Daemonos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά είναι απλά τα πράγματα.... Αν θέλεις Κονσόλα ΜΟΝΟ για gaming πάρε ps4 Αν θέλεις κονσόλα όχι τόσο για gaming αλλα και για άλλα πράγματα, πάρε xbox1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 και η δυο κονσόλες αξίζουν, βάλε στην ζυγαριά αυτά που προτιμάς ο ίδιος και κάνε την επιλογή σου. Αν με ρωτάς και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλή επιλογή για gaming με πολύ καλά games. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά είναι απλά τα πράγματα.... Αν θέλεις Κονσόλα ΜΟΝΟ για gaming πάρε ps4 Αν θέλεις κονσόλα όχι τόσο για gaming αλλα και για άλλα πράγματα, πάρε xbox1 δηλαδη αν πάρω χ1 δεν θα παίξω fifa,forza,cod,tr,an,so,gears,halo,fh2,nba2k,bf,diabloκτλπ κτλπ κτλπ??????? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ps4 ... Μόνο αν έχεις παιδί (όπως εγώ) θα το σκεφτείς το xbox λόγω kinetic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι θέμα fanboys είναι αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω, αν έχεις παιδί, πάρε xbox, αν όχι ps4 μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 τι άλλο θα ακούσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω που πηρα το one ρε μαγκες μπας και εχω κανα παιδι απο καμια και δε το ξερω?Με εβαλε σε σκεψεις τωρα ο φιλος. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν έχεις, να αποκτήσεις σύντομα γιατί χωρίς παιδί υπάγεσαι στην κατηγορία "ps4 μονόδρομος" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ....να πούμε για την ηλικίακη βαση τις κάθε κονσόλας το καταλαβαίνω....αλλα να φτάσουν κάποιοι σε σημείο να μηλανε και για τέκνα.....αν είναι δυνατον.............επιπεδοοοοοοοοοο!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το xbox one θα παει απατο στην Ελλαδα λογω υπογεννητικοτητος ... Περα απο τα πειραγματα, καλο θα ηταν να μας εξηγησει ο φιλος pho τι ακριβως ηθελε να πει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τα πραγματα ειναι απλα ,οποιος εχει παιδι να παρει one ,οποιος δεν εχει παιδι να παρει ps4 οποιος εχει γκομενα να μην παρει τιποτα και οποιος ειναι gay να παρει τον π@@@λο .. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ......χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος έχει παιδί αλλά όχι δικό του?...σε ποια κατηγορία κονσόλας ανήκει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχαχα το εχετε παει σε αλλο lvl το θεμα.xD Εχω επισης μια ευλογη απορια. Ο φιλος που ανοιξε το section τελικα τι αγορασε; Γιατι δεν τον βλεπω να εχει γραψει τιποτα απο την 2 σελιδα εως εδω. Μας εχει αφησει μονους μας να λεμε τα δικα μας..xD Δεν το μετονομαζει τουλαχιστον σε ps4 vs xbone το section να βγαλουμε το αχτι μας με την ησυχια μας?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω επισης μια ευλογη απορια. Ο φιλος που ανοιξε το section τελικα τι αγορασε; Γιατι δεν τον βλεπω να εχει γραψει τιποτα απο την 2 σελιδα εως εδω. Αυτό. @ Γιαννάκης7 αν είσαι ακόμα μπερδεμένος τότε το thread απέτυχε. Αν δεν είσαι μπερδεμένος μου στέλνεις pm και ξανα-ανοίγει το topic. edit: Uh-oh δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήδη υπήρξε sequel Καλησπέρα μάγκες [...] Φέτος μετά απο ωρες σκέψεις αποφάσισα να πάρω το Xbox one και όχι το ps4 Παρολου που εχω όλα τα playstation και psp.Αυριο θα πάω Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να παρω απο mediamarkt το xbox one με forza 5 και fifa 15 . Αλλα το φιφα 15 δεν εχει βγει ρε μάγκες πως θα το εχει μέσα ;; [...] Δεν το μετονομαζει τουλαχιστον σε ps4 vs xbone το section να βγαλουμε το αχτι μας με την ησυχια μας?.. Οπωσδήποτε όχι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις