Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την καρτα γραφικων radeon hd 5850 και θελω να την ξεβιδωσω ωστε να αλλαξω την thermal paste. Δεν μπορω με κανενα τροπο να ξεβιδωσω καποια απο τα βιδακια... Τι κατσαβιδι πρεπει να χρησιμοποιησω; Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα link για να αγορασω ειδικο κατσαβιδι; Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την καρτα γραφικων radeon hd 5850 και θελω να την ξεβιδωσω ωστε να αλλαξω την thermal paste. Δεν μπορω με κανενα τροπο να ξεβιδωσω καποια απο τα βιδακια... Τι κατσαβιδι πρεπει να χρησιμοποιησω; Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα link για να αγορασω ειδικο κατσαβιδι; Ευχαριστω!

Τι βίδες έχει? Βγάλε μια φωτογραφία αν μπορείς. Δεν έχεις το κατάλληλο κατσαβίδι ή έχει γίνει ζημιά στις βίδες και δεν ξεβιδώνουν?

Δημοσ.

εγω τις ξεβιδωνω με μαχαιρι, τι ειδικο κατσαβιδι  :-(

Όντως εκτός από κάποιες ιδιαίτερα μικρές (τουλάχιστον στη δικιά μου sapphire 4850)... μάλλον χαλασμένες πρέπει να είναι.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν χρησιμοποιω το καταληλο κατσαβιδι.. με δυσκολευουν κυριως 2 απο τις 4 που εχει στην μεση και ειναι πολυ μικρες.... 

post-301431-0-04481600-1410105262_thumb.jpg

Δημοσ.

Κατάλαβα για ποιες βίδες λές , βασικά πήγαινε σε ενα κατάστημα να πάρεις ενα κουτάκι με πολλα κατσαβιδάκια ψιλά οποτε θα εισαι μέσα , αλλιως δεν ξέρω αν μπορείς να δοκιμάσεις με την μύτη ενος μαχαιριού αν και δεν ειναι ο σωστός τρόπος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...