teosoup Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το exchange server 2007 το οποίο είναι πάνω σε ενα windows server 2008 R2,ενώ στο url <domain.com/owa >βλέπω το interface web outlook κανονικά,αλλλά δεν μπορώ να κάνω login me credential, έχω φτιάξει account στο exchange mailbox,και στο ad,Tι άλλω πρέπει να σετάρω πιθανολογώ κάτι στο dns δεν έχω σετάρει,και πως θα μπορούσα να το τσεκάρώ π.χ με nslookup domain όλα οκ,αλλά δεν ξέρω για το exchange server πως το τσεκάρωαναμένω τις δικιές σας απαντήσεις & παρατηρήσειςευχαριστώ!!!
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 δοκίμασε στο login screen του OWA να μπείς ώς εξής : domainname/usernamepassword
teosoup Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς, έτσι ακριβώς το δοκιμάζω , και άμα στείλω ένα e-mail sto account μου βγάζει μήνυμα <Delivery to the following recipient failed permanently: [email protected] Technical details of permanent failure: DNS Error: Domain name not foundDelivery to the following recipient failed permanently: [email protected] Technical details of permanent failure: DNS Error: Domain name not found> μου αναφέρει πρόβληα με dns έχεις καμία ιδέα επίλυσης ευχαριστώ!
konstantin1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς, έτσι ακριβώς το δοκιμάζω , και άμα στείλω ένα e-mail sto account μου βγάζει μήνυμα <Delivery to the following recipient failed permanently: [email protected] Technical details of permanent failure: DNS Error: Domain name not foundDelivery to the following recipient failed permanently: [email protected] Technical details of permanent failure: DNS Error: Domain name not found> μου αναφέρει πρόβληα με dns έχεις καμία ιδέα επίλυσης ευχαριστώ! Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να στείλεις email στο [email protected] από εξωτερικό email account και βγάζει το μήνυμα αυτό..Κάνω λάθος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα