Προς το περιεχόμενο

Τι να αγοράσω; Xbox One ή PS4;

Γιαννάκης7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά είναι απλά τα πράγματα....

Αν θέλεις Κονσόλα ΜΟΝΟ για gaming πάρε ps4

Αν θέλεις κονσόλα όχι τόσο για gaming αλλα και για άλλα πράγματα, πάρε xbox1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και η δυο κονσόλες αξίζουν, βάλε στην ζυγαριά αυτά που προτιμάς ο ίδιος και κάνε την επιλογή σου. Αν με ρωτάς και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλή επιλογή για gaming με πολύ καλά games.

• Like 2

Γενικά είναι απλά τα πράγματα....

Αν θέλεις Κονσόλα ΜΟΝΟ για gaming πάρε ps4

Αν θέλεις κονσόλα όχι τόσο για gaming αλλα και για άλλα πράγματα, πάρε xbox1

δηλαδη αν πάρω χ1 δεν θα παίξω fifa,forza,cod,tr,an,so,gears,halo,fh2,nba2k,bf,diabloκτλπ κτλπ κτλπ???????
  • Like 4

....να πούμε για την ηλικίακη βαση τις κάθε κονσόλας το καταλαβαίνω....αλλα να φτάσουν κάποιοι σε σημείο να μηλανε και για τέκνα.....αν είναι δυνατον.............επιπεδοοοοοοοοοο!!!!!

• Like 2

Το xbox one θα παει απατο στην Ελλαδα λογω υπογεννητικοτητος ...

Περα απο τα πειραγματα, καλο θα ηταν να μας εξηγησει ο φιλος pho τι ακριβως ηθελε να πει .

• Like 2

Τα πραγματα ειναι απλα ,οποιος εχει παιδι να παρει one ,οποιος δεν εχει παιδι να παρει ps4 οποιος εχει γκομενα να μην παρει τιποτα και οποιος ειναι gay να παρει τον π@@@λο ..

• Like 7

χαχαχαχαχα το εχετε παει σε αλλο lvl το θεμα.xD

Εχω επισης μια ευλογη απορια. Ο φιλος που ανοιξε το section τελικα τι αγορασε; Γιατι δεν τον βλεπω να εχει γραψει τιποτα απο την 2 σελιδα εως εδω. Μας εχει αφησει μονους μας να λεμε τα δικα μας..xD Δεν το μετονομαζει τουλαχιστον σε ps4 vs xbone το section να βγαλουμε το αχτι μας με την ησυχια μας?.. :P

• Moderators

Εχω επισης μια ευλογη απορια. Ο φιλος που ανοιξε το section τελικα τι αγορασε; Γιατι δεν τον βλεπω να εχει γραψει τιποτα απο την 2 σελιδα εως εδω.

Αυτό.

@ Γιαννάκης7 αν είσαι ακόμα μπερδεμένος τότε το thread απέτυχε. Αν δεν είσαι μπερδεμένος μου στέλνεις pm και ξανα-ανοίγει το topic.

edit: Uh-oh δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήδη υπήρξε sequel

Καλησπέρα μάγκες [...]

Φέτος μετά απο ωρες σκέψεις αποφάσισα να πάρω το Xbox one και όχι το ps4

Παρολου που εχω όλα τα playstation και psp.Αυριο θα πάω Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να παρω απο mediamarkt το xbox one με forza 5 και fifa 15 . Αλλα το φιφα 15 δεν εχει βγει ρε μάγκες πως θα το εχει μέσα ;; [...]

Δεν το μετονομαζει τουλαχιστον σε ps4 vs xbone το section να βγαλουμε το αχτι μας με την ησυχια μας?.. :P

Οπωσδήποτε όχι αυτό.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...