Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα τον χαντακώσεις τον i5 με τέτοια κουτιά.

Βάλε και μια after market ψύκτρα.Τον συναρμολογούν αυτοί οπότε ένας λόγος παραπάνω.

Εγώ θα τον συναρμολόγησω το κουτί το διάλεξε ο άλλος λογω εμφανισης για ψυχτρα δεν ξέρω θα ρωτησω ποια λες εσυ;
Δημοσ.

Εντάξει η εμφανισή είναι υποκειμενική αλλά μετράει η ποιότητα και οι δυνατότητες και με τι σύστημα θα το ταιριάξεις.Εγώ δεν θα κοίταζα τέτοιο κουτί όταν υπάρχουν τέτοια parts.

Για ψύκτρα δες καμμιά cm hyper 212 evo,thermalright true 120,raijintek themis.

Δημοσ.

Εντάξει η εμφανισή είναι υποκειμενική αλλά μετράει η ποιότητα και οι δυνατότητες και με τι σύστημα θα το ταιριάξεις.Εγώ δεν θα κοίταζα τέτοιο κουτί όταν υπάρχουν τέτοια parts.

Για ψύκτρα δες καμμιά cm hyper 212 evo,thermalright true 120,raijintek themis.

Η θέμις θα χωράει; τι κακό έχει το κουτάκι; το χω ξανά χρησιμοποιήσει σε άλλο συστημα και μου φάνηκε κομπλε
Δημοσ.

Όχι δε χωράει.

Το κουτί ακόμα και για τα λεφτά του που είναι λίγα σε σχέση με της κάρτας και του επεξεργαστή για κάτι που το κρατάς κιόλας δεν είναι καλό,υπάρχουν καλύτερα.

Δημοσ.

Όχι δε χωράει.

Το κουτί ακόμα και για τα λεφτά του που είναι λίγα σε σχέση με της κάρτας και του επεξεργαστή για κάτι που το κρατάς κιόλας δεν είναι καλό,υπάρχουν καλύτερα.

Θέλει με τζαμι τι λες γι αυτόhttp://www.e-shop.gr/bitfenix-comrade-midi-tower-black-window-p-PER.813113

'Η αυτόhttp://www.e-shop.gr/coolermaster-k380-black-p-PER.807670

Δημοσ.

Δηλαδη ολα τα ατομα σου προτειναν να βαλεις και μια ψυκτρα εσυ εβγαλες συνθεση χωρις ψυκτρα :P. Επισης σκληρο δισκο για τα παιχνιδια δεν θα χρειαστεις??Με τον Ssd που θα εχει και τα Windows θα ειναι ο φιλος σου???

Δημοσ.

Δηλαδη ολα τα ατομα σου προτειναν να βαλεις και μια ψυκτρα εσυ εβγαλες συνθεση χωρις ψυκτρα :P. Επισης σκληρο δισκο για τα παιχνιδια δεν θα χρειαστεις??Με τον Ssd που θα εχει και τα Windows θα ειναι ο φιλος σου???

Βασικά δεν είναι δικά μου λεφτα .. Σκληρό και ψυχτρα θα βάλει πιο μετα μου είπε...3 παιχνίδια χωράει άνετα ο 120 νταξει ποσά θα παιζει;

Δημοσ.

το πρωτο χωραει gpu ως 300mm και ψυκτρα μαλλον ως 160mm.. οποτε θελει ψαξιμο

π.χ δεν χωραει την r9 270x gigabyte.. ουτε μεγαλες ψυκτρες!

το δευτερο δεν εχει τζαμι

Δημοσ.

το πρωτο χωραει gpu ως 300mm και ψυκτρα μαλλον ως 160mm.. οποτε θελει ψαξιμο

π.χ δεν χωραει την r9 270x gigabyte.. ουτε μεγαλες ψυκτρες!

το δευτερο δεν εχει τζαμι

η καρτα που εχω παραγγειλει 295μμ ειναι..τι δεν εχει τζαμι μηπως τρολαρεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...