Προς το περιεχόμενο

Τοποθέτηση μπαγκαζιέρας (μηχανή)

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται, έχω στην κατοχή μου ένα scouter piagio, Liberty 125, και θέλω να αγοράσω μια μπαγκαζιέρα για να τοποθετώ το κράνος και διάφορα πράγματα ειδικά τώρα που αρχισαν οι βροχές. Βρήκα 2-3 που μου άρεσαν στο skroutz, αλλά η απορία μου είναι αν μπορώ να την τοποθετήσω μόνος μου.

Είναι εύκολη διαδικασία; Έχω κάποια εμπειρία από κατσαβιδώματα κλπ, δεν είμαι άσχετος, απλά δεν γνωρίζω αν μόνο με μερικές βίδες και ένα κατσαβίδι μπορεί να τελιώσει η τοποθέτηση και αν υπάρχουν άλλες παράμετροι όπως ύψος τοποθέτησης, συμμετρία ή η βάση που έχουν είναι fixed και δεν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες αν παιζει κιτ για το δικο σου

(πχ εταιριες GIVI, Kappa, Hepco becker κτλ)

αν παρεις ετοιμο κιτ για το μηχανακι σου, θα εχει οτι χρειαζεται

Αν η βαση για την βαλιτσα εχει διαφορες θεσεις, κοιτα να την βαλεις οσο πιο ισια και στη μεση γινεται

Ιδανικα, καλο ειναι να μπει οσο πιο μπροστα γινεται (κοντα στο κεντρο βαρους), αλλα δες ποσο χωρο κλεβει απο τον συνεπιβατη, και το να μπορεις να ανοιξεις τη σελα, οταν εχεις πανω τη βαλιτσα

στην βαση καλο ειναι να βαλεις και γροβερ ή τις βιδες με το λαστιχακι που ασφαλιζουν (για να μην λυθουν απο τους κραδασμους)

Για απολυτη σιγουρια βαλε και loctite (κολλα για τα σπειρωματα)

Αναμεσα στη βαση και την βαλιτσα βαλε ενα λαστιχο ή τα αυτοκολλητα τσοχακια που βαζουν στα επιπλα, ωστε να μην ταλαιπωρειται η κλειδαρια στις λακουβες

Αφου την βαλεις, μετα απο 2-3 μερες κανε ενα τσεκ στις βιδες οτι ολα ειναι κομπλε

πριν την παραγγελεις δες οτι οντως κανει για το δικο σου μηχανακι γιατι ναλογα τις χρονιες αλλαζουν και τα μοντελα, ή πηγαινε σε ενα μαγαζι να στην περασουν κιολας

το νου σου στην αρχη με φορτωμενη βαλιτσα γιατι μπορει να ελαφρυνει το τιμονι

βαρια πραματα καλυτερα να τα βαζεις στην ποδια, για να μην ταλαιπωρειται η σχαρα με τις λακουβες και χαλαει η συμπεριφορα του μηχανακιου

σαν διαδικασια ειναι πολυ ευκολη, αλλα θα χρειαστεις 2-3 εργαλεια

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...