Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 στοιχήματα που να έχουν και οι δύο ίδιο ποσοστό ειναι ελάχιστα, τα περισσότερα ειναι γύρω στο 1.35 για το favorite και 3.5 για το outsider...
Porg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν απάντησες ως προς το "κορώνα γράμματα" είσαι εκτός θέματος
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 για το κορώνα/γράμματα ειναι το θέμα;
giannhsplhr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 για αυτό το σίτε τι λέτε: http://www.grtips.com/index.php/el/aboutusgr
Porg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σου στέλνουν στην αρχή και αφού για 4-5 αγώνες συνέχεια χάνουν τους κράζεις σταματάνε να στέλνουν και έχει χάσει τα λεφτά σου Έχει ένα σωρό site που δίνουν δωράν προγνωστικά, γιατί να πληρώσεις; 1
giannhsplhr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Σου στέλνουν στην αρχή και αφού για 4-5 αγώνες συνέχεια χάνουν τους κράζεις σταματάνε να στέλνουν και έχει χάσει τα λεφτά σου</p> <p>Έχει ένα σωρό site που δίνουν δωράν προγνωστικά, γιατί να πληρώσεις;</p> έλεγα μήπως είναι πιο καλοί.. γιατί δεν έχω βρει ούτε ένα σίτε με καλά δωρεάν αν είναι να δίνει 30 και να χάνει τα 25 το κάνω και μόνος μου το ίδιο ισχύει και για τις εφημερίδες. αυτό που μου τη δίνει ότι ούτε στις εφημερίδες υπάρχει κανένας καλός τιπστερ δεν γίνεται από τα 4 που δίνει να κερδίζει το ένα άντε τα 2 τις περισσότερες φορές αυτό το κάνω και εγώ και αν θέλουν με το 1/4 του μισθού που παίρνουν αυτοί οι "έμπειροι"
panos2171 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δες και στο betsellers.com για μεγάλες αποδόσεις.
Porg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 έχεις μερικούς καλούς στο betblog.gr, το σημαντικό είναι να μάθεις να παίζεις και τι προσδοκίες έχεις βασικά ρίχνε μια ματιά στις αναλύσεις του αγώνα και μετά παίξε ότι λέει το ενστικτό σου
drake. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 για αυτό το σίτε τι λέτε: http://www.grtips.com/index.php/el/aboutusgr έλεγα μήπως είναι πιο καλοί.. γιατί δεν έχω βρει ούτε ένα σίτε με καλά δωρεάν αν είναι να δίνει 30 και να χάνει τα 25 το κάνω και μόνος μου το ίδιο ισχύει και για τις εφημερίδες. αυτό που μου τη δίνει ότι ούτε στις εφημερίδες υπάρχει κανένας καλός τιπστερ δεν γίνεται από τα 4 που δίνει να κερδίζει το ένα άντε τα 2 τις περισσότερες φορές αυτό το κάνω και εγώ και αν θέλουν με το 1/4 του μισθού που παίρνουν αυτοί οι "έμπειροι" Αν είχαν πληροφορίες (όπως λένε στο site)δεν θα κάνανε συνδρομητικό site ώστε να τα παίρνουν από συνδρομές.. δοκίμασε τους στειλτους μήνυμα και πες τους προτού σας δώσω ένα τέτοιο σημαντικό ποσό θέλω να μου στείλετε ένα αρχείο κλειδωμένο με 3-4 αγώνες πριν ξεκινήσουν η αγώνες και μόλις τελειώσουν να σου στείλουν το κλειδί ώστε να δεις ποσο έγκυροι είναι..
ntTriantafillos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να βγάλεις λεφτά (λίγα αλλά θα βγάλεις), ακολούθησε κάποιο "μοτίβο" από αυτά που κυκλοφορούν. Για διπλασιασμό ψάξε συγκεκριμένα. Απλά θα χρειαστείς μια μπάνκα στην αρχή..
katsouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Over 1.5 goal με αποδοση 1.25 περιπου στο 10 πονταρωντας live.με 3 ομαδες εχεις διπλασιασμο κ αν ξεκινησεις με 10 ευρω μεσα στο σκ μπορει να βγαλεις βδομαδιατικο..επισης οβερ 8 κορνερ στο 1.40.Πρεπει να παρακολουθεις ομαδες που κανουν κορνερ κ να βλεπεις στατιστικα.Αλλο ειναι το ασσιατικο.οβερ 2 γκολ με αποδοση 1.35 με 1.40 σε παιχνιδιαπ το οριο ειναι οβερ 2.5 στο 1.80 καπου.Ποτε μην παιζεις απλο αποτελεσμα 1,2,Χ καθως εχεις 33% πιθανοτητες.Αν θες να πονταρεις σε ομαδα μονο draw no bet που στην ισοπαλια σ γυρναει τα χρηματα σου αλλα θες να δινει την ομαδα κοντα στο 1.80κ πανω ωστε στο ισοπαλια οχι στοιχημα να στο δινει 1.40. Αυτες ειναι οι προτασεις μου που σε βαθος χρονου θα βγεις σιγουρα κερδισμενος.Η μεγαλυτερη συμβουλη μου ειναι να μην ρισκαρεις ποτε χρηματα που δεν αντεχεις να χασεις..Κ φυσικα ακολουθα ενα πλανο κ να χεις ορια κ οταν κερδιζεις αλλα κυριως οταν χανεις...Το "να ρεφαρω" δν υπαρχει γιατι σε καταστρεφει.Παιζε παντα ιντερνετ φυσικα σε bet365 γιατι εχει ασιατικα η stoiximan.gr που.ομως χανει.πολυ στο live του κ δεν εχει κορνερ κ ασιατικα.
panos2171 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Λες δηλαδή μετά το 10ο λεπτό να ποντάρεις 3 ματς οver 1.5 με συνολική απόδοση 2?
thyra_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 inbet.gr.Το ειπα και πιο πανω αλλα δεν νμζ να το ειδε κανεις.Ο τυπος εχει +700 μπανκα μεσα σε λιγες εβδομαδες
giannhsplhr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 <p>inbet.gr.Το ειπα και πιο πανω αλλα δεν νμζ να το ειδε κανεις.Ο τυπος εχει +700 μπανκα μεσα σε λιγες εβδομαδες</p> Εγώ ένα καλό σιτε που βρήκα είναι το statarea
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά ποια είναι η ποιό αξιόπιστη εταιρία για να γραφτώ? έπαιζα bwin αλλά μετά που έκλεισε ελλάδα δεν ασχολήθηκα. τώρα σκέφτομαι να ξαναρχήσω έτσι για χαβαλέ(γενικά δεν παίζω λεφτά 2-3 ευρώ παίζω έτσι για την πλάκα μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα