Προς το περιεχόμενο

Corsair h100i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα και περιμένω την corsair h100i για να αλλάξω την ψύκτρα xigmatek aegir. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την xigmatek απλά είπα να δοκιμάσω και την υδρόψυξη. Πρέπει να απενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση στo bios ή όλα είναι plug and play?

Δημοσ.

οχι την κανεις εγκατασταση στο υπολογιστη σου και τιποτα αλλο ... απλος να κατεβασεις και το corsair link ( http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler )  απο την στιγμη που σου το δινει και ειναι ενα ωραιο feature για αυτην την υδροψηξη :D

• Like 2
Δημοσ.

Οκ, σε ευχαριστώ. Αναρωτιόμουν αβ έπρεπε να απαβεργοποιήσω την ρύθμιση στροφών στο bios για να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα της corsair.

Δημοσ.

αρχισε να ψαχνεις και κανεναν ανεμιστηρα  γιατι θα απογοητευθεις απο αυτους που εχει μεσα.

δοκιμασμενη λυση και σχετικα φτηνη για υδροψυξη ειναι Link.png Site: αυτη

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, σε ευχαριστώ. Αναρωτιόμουν αβ έπρεπε να απαβεργοποιήσω την ρύθμιση στροφών στο bios για να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα της corsair.

Στο 4πινο header του CPU μπαίνει βύσμα από την H100i οπότε δεν σου βγάζει error το Motherboard. Θα κάνεις ότι λένε οι οδηγίες και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

αρχισε να ψαχνεις και κανεναν ανεμιστηρα  γιατι θα απογοητευθεις απο αυτους που εχει μεσα.

δοκιμασμενη λυση και σχετικα φτηνη για υδροψυξη ειναι Link.png Site: αυτη

Δεν συμφωνώ στην αλλαγή ανεμιστήρων. Οι ανεμιστήρες που δίνει η H100i είναι πολύ αποδοτικοί. Φυσικά πάνω από τις 1300 σ.α.λ. ακούγονται όπως οποιοσδήποτε ανεμιστήρας.

Θεωρώ πως οι Quiet ανεμιστήρες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είναι να αγοράσεις ανεμιστήρες 1300rpm, ρύθμισε αυτούς που έχει το πακέτο σε αυτές τις στροφές και θα έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα. 

Με λίγα λόγια η Corsair σου δίνει δύο υψηλής απόδοσης ανεμιστήρες τους οποίους τους κάνεις ότι θέλεις. Αν θέλεις τους έχεις στις 2700 σ.α.λ. για να benchάρεις διαφορετικά ρίχνεις τις στροφές ή κάνεις Custom Curve.

Δοκιμάζεις και βλέπεις. Δεν πιστεύω ότι θα μείνεις δυσαρεστημένος.

• Like 2
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω τους στοκ και αν δεν μου αρέσει ο θόρυβος θα προχωρήσω στην αντικατάταση τους. Οι corsair sp120 βγαίνουν και σε pwm, δεν είναι προτιμότεροι από αυτούς που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω?

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan-twin-pack-p-PER.640218

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-pwm-high-performance-edition-high-static-pressure-fan-twin-pack-p-PER.641167

Δημοσ.

Νομιζω αμα παρεις τους perfomance, θα κανεις μια τρυπα στο νερο. Ολα τα λεφτα ειναι στο πρόγραμμα της Corsair. Δες οταν την βαλεις, αν θα σε ενοχλεί ο ηχος τους στο balanced mode. Εγω εχω τους Sp Quiet edition pwm και ειμαι αρκετά ικανοποιημενος απο θεμα αποδοσης/θορύβου.

Δημοσ.

Εγώ κάνω (όπως πάντα :P ) και μια πατέντα,εκεί που εφάπτονται τα φουρφουρια με το ψυγείο,περιμετρικά βάζω μια υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταινία μαύρη (Gaffers Tape) και έτσι δεν υπάρχουν απώλειες με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερη στατική πίεση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ήρθε η corsair μου. Την εγκατέστησα κανονικά, σύνδεσα το usb και πέρασα το corsair link. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ενεργοποιώ πιο προφίλ θέλω (quiet, balance κτλ ) και πως καταλαβαίονω σε πιο προφίλ είμαι. Έχω την εντύπωση ότι το corsair link δεν δουλεύει κανονικά. Το cpu aux fan μου το δείχνει σταθερά στις 2368 στροφές αν και ο ήχος μεταβάλλεται. Eπίσης δεν έχω όλες τις πληροφορίες πχ pump.

edit: Βρήκα κάτι οδηγίες και άλλαξα μερικές τιμές (regedit) και τώρα εμφανίστηκαν όλες οι πληροφορίες. Σιγά σιγά θα το μάθω.

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

Καλορίζικη.
Προσωπικά έχω φτιάξει Custom Curve.
Δες τα έτοιμα presets αν σε βολεύουν πρώτα και αν όχι, φτιάχνεις κάτι δικό σου. Μπορείς να βάλεις και το PC σαν Backround. :P

post-115429-0-87183600-1410456473_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...