makis855 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη θελω να παραγγειλω εναν φορτιστη αυτοκινητου για το κινητό, ξέρετε πόσα Α πρέπει να ειναι το ρεύμα εξόδου? αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι 1Α αλλά όλα όσα βρίσκω στο ebay αναφέρουν 2.1Α. κάποια γνώμη?
makis855 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 το παραπανω ρευμα δεν θα δημιουργησει προβλημα στο κινητο? ουσιαστικα δινει διπλασιο ρευμα απο το κανονικο
makis855 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 1Α, αλλα ολα στο ebay , δινουν στην εξοδο 2.1 και γραφουν συμβατα με 5s, φοβαμαι τον κινδυνο να καει το κινητο απο το παραπανω ρευμα
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 No problem. Όπως και με τον φορτιστή του iPad.
makis855 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 η επιφυλαξη μου ειναι μην περασει παραπανω ρευμα και καει το τηλεφωνο , επειδη μου εχει συμβει αυτο με 4s με αντιστοιχο ανταπτορα
CheOnWeb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον έφταιγε ο αντάπτορας. Εγώ το φορτίζω στου iPad (2.1A) και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα