Konnosgeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν έχω ξαφνικά καθόλου WiFi. Το εικονίδιο είναι γκρι και μου λέει ότι δεν ειναι ενεργό. Μιλώντας και με tech support της Apple και με τις αντίστοιχες αναφορές μου είπαν ότι ειναι μάλλον πρόβλημα στο τσιπ του WiFi και θέλει αντικατάσταση. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον; Ποια θεωρούνται τα καλύτερα καταστημάτα για επισκευή iPhone 4s στην Αθήνα; Ευχαριστώ
Johny Q Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι το γνωστο προβλημα στα 4s, αν εισαι εντος εγγυησης το πας εκει που το πηρες. Τωρα για καταστηματα που επισκευαζουν δεν ξερω να προτεινω, θα σου πω ομως μακρια απο iRepair.
Konnosgeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι δυστυχώς εκτός εγγύησης πλέον γιαυτό και κοιτάω σε μη επίσημα ασ πούμε. Την iRepair μου την πρότειναν για καλή.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν έχω ξαφνικά καθόλου WiFi. Το εικονίδιο είναι γκρι και μου λέει ότι δεν ειναι ενεργό. Μιλώντας και με tech support της Apple και με τις αντίστοιχες αναφορές μου είπαν ότι ειναι μάλλον πρόβλημα στο τσιπ του WiFi και θέλει αντικατάσταση. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον; Ποια θεωρούνται τα καλύτερα καταστημάτα για επισκευή iPhone 4s στην Αθήνα; Ευχαριστώ Έχει τύχει σε πολλούς δυστυχώς! Το έχεις πάνω από 2 χρόνια? Αν το πας σε μαγαζί για επισκευή ρώτα αν σου δίνουν κάποιου είδους εγγύηση, γιατί είναι σχετικά εύκολο να το κάνουν να δουλέψει αλλά μπορεί να είναι προσωρινό. Μη πληρώσεις για λίγες ώρες-μέρες
CheOnWeb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι δυστυχώς εκτός εγγύησης πλέον γιαυτό και κοιτάω σε μη επίσημα ασ πούμε. Την iRepair μου την πρότειναν για καλή. Κι εγώ που είχα πάει καλή μου φάνηκε αλλά όταν το έγραψα έπεσαν να με φάνε. Φυσικά κανείς απ' αυτούς που με έκραζαν δεν είχε πάει ο ίδιος. Είχαν ακούσει ότι κάποιος τους είχε πει ότι είχε διαβάσει... 2
Konnosgeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχω πάνω απο δυο χρόνια ναι. Σε 2-3 που έχω ρωτήσει δίνουν 6μηνη εγγυηση ναι. Απλά θέλω να μάθω ποιά κάνουν πιο σωστή δουλειά για να είναι σίγουρη η επισκευή, κι ας είναι και λίγο πιο ακριβό.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχω πάνω απο δυο χρόνια ναι. Σε 2-3 που έχω ρωτήσει δίνουν 6μηνη εγγυηση ναι. Απλά θέλω να μάθω ποιά κάνουν πιο σωστή δουλειά για να είναι σίγουρη η επισκευή, κι ας είναι και λίγο πιο ακριβό. Το πιο σωστό (όχι ότι δεν μπορεί να το ξαναπάθει αλλά λέμε) είναι να μπει καινούργιο τσιπάκι (ή να γίνει reball το παλιό). Πολλοί κάνουν reflow (ζεσταίνουν το παλιό για να κολλήσει πάλι στη μητρική) γιατί είναι πιο φτηνό και πιο εύκολο. Αν έχεις 6 μήνες εγγύηση και το ποσό είναι λογικό κάντο!
Johny Q Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Η αποφαση δικη σου ειναι προφανως. Ουτε εγω χω επισκευασει εκει γιατι μολις πηγα ηθελαν να υπογραψω αυτο Πηγαινε και πες μας αν θες 1
Konnosgeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Η τιμή μέχρι στιγμής όπου έχω ρωτήσει είναι γυρω στα 70. Το θέμα είναι ότι θέλω να γίνει καλή δουλειά δίοτι αυτό θα πουληθεί σιγά-σιγά για να περάσω στο 6, αν με αφήσει ικανοποιημένο η Apple σήμερα βεβαια.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν έναν χρόνο άλλαξα Power button, Home button και μπαταρία με 100e (τιμολόγιο με ΦΠΑ, άρα για μένα 81e). Τέλειωσα σε 30 λεπτά και πήρα 6μηνη εγγύηση. Μέχρι σήμερα, κανένα πρόβλημα. Αυτό που ζητάνε να υπογράψεις είναι τυπικό απ' τη στιγμή που θα είσαι σχεδόν από πάνω όταν το φτιάχνουν. Η τιμή μέχρι στιγμής όπου έχω ρωτήσει είναι γυρω στα 70. Το θέμα είναι ότι θέλω να γίνει καλή δουλειά δίοτι αυτό θα πουληθεί σιγά-σιγά για να περάσω στο 6, αν με αφήσει ικανοποιημένο η Apple σήμερα βεβαια. Αύριο.
Konnosgeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αύριο ναι. Είμαι σε mood καλοκαιριού ακόμα και χάνω τις μέρες ακόμα και στο γραφείο χαχα
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μην μου πεις ότι μιλάς σοβαρά ότι θες να το πουλήσεις? Γιατί άμα σκεφτούμε ότι το κόστος επισκευής είναι 70 ευρώ, τότε η τιμή θα ξεκίναει από 70 ευρώ ώστε μα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Λογικό μέχρι εδώ. Μετά πόσο κι αλλο θα βάλεις στην τιμή? Γιατί έχεις και ένα iPhone 6 να πάρεις. Σήμερα ένα 4ς ξεκινάει από 280 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Μην έχεις όνειρα ότι θα το δώσεις στα 300 τουλάχιστον. Τα λέω όλα αυτά χωρίς flame γιατί επικρατεί μια ιδέα στους πελάτες τις Apple ότι μπορούν να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα προϊόντα τους σε ότι τιμή γουστάρουν αυτοί επειδή είναι iPhone duh?
Tablet Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η αποφαση δικη σου ειναι προφανως. Ουτε εγω χω επισκευασει εκει γιατι μολις πηγα ηθελαν να υπογραψω αυτο Πηγαινε και πες μας αν θες Tι λένε αυτοί ρε;; πανε καλα;; δε φέρει καμία ευθύνη όταν η συσκευή είναι εκειιι;;; χαχααχχαχα το έχει χάσει ο κόσμος οπότε η αντίστοιχη υπογραφή από πελάτη πρέπει να είναι ότι υπογράφω με κάθε επιφύλαξη πάντως νόμιμου δικαιοματος μου.. σωστά;
golfakias13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, τι έκανες τελικά με το wifi? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα