Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ δηλαδή διαβάζοντας αυτο που εχεις γράψει καταλαβαίνεις τι θες να πεις...;
CheOnWeb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 οχι και τ εχω κανει θαλασσα ..... Πώς έκανε verification χωρίς πραγματικό email? Έχεις δοκιμάσει να σβήσεις τελείως τον iCloud λογαριασμό (Όχι να αλλάξεις το email στον υπάρχον λογαριασμό, να τον σβήσεις τελείως) και να τον ξαναστήσεις με το σωστό email?
Johny Q Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κατ αρχήν μην τρελαίνεσαι. Όλα λύνονται. Πες μας όσο πιο κατανοητά μπορείς πιο είναι το πρόβλημα..
GusHLR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον οταν σεταρα το iphone εφτιαξα ενα apple id και μετα το icloud ( οταν εφτιαξα το icloud , μου ζητησε να βαλω ενα email και εναν κωδικο ) . Για email εγραψα [email protected] και εναν κωδικο που δεν θυμαμαι (το προβλημα ειναι το εξης , οτι το mail μου ειναι [email protected] , και οταν σεταρα το icloud προφανως δεν ειδα οτι ειχα γραψει το μισo mail και το ξανα εγραψα ) επισης πηρα τηλεφωνο την apple το 00800 κλπ ... αλλα οταν πηρα ελεγε οτι δεν υπαρχει αυτο το τηλεφωνο . Εψαξα και ειδα οτι υπαρχει retail service στην καλλιθεα , θα παω μια βολτα μεσα στην βδομαδα απο εκει .
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον οταν σεταρα το iphone εφτιαξα ενα apple id και μετα το icloud ( οταν εφτιαξα το icloud , μου ζητησε να βαλω ενα email και εναν κωδικο ) . Για email εγραψα [email protected] και εναν κωδικο που δεν θυμαμαι (το προβλημα ειναι το εξης , οτι το mail μου ειναι [email protected] , και οταν σεταρα το icloud προφανως δεν ειδα οτι ειχα γραψει το μισo mail και το ξανα εγραψα ) επισης πηρα τηλεφωνο την apple το 00800 κλπ ... αλλα οταν πηρα ελεγε οτι δεν υπαρχει αυτο το τηλεφωνο . Εψαξα και ειδα οτι υπαρχει retail service στην καλλιθεα , θα παω μια βολτα μεσα στην βδομαδα απο εκει . Άρα ποτέ δεν ενεργοποίησες τον λογαριασμό σου μέσω mail, στην ουσία είναι σαν να μην υπάρχει ο λογαριασμός!
CheOnWeb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις δοκιμάσει να σβήσεις τελείως τον iCloud λογαριασμό (Όχι να αλλάξεις το email στον υπάρχον λογαριασμό, να τον σβήσεις τελείως) και να τον ξαναστήσεις με το σωστό email?
GusHLR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα μου ζηταει κωδικο στην απενργοποιηση και αυτο δεν καταλαβαινω ... Να του κανω recovery ;;;; ειδα κατι βιντεο στο youtube ειναι ιδιος ο τροπος και για το ios 8 ;;;Αν του κανω recovery θα σβηστουν ολα ;;; κατι ασχετο , πως μπορω να αποθηκευσω της επαφες μου στην sim ;;;;
igoods Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα μου ζηταει κωδικο στην απενργοποιηση και αυτο δεν καταλαβαινω ... Να του κανω recovery ;;;; ειδα κατι βιντεο στο youtube ειναι ιδιος ο τροπος και για το ios 8 ;;;Αν του κανω recovery θα σβηστουν ολα ;;; κατι ασχετο , πως μπορω να αποθηκευσω της επαφες μου στην sim ;;;; Οχι δεν σβηνεται το icloud χωρις κωδικο
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα μου ζηταει κωδικο στην απενργοποιηση και αυτο δεν καταλαβαινω ... Να του κανω recovery ;;;; ειδα κατι βιντεο στο youtube ειναι ιδιος ο τροπος και για το ios 8 ;;;Αν του κανω recovery θα σβηστουν ολα ;;; Άρα έχεις κάνει verification (πώς άραγε, με λάθος account?) οπότε μόνο με τον κωδικό μπορείς να το ξεκλειδώσεις. κατι ασχετο , πως μπορω να αποθηκευσω της επαφες μου στην sim ;;;; Δεν ξέρω, με το iPhone πάντως δεν μπορείς.
GusHLR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τωρα που εκανα update μου λεει icloud ανενεργο και μου ζηταει συνεχεια των κωδικο , κατσε δηλαδη μου λες οτι δεν υπαρχει τροπος να σβησω τα παντα (σαν reset ) και να φτιαξω απο την αρχη νεα account ; μην μου λετε τετοια ....
Johny Q Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τωρα που εκανα update μου λεει icloud ανενεργο και μου ζηταει συνεχεια των κωδικο , κατσε δηλαδη μου λες οτι δεν υπαρχει τροπος να σβησω τα παντα (σαν reset ) και να φτιαξω απο την αρχη νεα account ; μην μου λετε τετοια .... Καταλήγουμε στο ότι πρέπει ν καλέσεις την apple και να σε βοηθήσει. 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύουν αυτά που είπαμε στα προηγούμενα ποστ. Συμφωνώ με τον JohnyQ, νομίζω μόνο η apple μπορεί να σε βοηθήσει
GusHLR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το τηλ που εχει για εξηπηρετηση για την ελλαδα το πηρα απο το κινητο και δεν καλει ,δεν νομιζω οτι εαν το παρω απο σταθερο να καλεσει . Εγω λεω μεσα στην βδομαδα να παω σε ενα retail service της apple που εχει νομιζω στην καλλιθεα και να το κοιταξουν εκει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα