chiftakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά έχω μια 6850 της asus εδω και 3 χρόνια σχεδόν και τις τελευταίες μέρες 3-4 φορές έχει βγάλει κάθετες γραμμές και στην συνέχεια κλείνει. Είναι πρόβλημα με την κάρτα; Αν ναι, και δεδομένου ότι η εγγύηση τελειώνει στις 25 του μηνούς, τι θα πρέπει να κάνω;
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οι γραμμές που βλέπεις ειναι τα λεγόμενα artifacts που προέρχονται ειτε απο θερμοκρασίες η πρόβλημα της κάρτας ή ακομα και των drivers , αυτες τις γραμμές στις βγάζει απο την στιγμή που θα κάνει boot το pc ή μονο μεσα στα windows και στα παιχνίδια ;
pesis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ειχα παρομοιο προβλημα με την 3870χ2 (εσβηνε το PC) δες αυτο που ειπε ο spank. αλλα μετα πεθανε η καρτα μου. δοκιμασε ολες τις συμβουλες πρωτα με τους οδηγους κλπ. για να εισαι σιγουρος. και αν δεν.. τρεχα να προλαβεις την εγγυηση. δεν θελω να σε τρομαξω απλα την δικη μου ιστορια λεω. εγω δεν ειχα εγγυηση και εκανα οτι μπορουσα.
chiftakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Την πρώτη φορά μου το έκανε ενώ έβλεπα βιντεοκλιπ στο youtube,έκλεισε ο υ/π και μετά μου τις ξαναέβγαλε στην επανεκκίνηση. Την δεύτερη φορά που έκανε επανεκκίνηση άρχισε κανονικά. Οπότε να ανέβασε θερμοκρασία από το youtube λίγο δύσκολο. Για τα driver δεν έχω πειράξει τίποτα τον τελευταίο καιρό. Φοβάμαι ότι και να τον πάω στο κατάστημα είναι πιθανό να μην βγουν οι γραμμές μιας και δεν συμβαίνει κάθε ώρα.
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο την στιγμή που εχεις εγγύηση πήγαινε την κάρτα ( δεν χρειάζεται να πας ολο το pc) για έλεγχο αναφέρωντας τους οτι μια βγαίνουν οι γραμμές και μια οχι
chiftakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και να ελπίζω να ψοφήσει στα χέρια τους . Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! 2
pesis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 να τα πεις ολα και τις γραμμες και οτι σβηνει ο υπολογιστης. πες οτι δοκιμασες και οδηγους. γενικα να επιμενεις σαν γαιδουρι. επειδη ειναι στις τελευταιες της μερες θα ψαχνουν αφορμες οτι η καρτα εινα μια χαρα. μπας και γλυτωσουν αντικατασταση.
nikos1982 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ανεβασε ενα screen shot απο τις γραμμες που σου βγαζει αν μπορεις.
chiftakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ανεβασε ενα screen shot απο τις γραμμες που σου βγαζει αν μπορεις. .....πως ακριβώς να το κάνω αυτό αφού αμέσως μετά κλείνει; να τα πεις ολα και τις γραμμες και οτι σβηνει ο υπολογιστης. πες οτι δοκιμασες και οδηγους. γενικα να επιμενεις σαν γαιδουρι. επειδη ειναι στις τελευταιες της μερες θα ψαχνουν αφορμες οτι η καρτα εινα μια χαρα. μπας και γλυτωσουν αντικατασταση. Μπορεί και να νομίζουν ότι τους λέω και ψέματα για να πάρω άλλη κάρτα χωρίς να έχει πρόβλημα... Ξέχασα να αναφέρω ότι έτρεξα και το furmark 15 λεπτά χωρίς να υπάρξει πρόβλημα....
pesis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 εγω κολλαω μονο στο θεμα που σβηνει ο υπολογιστης. εκει με φοβιζει ο θανατος. οι γραμμες και αρτιφακτς και φλικερινγκς δεν με ανησυχουν. ρε συ την εχεις φυσιξει καθολου? φυσα την καλα και πανε στην εγγυηση και αν σε πουν οτι ειναι καλα τοτε θα την βρουμε την λυση. δεν εχεις και πολλες μερες.
chiftakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετό καιρό να τηνν φυσήξω. Όπως και να έχει θα την πάω στο κατάστημα και ο θεός βοηθός.....
pesis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 συμμαζεψε την λιγο και στειλτην και ο θεος βοηος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα