Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

θα ήθελα να με βοηθήσετε να στήσω ένα pc που να έχει γρήγορη εναλλαγή από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και να έχει πολλή μνήμη. Να μην κολώνει με πολλά VMs ανοιχτά. 

Περισσότερα παρακάτω.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:   700e

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : ΟΧΙ

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:  Ταυτόχρονη χρήση πολλών VirtualMachines, GNS3 με πολλάI IOS να τρέχουν παράλληλα. 

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?   ΟΧΙ

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?    ΟΧΙ

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)    Είτε από πολλά είτε από ένα, προς το παρόν με ενδιαφέρει η σύνθεση

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?    ΟΧΙ

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού  

Μπορεί στο μέλλον να θέλω πολλές Νetwork Cards και να βάλω καλύτερη Κάρτα Γραφικών αλλά προς το παρόν η κάρτα γραφικών δε με νοιάζει

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

ΟΧΙ ΟC

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

OXI

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Ναι έναν δίσκο SATA που έχω, μια κάρτα γραφικών απλή, dvd, ποντίκια και άλλα

Στην ουσία θα ήθελα μια σύνθεση με τα εξής:

•  Κουτί   (μαύρο)
  • CPU     (θέλω να έχει δύναμη αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα σε έναν καλό i5 ή έναν i7)
  • Ψύκτρα
  • Μητρική   (να μπορεί να πάρει από 16GB και πάνω μνήμη)
  • Μνήμες   
  • Τροφοδοτικό  
  • Κάρτα γραφικών  (μια μέτρια)

Γενικά θέλω να έχει γρήγορη εναλλαγή από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και να έχει πολλή μνήμη. Να μην κολώνει με πολλά VMs ανοιχτά. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χαίρετε,

θα ήθελα να με βοηθήσετε να στήσω ένα pc που να έχει γρήγορη εναλλαγή από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και να έχει πολλή μνήμη. Να μην κολώνει με πολλά VMs ανοιχτά. 

...............................................

• CPU     (θέλω να έχει δύναμη αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα σε έναν καλό i5 ή έναν i7)
  • αν φτανει το μπατζετ, πρωτη επιλογη ι7, αλλιως 2η FX8350 και επειτα ι5..!!!!!!

Δημοσ.

Χαίρετε,

...............................................

• αν φτανει το μπατζετ, πρωτη επιλογη ι7, αλλιως 2η FX8350 και επειτα ι5..!!!!!!

παιζει και να χωραει ενας ι7 αν του φτανει η ενσωματωμενη καρτα.

Δημοσ.

Ναι θέλω να δώσω βαρύτητα στον επεξεργαστή και στην μητρική.

Στα υπόλοιπα κάνω σκόντο.

Μητρική θα έλεγα ASUS ή GIGABYTE, εσείς ποια θα προτείνατε για αρμονία με τον  i7-4790K ?

Δημοσ.

Αφού λες ότι δεν κοιτάς για oc στον cpu... δεν χρειάζεσαι K έκδοση επεξεργαστή και μπορείς να πας σε non z μητρική που είναι ποιο φτηνές.

Δημοσ.

PER.558462.jpg PER.558462
INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX
product_wishlist_small.jpg
283.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 283.50 € basket_delete.png PER.523197.jpg PER.523197
ASUS H97-PRO RETAIL
119.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 119.00 € basket_delete.png PER.554348.jpg PER.554348
CRUCIAL BLS2CP8G3D1609DS1S00CEU BALLISTIX SPORT 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KI
155.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 155.00 € basket_delete.png PER.811576.jpg PER.811576
COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS550-AMAAB1-EU)
63.26 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 63.26 € basket_delete.png PER.810817.jpg PER.810817
CORSAIR CARBIDE SERIES 200R BLACK
57.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 57.00 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685
RAIJINTEK THEMIS
22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 700.66 €

Στα 700 ευρω χωρις καρτα γραφικων εφοσον δεν την χρειαζεσαι ακομα,παιρνεις αργοτερα μια οποια θες.Ετσι και αλλιως ελαφρια παιχνιδια τυπου λολ τα παιζεις και με την igpu

• Like 2
Δημοσ.
Sakiz105

στη σύνθεση παραπάνω στον επεξεργαστή που σχεδόν όλοι προτείνατε έχει λέει δική του ψύκτρα και ανεμιστηράκι. Αξίζουν?

Έλεγα για να ρίξω το κόστος και άλλο.

Δημοσ.

PER.558462.jpg PER.558462

INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX

283.50 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 283.50 € basket_delete.png PER.523197.jpg PER.523197

ASUS H97-PRO RETAIL

119.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 119.00 € basket_delete.png PER.554348.jpg PER.554348

CRUCIAL BLS2CP8G3D1609DS1S00CEU BALLISTIX SPORT 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KI

155.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 155.00 € basket_delete.png PER.811576.jpg PER.811576

COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS550-AMAAB1-EU)

63.26 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 63.26 € basket_delete.png PER.810817.jpg PER.810817

CORSAIR CARBIDE SERIES 200R BLACK

57.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 57.00 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685

RAIJINTEK THEMIS

22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 700.66 €

Στα 700 ευρω χωρις καρτα γραφικων εφοσον δεν την χρειαζεσαι ακομα,παιρνεις αργοτερα μια οποια θες.Ετσι και αλλιως ελαφρια παιχνιδια τυπου λολ τα παιζεις και με την igpu

Sakiz105

στη σύνθεση παραπάνω στον επεξεργαστή που σχεδόν όλοι προτείνατε έχει λέει δική του ψύκτρα και ανεμιστηράκι. Αξίζουν?

Έλεγα για να ρίξω το κόστος και άλλο.

αν θες ι7 μονο αυτο χωραει... δεν μπορεις να βαλεις 4790κ θελει μεγαλυτερο budget.

εννοεις να μην παρεις την ψυκτρα που σου προτεινει και να αφησεις στοκ? αν λες αυτο δεν αξιζει η στοκ ειναι για κλαματα...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξεχασες δεν ζητησε σκληρο αλλα μαλλον θα χρειαστει εναν ssd.

οποτε με την διαφορα, χτυπαει κι εναν SSD και ειναι στα 700 περιπου..!!!!

• Like 1
Δημοσ.

οποτε με την διαφορα, χτυπαει κι εναν SSD και ειναι στα 700 περιπου..!!!!

ε ναι γιατι γραφει οτι εχει εναν SATA δεν ξερω τι εννοει ...

Δημοσ.

δεν ξεχασες δεν ζητησε σκληρο αλλα μαλλον θα χρειαστει εναν ssd.

Οπωσδήποτε SSD για VMs. Έχω έναν SSD και κάτι άλλους καινούριους HDD SATA3. Είχα το λειτουργικό VM (xp) στον HDD και ψιλοσέρνοταν. Με το που το έβαλα στον SSD, πετάει. Οπότε πρέπει ο SSD να χωράει, εκτός απ' τα προγράμματα, και τα λειτουργικά VMs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...