veteranos123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλήμερα. Έχω έναν σκληρό δίσκο 1terrabyte και είναι χωρισμένος σε 2 partitions. Ένα με 931 gb (που έχω και τα windows) και ένα με 98,9 mb (στο οποίο λέει ότι έχω διαθέσιμα μόνο 85,2 mb, πως γίνεται αυτό αφού όταν πατάω να μπω μέσα είναι άδειος?) Πήγα στην διαχείριση δίσκων και πάτησα δεξί κλικ στο μεγάλο partition και η επιλογή επέκταση τόμου είναι ανενεργή. Τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Επέκταση γίνεται μόνο με άδειο χώρο πρέπει να σβήσεις το e και να ξανά δοκιμάσεις.
veteranos123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασα "δεξι κλικ" και μετά διαμόρφωση και πάλι λέει ότι έχει διαθέσιμα 85,2mb από τα 98,9 mb αλλά όταν πατάω να μπω μέσα στον e δεν έχει αρχεία.
mascuale Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε και με το MiniTool Partition Wizard http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
veteranos123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Η επιλογή merge που θέλω εγώ λέει ότι δεν υποστηρίζεται από την base έκδοση.
mascuale Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κάνεις delete το μικρό partition, γίνει unallocated space και μετά κάνεις resize το μεγάλο partition;
dobro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.disk-partition.com/resource/merge-partition-on-disk.html
veteranos123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόβλημα λύθηκε με τον τρόπο που είπε ο macuale. Δημιουργήθηκε ένα άλλο όμως. Όταν τελείωσα με το πρόγραμμα έπρεπε να κάνω restart και μόλις πήγε να φορτώσει τα windows έλεγε ότι δεν βρήκε μέσο. Τέλος πάντων αυτό το διόρθωσα με το repair των windows αλλά όταν το έκανα είχα ξεχάσει να βγάλω τον δεύτερο δίσκο από πάνω (έχει και αυτός λειτουργικό μέσα) και πλέων μου βγάζει να επιλέξω πιο από τα 2 θέλω. Αυτό που θέλω εγώ είναι η 1η επιλογή αλλά όταν έβγαλα τον δεύτερο δίσκο από πάνω και μόλις πήγαινα να πατήσω την 2η επιλογή μου έβγαζε το παρακάτω error. Για να μην σας κουράζω, αυτό που θέλω είναι να φορτώνει πάντα το λειτουργικό στην 1η επιλογή ανεξάρτητα αν έχω και τον δεύτερο δίσκο πάνω.
mascuale Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 my computer -> properties -> advanced system settings -> startup and recovery -> settings Ρύθμισε τί θέλεις από εκεί.
veteranos123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λύθηκε και αυτό. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα