redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ενα αυτοκινητο καει απο μολοτοφ (χονδρικα μιλαω τωρα) στα εξαρχεια, η ασφαλιστικη θα το πληρωσει/αποζημιωσει? Αν εχεις ολικη ασφαλεια μιλαμε. Εχω εναν γνωστο που ειχε παρκαρει το αυτοκινητο εξω απο ενα σχολειο. Ενα μεγαλο κλαδι ενος δεντρου (2 μετρα μηκος 40cm παχος δεν το λες και κλαδι) επεσε πανω στη τζαμαρια του αυτοκινητου. Η ασφαλεια δεν τον καλυπτε και ας ειχε ολικη, διοτι ελεγε δεν πιανεται στα φυσικα αιτια. Μαλ@κιες δηλαδη. Και εγραψα το τελευταιο κομματι επειδη σκεφτομενος οτι οι ασφαλιστικες αν αποφευγουν ακομα και τα φυσικα αιτια, ποσο μαλλον θα καλυπταν αυτοκινητα που εχουν καταστραφει απο κουκουλοφορους πχ..; Αφορμη για το θεμα σταθηκε αυτη η ειδηση: http://www.naftemporiki.gr/photos/852973/broxi-apo-molotof-sta-eksarxeia
cger Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Για το πρώτο υπάρχει κάλυψη για τρομοκρατικές ενέργειες και πυρός. Για το δεύτερο περιστατικό με το κλαδί είχε θραύση κρυστάλλων. Αν υπάρχει οφείλει να τον αποζημιώσει.
ApSiMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον δεν θα είχε θραύση κρυστάλλων. Όσο είχα θραύσης κρυστάλλων στο αμάξι μου άλλαζαν τα πάντα χωρίς να κάνουν κιχ. Τζάμι - καθρέπτες σπασμένοι από 3ους που δεν βρήκα ποτέ (βρήκα το αμάξι έτσι), και τα πλήρωσαν όλα.
Pintsie Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω στην ασφάλειά μου: τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικά αίτια (έλεγε "χαλάζι, σεισμός(!) κα"), θραύση κρυστάλλων, μερική κλοπή, ολική κλοπή κτλ κτλ. Μήπως έπρεπε να λέει ξεκάθαρα "φυσικά αίτια"; Εμένα δεν το είχε στην ολική. Τα πρόσθεσα εγώ ένα ένα μαζί με το "θραύση κρυστάλλων" και τη "νομική προστασία".
Alxnks Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για τρομοκρατικές ενέργειες για διαβάστε λίγο το πλήρες συμβολαιο σας με τα μικρα γραμματα, να δείτε οτι λένε οτι πρεπει να υπάρξει ανάληψη ευθύνης απο κάποια ομαδα, να σας πέσουν τα μαλλια. Για το τζαμι που λεει ο φιλος...θα απομάκρυνα το κλαρί, θα τους φωναζα, θα λεγα οτι το βρήκα έτσι και θα πήγαινε με θραύση κρυστάλλων, όχι φυσικά αιτία που μπορεί να κρύβονται παλι πίσω απο μικρά γραμματα.
kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 για μεικτη ασφαλεια μιλατε παιδια όχι ολικη.ολικη ταιριαζει μονο σε κλοπη. γιατι ρωτησε την ασφαλεια και δεν ρωτησε την εταιρια που αλλαζει τζαμια?ας παει απευθειας στην 2η αλλιως μετα διεκδικείς λεφτα από τον δημο. και για φυσικα αιτια παλι θελει ρεπορτ για τον καιρο ότι την ταδε μερα φυσουσε ταδε μποφορ κτλ.απο την εμυ ρωτηστε τις διαφορες και τι λεει η κάθε ασφαλεια 1) στα φυσικά φαινόμενα 2) στον εμπρησμό από τρομοκρατική ενέργεια3) στις ζημιές από στασεις/απεργίες/πολιτικές ταραχές κλπ4)κάλυψη για πράξεις δολιοφθοράς/κακόβουλες ενέργειες π.χ. "χαραξιες" απο κλειδι,κατσαβιδι ή λακουβες από πετρα /ξυλο θα καλυψει καποια αφαλιστικη σαν δολιοφθορά/κακοβουλη ενεργεια?καπου ειχα διαβασει ακομη και για ενα απ ολα αυτα θα πρεπει να υπαρχει στην αστυνομια επισημη πορεια ή να εχει αναλαβει το συμβαν καποια τρομοκρατικη ομαδα. υ.γ. δωσε και συ μια αναληψη ευθύνης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα