Lanciateo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ειναι στη σωστη ενοτητα βοηθατε μας. Δεν ειναι smartphone, αλλα ειναι απο τα απλα κινητα, αν μπορει να βοηθησει καποιος!!! Το κινητο το ειχε ξαδελφος της σηζυγου και μου το εδωσε σημερα. Πιθανον το ειχε για μη λειτουργικο, γιατι ηταν χωρις μπαταρια. Εν τελει πηρα και του εβαλα μπαταρια και το ανοιξα. Το θεμα ειναι οτι ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου, τον οποιο δεν τον θυμαται. Εχω δοκιμασει τους κλασικους 1234-12345-0000-00000, αλλα τιποτε. Καμια ιδεα μηπως!!
Lanciateo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως γραφω πιο πανω ''δεν τον θυμαται''. 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ίσως να ξεκλειδώσει με αναβάθμιση λογισμικού κατέβασε το sony pc suite και ακολουθα τις οδηγιες. 1
Lanciateo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι το εχω το προγραμμα. Θα το δοκιμασω τωρα μια και θα σου πω.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ίσως να ξεκλειδώσει με αναβάθμιση λογισμικού κατέβασε το sony pc suite και ακολουθα τις οδηγιες. Νομιζω δεν δουλευει πλεον αλλα ας δοκιμασει
Lanciateo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι μου ζηταει να γινει αναβαθμιση απο το προγραμμα, αλλα μολις τελειωνει το φωρτομα το κλεινει. edit εν τελει εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του προγραμματος... και ολα καλα. Αλλα και παλι δεν εχει καποια δυνατοτητα για reset. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από Lanciateo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα