Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω σοβαρή ανάγκη! Έχω την μητρική τς GIGABYTE Z68A-DH3-B3 και έχω πρόβλημα με τον ήχο! Βάζω τα ηχεία παίζει 2 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει! Τα ηχεία λειτουργούν κανονικά, τα πήγα σε μάστορα! Είπα ότι θα πάρω απλά μια κάρτα ήχου, αλλά μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστώ καινούργια μητρική! Πείτε μου λίγο, αν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα με μια κάρτα ήχου ή πρέπει να μπω σε μεγάλα έξοδα, πάλι!!!!

Δημοσ.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα εξής :

Α) με μια usb κάρτα ήχου από ebay (γύρω στα 3€)

Β) με ακουστικά ψειρες

Γ) disable την onboard κάρτα ήχου από το bios

Δημοσ.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα εξής :

Α) με μια usb κάρτα ήχου από ebay (γύρω στα 3€)

Β) με ακουστικά ψειρες

Γ) disable την onboard κάρτα ήχου από το bios

Ρε έχω ηχεία με woofer που τα είχα πάρει και είναι καλά και θέλω να τα χρησιμοποιήσω....Αν κάνω disable από τα bios την onboard κάρτα ήχου, η μητρική μου μπορεί να πάρει πάνω της μια ανεξάρτητη; Αλλιώς αν πάρω κάρτα ήχου με usb θα μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μου;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω σοβαρή ανάγκη! Έχω την μητρική τς GIGABYTE Z68A-DH3-B3 και έχω πρόβλημα με τον ήχο! Βάζω τα ηχεία παίζει 2 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει! Τα ηχεία λειτουργούν κανονικά, τα πήγα σε μάστορα! Είπα ότι θα πάρω απλά μια κάρτα ήχου, αλλά μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστώ καινούργια μητρική! Πείτε μου λίγο, αν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα με μια κάρτα ήχου ή πρέπει να μπω σε μεγάλα έξοδα, πάλι!!!!

Αναβάθμιση στο BIOS με την τελευταία έκδοση αυτού.

Παρόμοια προβλήματα είχα με την MSI Χ79 GD45 μέχρι το Δεκέμβριο μεταξύ του BIOS και της προηγούμενης έκδοσης που υποστήριζε Ivy-E.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...