thodwris91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δυο απορίες ρε παιδιά. Έχω σύνδεση στον οτέ 24αρα και πιάνω 6-7 είναι στιγμές όμως που το ιντερνετ μηδενίζει και δεν κουνιέται τίποτα. Γενικά δεν πολυέχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί σπούδαζα έξω και τις συνεννοήσεις τις έκανε ο πατέρας μου. Όλοι οι τεχνικοί του έχουν πει διάφορες δικαιολογίες, ότι είμαι μαρκριά από τον κόμβο, το καφαο είναι παλιό, μας έχουν ελέγξει τη γραμμή, μας έχουν κάνει update και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αλλά προκοπή δεν βλέπουμε. Συνδέομαι με ένα ρούτερ ΖΤΕ zxhn h108ns αυτό που δίνει ο οτέ, το οποίο μας αντικατέστησαν με το καινούριο αλλά πάλι τα ίδια χάλια. Έχουμε κάνει μύρια παράπονα κάθε δεύτερη μέρα μιλάει ο πατέρας μου στο τηλέφωνο και κάθε τόσο φέρνει τεχνικό. Εγ'ω πάλι θεωρώ το πρόβλημα είναι στο ρούτερ και όχι στη γραμμή που ασχολούμαστε. Και αυτό το χωρίς να είμαι τεχνικός θεωρώ οτι το ίντερνετ σκαλώνει όταν τυχαίνει να είμαστε πολλοί στο σπίτι ενώ όταν είμαι μόνος ποτέ. Επειδή γενικά είμαστε 4 άτομα μπροστα από ένα pc όταν είμαστε σπίτι σύν 4 smartphones με ανοικτο μονίμως το wifi συν ξέρω γω άλλες συσκευές όπως Playstation, εκτυπωτής κτλ. παίζει το ενδεχόμενο να μπουκώνει για αυτό; Εντελώς εμπειρικά το λέω. Επίσης από όσο έψαξα είδα ότι το συγκεκριμένο ΖΤΕ είναι γενικά προβληματικό και αλήθεια είναι λίγο που βάλαμε το παλιό της HOL ένα netfaster κάπως καλύτερο μου φάνηκε.Τέπσα επειδή λεφτά δεν πολυπαίζουν να πάω να αγοράσω ρούτερ και με βλέπω με αυτό να την βγάζω παίζει να εκβιάσω τον οτέ να μου αγοράσει άλλη μάρκα ρούτερ: Δεν γίνεται να συνχίσει έτσι η κατάσταση ζω σε εποχές 2005.
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ο οτε δεν νομιζω οτι εχει να σου δωσει αλλο.ασε που με εξαιρεση το Thomson ολα τα αλλα ηταν ....(huawei,sagem,philips).αλλιως θα βαλεις το netfaster που οκ ειναι καλυτερο απο το zte ή θα αγορασεις κατι αλλο.και επισης αφου ο οτε ειναι ακριβος γιατι εχεις οτε? κατα τα αλλα μπορει να ειναι θεμα γραμμης μπορει και θεμα router.θελει τεστ με το Netfaster για να δεις αν ειναι θεμα ρουτερ ή γραμμης.πχ το zte φημιζεται για θεματα αποσυνδεσεων και στο ιντερνετ και στο wireless,αποσυγχρονισμους,χαμηλη εμβελεια.αν με το Netfaster δεν τα εχεις αυτα τοτε σιγουρα φταιει το ρουτερ.αν το κανει και με αυτο τοτε κατι γινεται με την γραμμη.εκει πρεπει να δεις αν σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ πχ το dsl ή το ιντερνετ?ποτε το κανει αυτο?σε τυχαιες στιγμες?οταν σηκωνεις το τηλεφωνο?μηπως υπαρχει καποια συσκευη ή συναγερμος χωρις φιλτρο?επισης μπορει τωρα που λες να κολλαει να γινεται επειδη κολλαει το ασυρματο του.αν εκεινη την στιγμη πχ εχεις ιντερνετ με καλωδιο ethernet τοτε ξερεις οτι φταιει το wireless του ρουτερ. δυστυχως ολοι οι παροχοι δινουν zte το οποιο απλα sucks.απο τοτε που το δινουν 800 θεματα στο ινσομνια για προβληματα.
thodwris91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έστω. Ξανάρθε τεχνικός έβαλε το netfaster του κάνε και κάτι ρυθμίσεις εγώ δεν ήμουν εδώ οπότε ίδωμεν. Ευχαριστώ @poulinos για τη βοήθεια.
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ναι αλλα για αλλο ρουτερ έβαλε user και pass του OTE . πως τα βλέπουμε στο ΖΤΕ ; το pass είναι με αστεράκια και δεν μπορώ να περάσω για να δοκιμάσω άλλο ρουτερ.
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν έκανες τη σύμβαση, δεν σου έδωσαν όνομα χρήστη και κωδικό για την σύνδεση και ρύθμιση της συσκευής;
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν έκανες τη σύμβαση, δεν σου έδωσαν όνομα χρήστη και κωδικό για την σύνδεση και ρύθμιση της συσκευής; Στα χαρτιά που μου έστειλαν γράφει μόνο το username αλλά οχι password. Θα τους καλέσω ξανά αναμονή να μου το δώσουν αν το δίνουν.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έστω. Ξανάρθε τεχνικός έβαλε το netfaster του κάνε και κάτι ρυθμίσεις εγώ δεν ήμουν εδώ οπότε ίδωμεν. Ευχαριστώ @poulinos για τη βοήθεια. αφου το Netfaster το ειχες βαλει εσυ πανω?ο τεχνικος τι ηρθε δηλαδη να κανει?απλα να βαλει το ρουτερ που ειχες βαλει εσυ?ρυθμισεις μεσα απο username/password δεν εχει κατι αλλο να κανει.αντε να φτιαξει και το wireless.εκτος αν ηρθε να τσκαρει τιποτα την γραμμη γενικοτερα.αλλωστε και εσυ ειπες οτι επαιξες καλυτερα με το Netfaster οσο ειδες.απλα αν σου κανει οποιοδηποτε προβλημα πρεπει να δεις τι προβλημα ειναι.προβλημα με το ασυρματο?χανει το ιντερνετ?σβηνει το adsl/?τι απο ολα γινεται για να βγει μια ακρη ποιο ειναι το προβλημα.οτι το ιντερνετ δεν κουνιεται μπορει να ειναι οτιδηποτε απο τα παραπανω .ακομα και να πεφτει το margin χαμηλα και να γινεται αυτο χωρις ομως να κανει dc's.απλα τσεκαρε το τωρα με το netfaster γιατι με το zte το παραξενο θα ηταν να επαιζαν ολα μια χαρα. ναι αλλα για αλλο ρουτερ έβαλε user και pass του OTE . πως τα βλέπουμε στο ΖΤΕ ; το pass είναι με αστεράκια και δεν μπορώ να περάσω για να δοκιμάσω άλλο ρουτερ. υπαρχουν προγραμματα που κανουν reveal τα αστερακια οπως πχ το asterie.ισως το δεις ετσι Στα χαρτιά που μου έστειλαν γράφει μόνο το username αλλά οχι password. Θα τους καλέσω ξανά αναμονή να μου το δώσουν αν το δίνουν. λογικα θα στο αλλαξουν και θα σου δωσουν καινουριο.δεν ξερω αν μπορεις να το πειραξεις απο το my.otenet.gr Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα