itsgosu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 έχω το παρακάτω πρόβλημα. στα links τα μεγάλα στη βιβλιογραφία βγάζει προβλημα στα μικρά τα εμφανίζει μια χαρά. το layout ειναι σαν link. τι κάνω λάθος. βοηθειααα αυριο δίνω dissertation
itsgosu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 APA.αλλά που κολάει αυτό εγώ έχω θέμα με το γαμήδι το link που δεν εμφανίζεται σωστά.απλώς αυτό είναι ένα παράδειγμα (αυτό είναι note reference για να ξερω που το έχω βρει για μένα δεν θα δώσω hand out έτσι, προφανώς θα το βάλω χωρίς link απλώς σε μερικά links έχω θέμα.)
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δε ξέρω τι ακριβώς φταίει και στα εμφανίζει έτσι, πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι στο APA όταν χρησιμοποιείς link πριν από αυτό βάζεις π.χ., "Retrieved October 12, 2014, from www.somelink.com"
itsgosu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ναι σου λέω αυτά τα χω προχειρα δικε μου.το λινκ με ενδιαφέρει γιατί εμφανίζεται έτσι.αν μικρήνω κατά ένα το font ειναι μια χαρά.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αααα μάλιστα, λοιπόν μάλλον το πρόβλημα σου έχει να κάνει με το hyphenation (προφανώς επειδή το λινκ είναι ουσιαστικά μια λέξη, το pages δεν ξέρει πως να την σπάσει αφού δεν χωράει σε μία γραμμή και κάνει κόλπα με τα spaces μεταξύ fonts). Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι μειώνοντας το μέγεθος των fonts είναι ΟΚ. Δες το παρακάτω link μήπως και σε βοηθήσει http://support.apple.com/kb/PH10295?viewlocale=en_US&locale=en_US
Tablet Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 άλλαξε το alignment και θα είναι εντάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα