kostas_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω έναν εσωτερικό δίσκο, που τον χρησιμοποιώ μέσω docking station στον κύριο υπολογιστή μου. Δοκίμασα να τον συνδέσω με τον ίδιο τρόπο στον υπολογιστή του γραφείου, αλλά δεν τον αναγνωρίζει και εμφανίζεται ως να μην έχει αρχεία (δεν του ξανα-έκανα διαμόρφωση εννοείται). Τι συμβαίνει; Ο υπολογιστής του σπιτιού έχει windows 7 και του γραφείου XP. Τι στο καλό; είναι δυνατό να φορματαρίστηκε ο δίσκος;
makfil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον τα 7 αναγνώρισαν αμέσως το usb device και έδωσαν drivers ενώ τα XP θέλουν drivers.
kostas_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Σε κάθε περίπτωση, ο υπολογιστής του σπιτιού, τον αναγνωρίζει κανονικά. Ευτυχώς, γιατί γύρισα σπίτι με την ψυχή στο στόμα, μήπως και είχε γίνει κάποια ζημιά. Δεν είχα κάνει όλα τα αρχεία back up (που να προλάβω). Πάντως, το docking station αναγνωρίζεται κανονικά απ' το σύστημα. Την Παρασκευή, είχα κάνει ακριβώς αυτήν την δουλειά, χωρίς πρόβλημα, σε εσωτερικό όμως που του είχε γίνει εξαρχής διαμόρφωση απ' τον παλιό υπολογιστή. Παίζει ρόλο αυτό;
makfil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπου μπερδεύτηκα με τις εναλλαγές. Τελικά, ο δίσκος με το ds πήγε στο γραφείο, δεν τον αναγνώριζαν τα XP, ανησύχησες, επέστρεψες στο σπίτι, τον βλέπουν κανονικά τα 7. Μέχρις εδώ, σωστά; Με την τελευταία πρόταση, εννοείς ότι το ds αναγνωρίζεται και από τα XP ή όχι;
kostas_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά, ο δίσκος με το ds πήγε στο γραφείο, δεν τον αναγνώριζαν τα XP, ανησύχησες, επέστρεψες στο σπίτι, τον βλέπουν κανονικά τα 7. Μέχρις εδώ, σωστά; Με την τελευταία πρόταση, εννοείς ότι το ds αναγνωρίζεται και από τα XP ή όχι; Σωστά. Οι δύο υπολογιστές, έχουν ξεχωριστά docking stations. Αυτός με τα XP, έχει το δικό του, που το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι χρόνια, χωρίς να μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Στο σπίτι, έχω άλλο.
makfil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα ξεκαθάρισε η υπόθεση. Προφανώς, αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, για να το αναφέρεις. Μέχρι σήμερα είχες κάνει μετακινήσεις εσωτερικών από το ένα ds στο άλλο;
kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι σήμερα είχες κάνει μετακινήσεις εσωτερικών από το ένα ds στο άλλο; Δεν θυμάμαι (γεράματα) αν έχω κάνει το αντίστοιχο. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα