Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πως γινεται μετα την σαρωση να εχει "κλικαρει" από μονο του τα προς διαγραφη αρχεια και απλα να ζηταει την επιβεβαιωση από μενα χωρις να χρειαζεται να κλικαρω ένα ένα τα ...ευρηματα ? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν βλεπω να εχει κατι αν δεν κανω λαθος . Στην προηγουμενη εκδοση πριν την σαρωση μπορουσα να ορισω αν εχει προεπιλεγμενα για διαγραφη ή όχι ότι εβρισκε
gεεckin0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 εννοώ μετά το scan, στα αποτελέσματα, δεξί κλικ επιλογή όλων..μόνο έτσι
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το εβαλα να ξαναξαψει και θα δουμε αν εχει τετοια επιλογη
Demon Lord Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγώ νομίζω πως δεν έχει... πρέπει να επιλέξεις ενέργεια για το κάθε ένα ξεχωριστά. Αηδία το έχουν κάνει πάντως,ναι μεν είναι καλό αλλά το ui είναι χάλια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγώ νομίζω πως δεν έχει... πρέπει να επιλέξεις ενέργεια για το κάθε ένα ξεχωριστά. Αηδία το έχουν κάνει πάντως,ναι μεν είναι καλό αλλά το ui είναι χάλια. Μονο για "απομονωση" (καραντινα) εχει επιλογή ολων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Πως μπορω να το κανω να μην "φορτωνει" μονο του με την εκκίνηση παιδια Στην καρτελλα εκκινησης με το msconfig δεν υπαρχει ουτε ενεργο ουτε ανενεργο Επισης στις ρυθμισεις δεν είναι επιλεγμενη η αυτοματη ενεργοποιηση Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα