Προς το περιεχόμενο

TV SAMSUNG UE40H6400 40'' @eshop 509e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ποσο "κοστολογείται" η επισημη εγγυηση από την αντιπροσωπεια όμως; ;)

Οποιος ενδιαφέρεται ας κανει έναν ελεγχο σχετικα με την εγγυηση πριν προχωρησει.

Δημοσ.

Εννοεί πως το e-shop κάνει παραεισαγωγές οι οποίες ενδεχομένως να μην καλύπτονται από κάποιες επίσημες αντιπροσωπίες όπως αυτή της Samsung. Θα συμφωνήσω με τον matrixxx. Καλύτερα να το ψάξεις πρώτα.

Δημοσ.

Εννοεί πως το e-shop κάνει παραεισαγωγές οι οποίες ενδεχομένως να μην καλύπτονται από κάποιες επίσημες αντιπροσωπίες όπως αυτή της Samsung. Θα συμφωνήσω με τον matrixxx. Καλύτερα να το ψάξεις πρώτα.

Εγω απο εκει πηρα την δικια μου και οταν τον ρωτησα για την εγγυηση μου ειπες πως καλυπτομαι και απ το μαγαζι και απ την αντιπροσωπεια..Υπαρχει περιπτωση να μην ισχυει κατι τετοιο?  Να πω οτι η δικια μου ειναι LG

Δημοσ.

Από το μαγαζί καλύπτεσαι σίγουρα. Το θέμα είναι αν καλύπτεσαι και από την αντιπροσωπία. Η LG έχω την εντύπωση πως όντως καλύπτει κάποιες παραεισαγωγές. Τώρα για την Samsung δεν γνωρίζω. Καλύτερα να ρωτήσεις το e-shop ή/και την Samsung.

Δημοσ.

Τεσπα εγω απλα ειδα την προσφορα και την ανεβασα..Τωρα οπως λετε κι εσεις οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει τα περι εγγυησης..Εγω εκανα την αγορα μου πριν ενα μηνα οποτε δεν την χρειαζομαι..Απλως την ανεβασα για τους συμφορουμιτες μας :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή. 20 ευρώ κάτω σε σχέση με ένα μήνα πριν που την αγόράσα, πάλι από crazy sundays. Για το θέμα της εγγύησης είχα ρωτήσει απευθείας στη samsung και μου είπαν ότι με την απόδειξη αγοράς έχω κανονικά 2 χρόνια.Ας το ξανατσεκάρει βέβαια όποιος ενδιαφέρεται για σιγουριά.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα ειδα και εγω την προσφορα!Την κοιταω εδώ και έναμιση μηνα αλλα δεν ειχα δει τοσο καλη τιμη.Πληρωσα κατι αλλα και τωρα θα κοιτάξω παλι σε 2 βδομάδες!Αμα το ηξερα θα ειχα κανει τουμπα τα πραματα.Παντως από θεμα εικονας είναι από τις κορυφαιες στις 40-42 ιντσες.Με διαφορα τεστ που τις κανανε ειχε την ιδια βαθμολογια με αυτές των 900-1000 ευρω!Η μονη διαφορα είναι ότι δεν εχει καμερα για να την χειριζεσε με τα χερια!Περιττα για μενα!Παντως φαγαμε την ηττα μας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...