Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα/eshop ξένα κυρίως αλλά και ελληνικά από τα οποία προμηθευτήκατε laptop και μείνατε ικανοποιημένοι σε ζητήματα εγγύησης & after sales.

Δημοσ.

αγοραζεις dell και ηρεμεις για αυτα τα θεματα ;)

Φοβάμαι καταστάσεις όπως η συγκεκριμένη

"3) Πήρα τηλέφωνο την Dell, και αφού μίλησα με έναν τεχνικό μου είπε οτι το service tag (serial δηλαδη) του μηχανήματος δηλώνει οτι είναι αμερικάνικο το μηχάνημα, και ότι η εγγύηση δεν ισχύει στην Ευρώπη και οτι θα πρέπει να γίνει μεταφορά του service tag και χ3σ3 μέσα ..."

Δημοσ.

Ακομα και το εσοπ απο Πολωνια τα φερνει πλεον και εχουν κανονικα εγγυηση στην Ελλαδα.

Το δηλώνουν ανοιχτά αυτό; Κανονικά εάν ρωτήσω από που προέρχεται θα πρέπει να μου πούνε.

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να σου πουν αν υπάρχει τουλάχιστον εγγύηση και αν υπάρχει καλο θα ειναι να την εχεις σε και σε καποιο χαρτί για να εισαι καλυμμένος

Δημοσ.

η αγορα λαπτοπ απο το computeruniverse σου δινει εγγυηση κανονικα στην ελλαδα? αν χαλασει το πηγαινω στην εκαστοτε εταιρια ? 

Δημοσ.

Το δηλώνουν ανοιχτά αυτό; Κανονικά εάν ρωτήσω από που προέρχεται θα πρέπει να μου πούνε.

Όχι δεν το δηλώνουν ανοιχτά.

Αλλά κάποια άκρη έχουν βρει κ τα περισσότερα προϊόντα είναι από Πολωνία και ειδικότερα τα λαπτοπ που έρχονται είτε με πολωνικά windows είτε τα manual είναι γραμμένα στην ακχπα αυτή.

Δημοσ.

Αν ειναι έτσι καλύτερα να μην το ρισκάρεις οσο αφορά το computeruniverse γιατι χωρίς εγγύηση εισαι πολύ ξεκρέμαστος αν γίνει κατι , και γενικά με την αγορά απο ξένο κατάστημα αντε βρές άκρη με την εγγύηση και πήγαινε το πίσω και πλήρωσε τα μεταφορικά και αν στο φτιάξουν και ποτε θα έρθει κτλπ

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα/eshop ξένα κυρίως αλλά και ελληνικά από τα οποία προμηθευτήκατε laptop και μείνατε ικανοποιημένοι σε ζητήματα εγγύησης & after sales.

H μόνη σοβαρή προστασία για αγορές μέσω internet είναι η πληρωμή μέσω PayPall.

Αν η αγορά αποδειχθεί προβληματική και κάνεις claim, σου επιστρέφουν στο ακέραιο τα χρήματά σου.

Προσοχή: θα πρέπει να κρατάς αντίγραφο από κάθε σχετικό με την αγοραπωλησία έγγραφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...