Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο συστηματακι core 2 duo ,sata 2 μητρικη και ο hdd που εχει τα τιναξε και ελεγα να του βαλω εναν φτινιαρικο ssd , ας ειναι και 60αρις ετσι και αλλιως μονο windows θα εχει η χρηση ειναι  ιντερνετ και office μονο ,budget περιπου 50 ευρω

Δημοσ.

ευχαριστω για την προταση φαινεται πολυ καλος, και κατι ακομα ξερεις ποσο πιανουν τα 8.1 64αρια? τα 7αρια που ειχε πριν επιαναν περιπου 20gb μαζι με τα προγραμματα και ηταν αρκετα

Δημοσ.

Με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις 128GB SSD αν έχεις πρόβλημα χώρου.

θα του βαλω μονο τα windows 8.1 τιποτα αλλο δεν νομιζω να εχω θεμα ετσι νομιζω τουλαχιστον εχεις καποιον 120αρι στο μυαλο σου? 

Δημοσ.

Σε 120gb μπορείς να δεις αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32533&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined, ακριβώς ποσα gb δεν θυμάμαι αλλα εγω που τα εχω με ολα τα updates + διάφορα προγράμματα κτλπ εχω ελεύθερα 80gb απο τα 120

Δημοσ.

για τόσο μικρή διαφορά στα χρήματα, όντως βάλε καλύτερα 120gb, ότι και να λες τώρα όλο και κάτι μπορεί να μαζευτεί..

Ο συγκεκριμένος kingston , επειδή έψαχνα κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω και μου είχε κάνει εντύπωση η χαμηλή τιμή, είχα διαβάσει ότι δε θεωρείται κι από τους ιδιαίτερα καλούς μεν, αλλά λογικά σε παλιό σύστημα δε θα καταλάβεις καμία διαφορά απο άλλους γρηγορότερους.. (και που κοστίζουν 20-40€ παραπάνω!)

Δημοσ.

ναι αυτο σκεφτομουν και εγω για 10 ευρω διπλασια χωρητικοτητα θα ειναι ποιο ανετα με τον 120αρι επισης βρηκα στο πλαισιο τον sandisk ultra plus 128gb 55€ http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/SanDisk-SSD-128GB-Sata-III-Ultra-Plus-SDSSDHP-128G-G25.htm αυτος η ο  kingston?

Δημοσ.

παιδιά και εγώ ψάχνω έναν ssd 120 για τον c2d που έχω.

Ο V300 θεωρείτω κορυφή πριν 5-6 μήνες. τώρα πήρε την κάτω βόλτα;

Γενικά τη Sandisk δεν την έχω και σε μεγάλη αξιοπιστία.

• Like 1
Δημοσ.

οποιον απο τους δύο και να πάρει δεν προκειται να καταλαβει διαφορα , πόσο μάλλον σε σατα2 και για τη δουλεια που τον θελει

ο kingston εχει λιγο χειροτερες μνήμες απο πλευρας ταχύτητας, αλλα ο sandisk εχει 4channel controller αντι για 8 channel που εχει ο kingston

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...