Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αλλιως φιλε παρε τηλ την apple απο το σταθερο σου η απο κανενα καρτοτηλεφωνο για να μην χρεωθεις.εαν ειναι δικο σου το τηλ θα στο ξεμπλοκαρουν.εαν δεν ειναι δικο σου,υπαρχει μια περιπτωση να τους δωσεις 2-3 ψευτοστοιχεια να τους μπερδεψεις λιγο και να την καταφερεις.φιλος μου,που ειχε βρει στις διακοπες του iphone5 με μπλοκαρισμενο icloud,πηρε τηλ την apple τους παρακαλεσε οτι δεν θυματε και τετοια κολπα,τιποτα εξαιτιας τροχαιου με αμνησια αλλα δεν εκανε δουλεια.ειναι πολυ καχυποπτοι,γιατι κανουνε καθε μερα με πολυ κοσμο που δεν ειναι δικα τους τα κινητα.παντος προσπαθησε γιατι ειναι κριμα να εχεις το 5c να καθεται χωρις να το χρησιμοποιεις.ευχομαι να τα καταφερεις.

εαν δεν εχεις αποδειξη προσπαθησε στο περιπου να ξερεις ποτε εχει πρωτη φορα αγοραστει το κινητο και απο ποιον παροχο ενεργοποιηθει.εαν στην πορεια θυμηθεις επιπλεον τα στοιχεια που ειχες βαλει,μπορεις να τους ξαναπαρεις τηλ

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η αλλιως φιλε παρε τηλ την apple απο το σταθερο σου η απο κανενα καρτοτηλεφωνο για να μην χρεωθεις.εαν ειναι δικο σου το τηλ θα στο ξεμπλοκαρουν.εαν δεν ειναι δικο σου,υπαρχει μια περιπτωση να τους δωσεις 2-3 ψευτοστοιχεια να τους μπερδεψεις λιγο και να την καταφερεις.φιλος μου,που ειχε βρει στις διακοπες του iphone5 με μπλοκαρισμενο icloud,πηρε τηλ την apple τους παρακαλεσε οτι δεν θυματε και τετοια κολπα,τιποτα εξαιτιας τροχαιου με αμνησια αλλα δεν εκανε δουλεια.ειναι πολυ καχυποπτοι,γιατι κανουνε καθε μερα με πολυ κοσμο που δεν ειναι δικα τους τα κινητα.παντος προσπαθησε γιατι ειναι κριμα να εχεις το 5c να καθεται χωρις να το χρησιμοποιεις.ευχομαι να τα καταφερεις.

εαν δεν εχεις αποδειξη προσπαθησε στο περιπου να ξερεις ποτε εχει πρωτη φορα αγοραστει το κινητο και απο ποιον παροχο ενεργοποιηθει.εαν στην πορεια θυμηθεις επιπλεον τα στοιχεια που ειχες βαλει,μπορεις να τους ξαναπαρεις τηλ

Νομίζω το πρώτο που ζητάνε είναι απόδειξη αγοράς και μάλιστα από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή! Τώρα, αμνησίες, ατυχήματα, κλάψα και λοιπές μέθοδοι, πιστεύω είναι χάσιμο χρόνου!

Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε.δεν εχει ομως και τιποτα να χασει.

εαν προσπαθησει μπορει να τα καταφερει στο τελος.αλλα ειναι δυσκολο γιατι δεν εχει παρα πολλα στοιχεια που απαιτουνται απο την apple

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε.δεν εχει ομως και τιποτα να χασει.

Είπαμε μόνο χρόνο! :-)  Και δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να μπλέξει και περισσότερο, να το έχει δηλώσει κλεμμένο ο νόμιμος κάτοχος κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Το τηλέφωνο στην apple μόνο από σταθερό θα το πάρεις. 

εαν δεν ειναι δικο σου,υπαρχει μια περιπτωση να τους δωσεις 2-3 ψευτοστοιχεια να τους μπερδεψεις λιγο και να την καταφερεις.

Ούτε μια στο εκατομμύριο.

Δημοσ.

Παιδια το τηλεφωνο δικο μου ειναι . Απλα εκανα αυτην την κουτσικελα με το cloud και το email . Αλλα ομως επειδη ειμαι κωλοφαρδος μετα απο περιπου 2 ωρες ( + 8 ) που κλειδωθηκε μπηκα εδω http://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/login.html?appIdKey=af1139274f266b22b68c2a3e7ad932cb3c0bbe854e13a79af78dcc73136882c3&path=/signin/?referrer%3D/account/manage&sslEnabled=true , πατησα forgot my password  ( ευτυχως οταν ειχα σεταρει το κινητο ειχα βαλει ευκολες ερωτησεις ) και παιδια μετα απο 15 προσπαθειες (για αυτο σας ειπα και της +8 ωρες ) τον αλλαξα των κωδικο και το εφτιαξα .... επιτελους .... εσβησα αυτο το account και εφτιαξα ενα καινουργιο και τωρα ειμαι κομπλε ....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...