Johny Q Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά ποια είναι η ποιό αξιόπιστη εταιρία για να γραφτώ? έπαιζα bwin αλλά μετά που έκλεισε ελλάδα δεν ασχολήθηκα. τώρα σκέφτομαι να ξαναρχήσω έτσι για χαβαλέ(γενικά δεν παίζω λεφτά 2-3 ευρώ παίζω έτσι για την πλάκα μου) Όλες αξιόπιστες είναι, από εκεί και πέρα κοιτάς ποια σε καλύπτει από άποψη αποδόσεων.
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Όλες αξιόπιστες είναι, από εκεί και πέρα κοιτάς ποια σε καλύπτει από άποψη αποδόσεων. δεν με νοιάζουν οι αποδόσεις αρκεί όταν κερδίζω να μου δίνει τα λεφτά μου έχεις να μου προτείνεις καμία? γενικά επειδή θα δώσω τα στοιχεία μου(ταυτότητα κλπ) μην είναι καμια άγνωστη εταιρία...
Johny Q Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Bet365.gr Stoiximan.gr εκεί παίζω κι εγώ δεν με νοιάζουν οι αποδόσεις αρκεί όταν κερδίζω να μου δίνει τα λεφτά μου έχεις να μου προτείνεις καμία? γενικά επειδή θα δώσω τα στοιχεία μου(ταυτότητα κλπ) μην είναι καμια άγνωστη εταιρία... WRONG
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εκεί παίζω κι εγώ WRONG γιατί wrong? σιγά τα 2-3 ευρώ που παίζω τι παραπάνω κέρδος θα μου δώσουν?
foufidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το στοίχημα είναι μαθηματικά και μόνο μαθηματικά. Μην περιμένει κανείς να βγάλεθ λεφτά από tipsters και όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι το έχουν το θέμα. Οι περισσότεροι από αυτούς αγοράζουν το στοίχημα πρωτού βγάλουν το Tip και μετά το πουλάνε για να βγάλουν τη διαφορά. Επίσης, αν παρακολουθήσεις τις προτάσει τους και τις αποδόσεις που δίνουν, θα δεις ότι κανένας δεν είναι μακροχρίνια κερδισμένος. Είναι όλοι τους αιμοδότες του συστήματος. Επειδή λοιπόν το στοίχημα και γενικότερα ο τζόγος είναι μόνο μαθηματικά, υπάρχουν και κάποιοι κερδισμένοι. Εγώ πιστεύω ότι το 2% των παικτών είναι κερδισμένοι. όλοι οι άλλοι είναι αιμοδότες. Φυσικά, κανένας δεν μπορεί να είναι κερδισμένος στον ΟΠΑΠ και στους απανταχού ΟΠΑΠ της Ευρώπης. Με γκανιότες 30 και 40% τι κέρδος να βγάλεις ρε Καραμήτρο!!! Τα κέρδη είναι στις γκανιότες 1-2%. Υπάρχουν τέτοιοι Bookmakers, φυσικά μόνο στο Ιντερνετ. Νομίζω ότι οι μόνοι τρόποι για να βγει μεροκάματο, είναι το arbitrage και το Bonus hunting. Αυτά μπορείς και να τα συνδυάσεις βεβαίως. Επειδή εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η απαγόρευση του Ιντερνετικού στοιχήματος, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει. έχω ακούσει ότι οι σοβαροί Έλληνες arbitragers και bonus hunters μετακόμισαν στο εξωτερικό και συνεχίζουν απο εκεί. (Μετανάστευση για τζόγο...τι άλλο θα ακούσουμε). Η μεγαλύτερη πηγή μόρφωσης επί του arbitrage είναι ένα φόρουμ που λέγετε arbusers. όλα αυτά που λέω βέβαια θα καταριφθούν αν κάποιος έχει συνατήσει και γνωρίζει έναν τουλάχιστον άνθρωπο ο οποίος είναι μακροχρίνια κερδισμένος στο στοίχημα.
Porg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η απαγόρευση του Ιντερνετικού στοιχήματος, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει. έχω ακούσει ότι οι σοβαροί Έλληνες arbitragers και bonus hunters μετακόμισαν στο εξωτερικό και συνεχίζουν απο εκεί. (Μετανάστευση για τζόγο...τι άλλο θα ακούσουμε). Αφήνουμε τα μεγαλύτερα μυαλά να μας φύγουνε Τι να πεις, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα