στο δικο μου, σε idle, με τα παραπανω settings τρωει σχεδον παντα 500 απο τα 876ΜΒ.Lag δεν ειχα δει ουτε μια φορα, μονο προσφατα ενα ελαφρυ μια στο τοσο αμα τρεχει η σαρα και η μαρα.Εχω δοκιμασει απο asphalt 8 εως RPG χωρις κανενα θεμα,μονο σε ενα μου κλεινει και δεν ξερω αν φταιει το game ή το tablet.Για 99e το θεωρω απο τα πιο ομορφα 7αρια, vfm,χωρις να εχει το ασχημο bezel που εχουν ολα τα αλλα εκτος απο το galaxy tab,με σχετικα καλα specs και με το ομορφο Kit Kat σε συνδιασμο με το ZenUi που ταιριαζει ωραια.Ξεχωρισα το What's Next app της Asus που εαν το loadαρεις με το google calendar σου,μπορεις να εχεις ενημερωσεις στο lock screen σου για τις απεργιες/σειρες/γιορτες/γενεθλια κτλ.Αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι το reflection της οθονης aka σε ηλιολουστη μερα δεν βλεπεις και πολλααν και σπανια θα βγαλω το tablet εξω στο δρομο να δω κατι.Μην ξεχνατε, η SD card θα χρησιμευσει μονο για ταινιες/μουσικη/data των apps γιατι move δεν κανει.Δεν το εχουν κανει root ακομα οποτε αναμενουμε για τα apps.Edit:ακυρο το καταφερανε πριν λιγες μερες αλλα προυποθετει φυσικα να μην κανετε τα system updatesτης Asus γιατι θα χαθει το root.Eγω αγορασα απο ebay (σε auction παρακαλω πολυ στα 2e) μια θηκη που γινεται και standοπου βγηκε υπερβολικα καλη για τα expectations της τιμης και της ποιοτητας απο Kινα.Επισης το μοντελο αυτο ειναι το ME176CXοποτε η camera ειναι 2ΜP και η μπροστα 0.3 αρα μην κανετε τον κοπο να βγαλετε fotos. 2
mpokwsths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος το λέει; Οι atom μια χαρά ανταγωνιστικοί είναι σε θεμα καταναλωσης ενεργειας..Υπαρχουν και αλλά πραγματα που μειώνουν την αυτονομία.. Οι σύγχρονοι atom κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα κατανάλωσης με ενα arm chip.. Αυτός το λέει για παλιότερα SoCs των δύο μεγαλύτερων εταιριών (Intel - x86 vs Qualcomm - ARM). Ξέρω με βεβαιότητα ότι από τότε η QCom έχει κάνει άλματα στο power efficiency. Υποθέτω ότι και η Intel θα έχει κάνει βήματα προόδου, απλά είχε μεγαλύτερη απόσταση να καλύψει. Βάζω το idle γιατί αποτελεί τον πιο κρίσιμο παράγοντα στο power efficiency (εκτός από περιπτώσεις gaming, κτλ) και γιατί σε heavy load είναι περίπου ισοπαλία οι δύο πλατφόρμες. Όλο το review εδώ: http://www.anandtech.com/show/6536/arm-vs-x86-the-real-showdown
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να κανω ενα semihijack και να ρωτησω: Θα προτιμουσατε αυτο ή ενα nexus 7 (2012, μεταχειρισμενο)?
dobro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ^ χαλαρα το nexus(αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα)...........τοσο καιρο και δεν το αλλαζω............εκτος απο το 2013 μοντελο 1
Hyphen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να κανω ενα semihijack και να ρωτησω: Θα προτιμουσατε αυτο ή ενα nexus 7 (2012, μεταχειρισμενο)? Το asus εγω λογο sd card και λογο οτι ειναι μοντ 2014 με οτι μπορει να συνεπάγεται αυτο 1
el_el Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να κανω ενα semihijack και να ρωτησω: Θα προτιμουσατε αυτο ή ενα nexus 7 (2012, μεταχειρισμενο)? προτιμω το asus γιατι το nexus το ειχα , πολυ καλο μεν αλλα με χαλασε που δεν ειχε micro sd και miracast που να το βλεπει το αντιστοιχο stick Asus (άλλο τρελλο κι αυτο, υποστηριζει τα νεξους απο 2013 και μετα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα