ntasis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ΚαλησπέραΘέλω να φαίνομαι ότι μπαίνω από Κύπρο, δηλαδή κυπριακή ip (αν το λέω σωστά)…….. χρησιμοποίησα κάτι προγράμματα αλλά τίποτα, επίσης έβαλα και άλλες ip,port στο Mozilla αλλά πάλι τίποτα …….. το περίμενα να ήταν εύκολο, αλλά με έχει παιδέψει πάρα πολύ.ευχαριστίες εκ των προτέρων, περιμένω τοις απαντήσεις σας.
chillbill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 κάτι κάνεις λάθος μάλλον. α) βρίσκεις έναν δωρεάν proxy,που να δείχνει ότι είναι Κύπρο, βάζεις αυτόν στις ρυθμίσεις του firefox σαν proxy και του βάζεις να τον χρησιμοποιεί, οπότε λογικά φαίνεται να συνδέεσαι από εκεί β) αν για κάποιον λόγο δεν παίξει αυτό ή δε σε καλύπτει, μπορείς με προγράμματα όπως λες, τα οποία όμως τα πληρώνεις συνήθως. Π.χ. το HMA (HideMyAss) έχει γύρω $10/μήνα,μπορείς να πάρεις μια συνδρομή για 1 μήνα και να κάνεις τη δοκιμή σου. Μπορείς σε αυτό να επιλέξεις από πολλούς servers που έχει που θα συνδεθείς (οπότε επιλέγεις έναν από Κύπρο). 1
arc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ntasis υποθετω οτι ειναι για το αλλο θεμα που ήθελες να κατεβάσεις σειρά απο το κυπριακό μεγα. Οι λύσεις ειναι οτι χρειάζεσαι ένα απο τα παρακάτω: anonymous (ΟΧΙ transparent) proxy απο Κύπρο vpn με έξοδο από Κύπρο και τα δυο παραπάνω το βλέπω απίθανο να τα βρεις δωρεάν (ειδικά το vpn). Μπορεί να βρεις proxies αλλά δεν θα ειναι anonymous και αν αν ειναι anonymous δεν θα ειναι γρήγοροι. 1
ntasis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 κάτι κάνεις λάθος μάλλον. α) βρίσκεις έναν δωρεάν proxy,που να δείχνει ότι είναι Κύπρο, βάζεις αυτόν στις ρυθμίσεις του firefox σαν proxy και του βάζεις να τον χρησιμοποιεί, οπότε λογικά φαίνεται να συνδέεσαι από εκεί β) αν για κάποιον λόγο δεν παίξει αυτό ή δε σε καλύπτει, μπορείς με προγράμματα όπως λες, τα οποία όμως τα πληρώνεις συνήθως. Π.χ. το HMA (HideMyAss) έχει γύρω $10/μήνα,μπορείς να πάρεις μια συνδρομή για 1 μήνα και να κάνεις τη δοκιμή σου. Μπορείς σε αυτό να επιλέξεις από πολλούς servers που έχει που θα συνδεθείς (οπότε επιλέγεις έναν από Κύπρο). κάτι κάνεις λάθος μάλλον. α) βρίσκεις έναν δωρεάν proxy,που να δείχνει ότι είναι Κύπρο, βάζεις αυτόν στις ρυθμίσεις του firefox σαν proxy και του βάζεις να τον χρησιμοποιεί, οπότε λογικά φαίνεται να συνδέεσαι από εκεί β) αν για κάποιον λόγο δεν παίξει αυτό ή δε σε καλύπτει, μπορείς με προγράμματα όπως λες, τα οποία όμως τα πληρώνεις συνήθως. Π.χ. το HMA (HideMyAss) έχει γύρω $10/μήνα,μπορείς να πάρεις μια συνδρομή για 1 μήνα και να κάνεις τη δοκιμή σου. Μπορείς σε αυτό να επιλέξεις από πολλούς servers που έχει που θα συνδεθείς (οπότε επιλέγεις έναν από Κύπρο). Δοκίμασα πάρα πολλές ip,port και μου λειτούργησε μόνο μια, η οποία έμπαινε με αργούς ρυθμούς αν και δεν δούλεψε για το σκοπό μου .…… να μην πολυλογώ δουλεία θα κάνω μόνο με προγραματάκι που φυσικά θα πληρώσω. ntasis υποθετω οτι ειναι για το αλλο θεμα που ήθελες να κατεβάσεις σειρά απο το κυπριακό μεγα. Οι λύσεις ειναι οτι χρειάζεσαι ένα απο τα παρακάτω: anonymous (ΟΧΙ transparent) proxy απο Κύπρο vpn με έξοδο από Κύπρο και τα δυο παραπάνω το βλέπω απίθανο να τα βρεις δωρεάν (ειδικά το vpn). Μπορεί να βρεις proxies αλλά δεν θα ειναι anonymous και αν αν ειναι anonymous δεν θα ειναι γρήγοροι. Καλά υπέθεσες γιαυτο το λόγο το θέλω ……… οπότε όπως είπα και πριν στον chillbill, vpn με λεφτά είναι η μόνη λύση,αλλά θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο το οποίο τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο!
