Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..εχω αγορασει απο πλαισιο πριν λιγους μηνες την μητρικη της gigabyte Z87M-D3H και το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα ενω μπορει να μην κανω καποια λειτουργια παγωνει η οθονη κ δν δουλευει το mouse..το συστημα παραμενει ανοιχτο κ αν πατησω reset απο το case μετα απο 5 δευτερολεπτα το pc κλεινει τελειως..εχει ιδεα κανεις τι παιζει?ευχαριστω

Δημοσ.

καλημέρα,

συνηθως το κόλλημα προκυπτει απο τον επεξργαστη αλλα δες τις θερμοκρασιες τσεκαρε τις μνημες για να αποκλεισεις και αυτο, κανε και bios upadate και μετα εαν εχεις τη δυνατοτητα τσεκαρε το μηχανημα με εναν αλλο επεξεργαστη απο φιλο σου ας πουμε για να δεις τη μητρικη... και να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο, αν οι θερμοκρασιες ειναι ενταξει δουλεψε το σε safe mode να αποκλεισεις και οτι μπορει να δυσλειτουργει εξαιτιας καποιου driver.. :-)

Δημοσ.

Αν ήταν πρόβλημα με κάποιο driver κατά 99.9% θα του έβγαζε μπλε οθόνη(BSOD). Θα συμφωνήσω πάντως ότι για να μην ανταποκρίνεται καθόλου ο υπολογιστής και να μη του βγάζει καν BSOD είτε υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής είτε γενικά κάτι δεν πάει καλά με τον επεξεργαστή. Ισως όμως να είναι κάτι και με την μητρική ή με το τροφοδοτικό ή και με την κάρτα γραφικών.

Αν έχεις windows 7 η μεταγενέστερα, όταν θα σου κολλήσει περίμενε 20-30δευτερά, μπορεί να σου βγάλει μπλε οθόνη σε αυτό το διάστημα, να την βγάλεις μια φωτο με το κινητό σου και να την ποστάρεις εδώ να δούμε τι λέει.

Η μετά που θα σου κολλήσει (και αφού περιμένεις 20-30δευτερα) και θα κάνεις reboot κάνε κλικ στο start, στο search box βάλε reliability history και κάνε κλικ στο view reliability history. Στείλε μια screenshot η μια φώτο από το παράθυρο του reliability monitor.

Δημοσ.

η κάρτα γραφικών δεν φταίει γιατί το δοκιμασία κ χωρίς κάρτα κ μου το εκανε παλι,ο cpu είναι πολύ καινούργιος i5 4690k κ απο θερμοκρασίες είναι κομπλε όταν είμαι σε internet 38 με 45 βαθμούς κ σε παιχνιδι σε ultra settings 70 βαθμούς το πολύ..επίσης εκανα κ bios update κ παλι μ το έκανε κ έχω κανει κ format στον ssd π έχω τα windows 7

Επίσης το έχω αφήσει μέχρι κ 2 ώρες αφού μ έχει κολλήσει,κ έχει παραμείνει όπως το άφησα ουτε μπλε οθόνη ουτε τίποτα κ κατα αλλά το μηχανημα δείχνει να δουλεύει καλά χωρίς να αποκρινεται το ποντίκι κ η οθονη

Επίσης το έχω αφήσει μέχρι κ 2 ώρες αφού μ έχει κολλήσει,κ έχει παραμείνει όπως το άφησα ουτε μπλε οθόνη ουτε τίποτα κ κατα αλλά το μηχανημα δείχνει να δουλεύει καλά χωρίς να αποκρινεται το ποντίκι κ η οθονη..επίσης έχω δοκιμάσει κ αλλη οθόνη κ αλλά θύρα σύνδεσης κ τίποτα παλι

Δημοσ.

Αυτό με το reliability history δεν κατάλαβα πως γίνεται..antivirus έχω το eset..απο παρασκευή θα δοκιμασω παλι γιατί ειμαι εκτος σπιτιού κ δεν έχω το pc τωρα αλλά προσπαθώ να βρω λυση

Δημοσ.

Ψιλοκουφό αυτό που θα πώ, μήπως έχει χαλάσει το mouse ή/και το keyboard (ειδικά αν είναι wireless, ίσως υπάρχει πρόβλημα με τις μπαταρίες).

Κατά τα άλλα πήγαινε Control Panel->System and Security->Action Center->Reliability Monitor

Αναμένουμε  λοιπόν όταν επιστρέψεις σπίτι :)

Δημοσ.

φιλε μ εκανα αυτο που μ ειπες με το reliability monitor..μου βγαζει καποια error..εικονες ψαχνω πως μπορω να σου στειλω

Δημοσ.

Kάνε κλικ πάνω στα κόκκινα X και δες την περιγραφή του σφάλματος κάτω. Θα λέει κάτι σαν Video Hardware Error (αν είναι πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών)  ή Μοuse/Keyboard Error ή Input Device error ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

μου βγαζει το στοιχειο π επαθε σφαλμα igfxCUIService Module κ απο κατω μ βγαζει αυτη την περιγραφη

Περιγραφή

Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: C:\Windows\System32\igfxCUIService.exe

Υπογραφή προβλήματος

Όνομα συμβάντος προβλήματος: APPCRASH

Όνομα εφαρμογής: igfxCUIService.exe

Έκδοση εφαρμογής: 6.15.10.3540

Χρονική σήμανση εφαρμογής: 5338f9c7

Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: igfxCUIService.exe

Έκδοση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 6.15.10.3540

Χρονική σήμανση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 5338f9c7

Κωδικός εξαίρεσης: c0000005

Μετατόπιση εξαίρεσης: 000000000000e6e8