nkoschasapis99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αποφασησα να αγορασω την R9 290 Tri-X OC και το κουτι που διαθετω ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Turbo-X-Cerberus-V-Midi-Tower-KK-9949-GR.htm. Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται να αφερεθει καποιο κομματι το κουτιου ωστε να χωρεσει η Tri-X μιας και εχω ακουσει πως καποι το εχουν κανει.Αν δεν γινεται κατι τετοιο ποιο case θα μου προτεινατε?Δε θελω να ξοδεψω παρα πολλα για το κουτι οποτε οτι φθηνοτερο τοσο το καλυτερο.Ευχαριστω
Sakiz105 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω την tri x να μην την παρεις απτο plaisio.Επισης πες μας το υπολοιπο συστημα σου γιατι πολυ φοβαμαι για το τροφοδοτικο σου
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αποφασησα να αγορασω την R9 290 Tri-X OC και το κουτι που διαθετω ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Turbo-X-Cerberus-V-Midi-Tower-KK-9949-GR.htm. Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται να αφερεθει καποιο κομματι το κουτιου ωστε να χωρεσει η Tri-X μιας και εχω ακουσει πως καποι το εχουν κανει.Αν δεν γινεται κατι τετοιο ποιο case θα μου προτεινατε?Δε θελω να ξοδεψω παρα πολλα για το κουτι οποτε οτι φθηνοτερο τοσο το καλυτερο.Ευχαριστω Δεν παει ομως ετσι,ειδικα αν αγοραζεις καρτα των 400περιπου ευρω.
nkoschasapis99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικο ειναι 750W νομιζω δεν εχει κανενα θεμα. RAM:8gb ram Storage:1TB CPU:Amd Fx-6300 OC 4.1GHz SSD:Δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.. MB: Gigabyte 970A-D3
infin1tyGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το ότι είναι 750W δε λέει κάτι. Αν είναι Turbo-X, για παράδειγμα, μην ψάχνεις να αλλάξεις κάρτα και κουτί, ξεκίνα από αυτό.
Sakiz105 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης θα φας μπουκαλι απτον 6300 αν δεν κανεις o.c.Πολυ απλα πηγαινε σε μια r9 280/x και παρε ενα κουτι και ενα τροφοδοτικο
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό σου να δεις και κάποιο καλύτερο κουτί.Μια χαρά είναι ο 6300 με oc.
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν ειναι τουβλο χ το psu το βγαζεις τοτε
stathisgtr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης θα φας μπουκαλι απτον 6300 αν δεν κανεις o.c.Πολυ απλα πηγαινε σε μια r9 280/x και παρε ενα κουτι και ενα τροφοδοτικοΕγώ με 6300 που είχα ως και πριν λίγο καιρό τα πάντα όλα στοκ, με crossfirex 280x της υπογραφής δεν είδα ούτε για πλάκα μπουκάλια.Στο bf4 με vsync σταθερά 120 + fps με πολύ λίγα drops λόγο πίστας καμιά φορά.Δεν νομίζω η 290 να είναι πιο δυνατή από τις 280X. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα