Προς το περιεχόμενο

Corsair h100i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό. :) ακόμα και σε χαμηλές στροφές, αν υπάρχει ησυχία στο σπίτι μπορείς να ακούσεις το θόρυβο που βγάζει λόγω των στενών fins.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά και εγώ την ίδια έχω και όντως κάνει θόρυβο και δεν αποδίδη και πολύ καλα εμενα με θερμοκρασία δωματίου 28 βαθμούς τον 8350 στα 4850 HZ me ρεύμα 1.45 στο Ο.C.C στα 2 λεπτά τον φτάνει 60 βαθμούς πυρήνα οπότε και το σταματάω.Με τόσο καλό airflow που εχω περίμενα πολύ καλύτερα.Κάποιος που έχει την ίδια είχα διαβάσει ότι έχουν ψιλό πρόβλημα με τα σιδεράκια της που συγκρατά επάνω στο socket.

κάποιο παιδί που έχει την ανάλογη εμπειρία και γνωρίζει περαιτέρω ??

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ στην αλλαγή ανεμιστήρων. Οι ανεμιστήρες που δίνει η H100i είναι πολύ αποδοτικοί. Φυσικά πάνω από τις 1300 σ.α.λ. ακούγονται όπως οποιοσδήποτε ανεμιστήρας.

Θεωρώ πως οι Quiet ανεμιστήρες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είναι να αγοράσεις ανεμιστήρες 1300rpm, ρύθμισε αυτούς που έχει το πακέτο σε αυτές τις στροφές και θα έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα. 

Με λίγα λόγια η Corsair σου δίνει δύο υψηλής απόδοσης ανεμιστήρες τους οποίους τους κάνεις ότι θέλεις. Αν θέλεις τους έχεις στις 2700 σ.α.λ. για να benchάρεις διαφορετικά ρίχνεις τις στροφές ή κάνεις Custom Curve.

μου επιτρεπεις να διαφωνησω με τις αποψεις σου πλαγιος, καθετος και οριζοντιος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...