Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει ας προτείνει κινητό value for money μέχρι 180ε.

Έχω το samsung galaxy ace τωρα, να αγορασω android ή να παω για windows;

Αγορα απο καταστημα Ελλαδα, για χρηση ληψη φωτογραφιας, apps, μεγαλη αυτονομια μπαταριας και καλη οθονη

Δημοσ.

απο windows phone θα σου προτηνα κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/nokia-lumia-630-dual-sim-yellow-gr-p-TEL.008923... τωρα για android μαρκεια απο samsung σε τετοια τιμη ... κολανε πολυ και καταντανε πολλες φορες εκνευριστηκα ( εχω για αυτο το λεω :( ) σε sony  θα κοιτουσα εγω

Δημοσ.

απο windows phone θα σου προτηνα κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/nokia-lumia-630-dual-sim-yellow-gr-p-TEL.008923... τωρα για android μαρκεια απο samsung σε τετοια τιμη ... κολανε πολυ και καταντανε πολλες φορες εκνευριστηκα ( εχω για αυτο το λεω :( ) σε sony  θα κοιτουσα εγω

Γιατι να μην περιμενει ( αν μπορει) το nokia lumia 730. Εγω ειχα στο νου μου το nokia lumia 630. Καλη επιλογη εδωσες, αλλα νομιζω οτι καλυτερα λιγο υπομονη για το 730, αν βεβαια η τιμη θα παει κατω των 180€.

Επισης το 630 γινεται να το βρεις στα 125€.

Δημοσ.

+1 Μ2 sony που ίσως να είναι και η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά και λεώ ίσως γιατί στις νυχτερινές φωτογραφίες δεν είναι και τόσο καλές αλλά γενικά βγάζει καλές φωτογραφίες . Αν δεν σε νοιάζουν και τόσο πολύ οι νυκτερινές πας σε Μ2

Δημοσ.

Βάση σημερινής ισοτιμίας  το moto g 4g με την SD card βγαίνει στα 180€. Η εγγύηση που παίρνεις απο το Amazon.co.uk θεωρώ πως είναι κατα πολύ ανώτερη απ'οτι μπορεις να πάρεις απο κάποιο skroutzoμάγαζο για αυτό και στο παραθέτω σαν επιλογή παρότι ψάχνεις μόνο απο ελλάδα.

Άλλες αξιόλογες επιλογές είναι το απλό Moto G και L9 ii απο την LG.

Windows θα σου πρότεινα μόνο αν κοιτάς για συσκευή κάτω των 100-120€. Οι συμβιβασμοί που κάνεις όταν πας WP δεν είναι λίγοι αλλα στο συγκεκριμένο price τις κάνεις ωστε να έχεις ένα λειτουργικό που τρέχει αξιόλογα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...