Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Εχω αυτήν την κάρτα γραφικών θέλω να την αλλάξω και οθόνη με hdmi 1.3 οι καινούργιες έχουν hdmi 1.4 θα δείχνει στην οθόνη μου εικόνα η οθόνη μου είναι η  LG FLATRON M227WD 22''

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λίγο που έψαξα δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις 1.3 σε 1.4 και το αντίθετο οι περισσότεροι λένε οτι θα παίζει κανονικα

Δημοσ.

Και εγώ νομίζω ότι γίνεται. Μπορείς όμως να έχεις πρόβλημα με την ίδια την κάρτα. Επειδή είχα και έχω πολλές κάρτες της σειράς radeon 5ΧΧ0 (5770,5850,5870) ξέρω πως όλες σχεδόν έχουν πρόβλημα με τις εξόδους. Όταν τις είχα συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση, μου τρεμόπαιζε η εικόνα.  Μην φανταστείς πολύ χάλια, αλλά υπήρχε πρόβλημα. Γιατί θέλεις να συνδέσεις μέσω HDMI και όχι DVI?  

Δημοσ.

Χτες το βράδι έβαλα hdmi+ 1.4 καλόδιο και έπεζε κανονικα και με 1.3 b καλώδιο και με 1.4 το θέμα είνια πως με καινούρια θα γίνεται?

Εσύ πια οθόνη έχεις και τι καλώδιο χρησιμοποιείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αλλάξω κάρτα σκέφτομαι για μια από τις καινούριες η οθόνη που είναι μοντέλο 2009 θα δείχνει το hdmi  της καινούριας κάρτας γραφικών στην οθόνη μου γτ τώρα είμαι με hdmi1.3b? Η οθόνη μ είναι η LG FLATRON M227WD.

Επεξ/σία από johnychliaras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...