chillbill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 κοίτα,εγω το HMA που σου πρότεινα είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει μεν, αλλά είμαι απολυτα ικανοποιημέος. Είναι από τα φθηνότερα, αξιόπιστο, έχει περισσότερους server/proxy ίσως από οποιοδήποτε άλλο και σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις κάθε φορά από που θα συνδέεσαι , εύκολο στη χρήση (κατεβάζεις ένα προγραμματάκι και το ρυθμίζεις είτε με διπλό κλικ να κάνει κατευθείαν connect σε κάποιο proxy , είτε να ανοίγεις απλά τη λίστα και να του πατάς συγκεκριμένα εσύ σε ποιόν θες να συνδεθείς, από ποιά χώρα κι έτσι) και από ταχύτητα πάει πολύ καλά! Εγώ το χρησιμοποιώ ακόμη σε πολλές περιπτώσεις κι αξίζει τον κόπο πιστεύω (τα 7€/μήνα που βγαίνει περίπου, και προφανώς το χρησιμοποιείς π.χ 1 μήνα, μετά αν θες δεν παίρνεις για κάποιον καιρό, όταν ξαναχρειαστείς να πάρεις ξανά και παέι λέγοντας). Έχει και κάτι προσφορές , αν είσαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιείς για καιρό μπορείς να πάρεις αν θυμάμαι με $60-70/έτος, που βγαίνει 3-4€/μήνα.. Αλλά δοκίμασέ το πρώτα 1 μήνα, και βλέπεις αν σου άρεσε ή όχι, πιστεύω δεν είναι απαγορευτικό το 7ευρο για μια δοκιμή 1
ntasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κοίτα,εγω το HMA που σου πρότεινα είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει μεν, αλλά είμαι απολυτα ικανοποιημέος. Είναι από τα φθηνότερα, αξιόπιστο, έχει περισσότερους server/proxy ίσως από οποιοδήποτε άλλο και σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις κάθε φορά από που θα συνδέεσαι , εύκολο στη χρήση (κατεβάζεις ένα προγραμματάκι και το ρυθμίζεις είτε με διπλό κλικ να κάνει κατευθείαν connect σε κάποιο proxy , είτε να ανοίγεις απλά τη λίστα και να του πατάς συγκεκριμένα εσύ σε ποιόν θες να συνδεθείς, από ποιά χώρα κι έτσι) και από ταχύτητα πάει πολύ καλά! Εγώ το χρησιμοποιώ ακόμη σε πολλές περιπτώσεις κι αξίζει τον κόπο πιστεύω (τα 7€/μήνα που βγαίνει περίπου, και προφανώς το χρησιμοποιείς π.χ 1 μήνα, μετά αν θες δεν παίρνεις για κάποιον καιρό, όταν ξαναχρειαστείς να πάρεις ξανά και παέι λέγοντας). Έχει και κάτι προσφορές , αν είσαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιείς για καιρό μπορείς να πάρεις αν θυμάμαι με $60-70/έτος, που βγαίνει 3-4€/μήνα.. Αλλά δοκίμασέ το πρώτα 1 μήνα, και βλέπεις αν σου άρεσε ή όχι, πιστεύω δεν είναι απαγορευτικό το 7ευρο για μια δοκιμήόχι δεν είναι πολλά τα 7 ευρώ .....οπως είπες κάνω την δοκιμή και βλέπω,αλλά πριν ανοίξω αυτό το θέμα είχα κατεβάσει αυτό το πρόγραμμα και είχα εγγραφεί χωρίς να πληρώσω κάτι και όταν πήγα και επέλεξα την Κύπρο φόρτωνε φόρτωνε και κάτι error μου έβγαζε,δηλαδή αν πληρώσω θα δουλεύει σίγουρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα