Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Xbox One φαίνεται κατα πολύ εκλυστικότερο. Το δοκίμασα χθές απο κοντά και μπορώ να πώ τα εξής, έπαθα πλάκα:

- Καλύτερο και πιο εξελιγμένο UI με Snap για άμεσο multitasking, περισσότερες και καλύτερες multimedia εφαρμογές, και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο (και .mkv παρακαλώ), πολύ ανώτερος Internet Explorer.

- Πολύ πιο αθόρυβο απ' το PS4, εντελώς ήσυχο ακόμα και εν ώρα παιχνιδιού. Αυτό κατα 99% οφείλεται στο εξωτερικό brick που κάνει όλη τη δουλειά.

- Καλύτερο χειριστήριο απ' το DS4 με rumbling LT/RT και γενικότερα κλάσεις ανώτερη εργονομία και ποιότητα κατασκευής. (η τρισάθλια η Sony έφτιαξε για τρίτη σερί γενιά μοχλούς των οποίων οι σκανδάλες κολλάνε και τα αναλογικά τρίβονται).

- Αυτή την στιγμή έχει περισσότερα exclusives για το 2015 (και γενικότερα διαθέσιμα και τώρα) όταν το PS4 έχει μόνο 3 high-profile AAA για το '15 (Driveclub-LBP-The Order).

Τα αρνητικά του τα ξέρουμε. Υποδεέστερα multi όπου όμως απ' οτι βλέπουμε στις τελευταίες κυκλοφορίες η κατάσταση έχει κάπως ισορροπηθεί σε αυτόν τον τομέα όπου βγαίνουν πολλά 1080p παιχνίδια και στο One.

Απο εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο στο οποίο το X1 να είναι υποδεέστερο του PS4 αυτή τη στιγμή.

• Like 3
Δημοσ.

Το Xbox One φαίνεται κατα πολύ εκλυστικότερο. Το δοκίμασα χθές απο κοντά και μπορώ να πώ τα εξής, έπαθα πλάκα:

- Καλύτερο και πιο εξελιγμένο UI με Snap για άμεσο multitasking, περισσότερες και καλύτερες multimedia εφαρμογές, και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο (και .mkv παρακαλώ), πολύ ανώτερος Internet Explorer.

- Πολύ πιο αθόρυβο απ' το PS4, εντελώς ήσυχο ακόμα και εν ώρα παιχνιδιού. Αυτό κατα 99% οφείλεται στο εξωτερικό brick που κάνει όλη τη δουλειά.

- Καλύτερο χειριστήριο απ' το DS4 με rumbling LT/RT και γενικότερα κλάσεις ανώτερη εργονομία και ποιότητα κατασκευής. (η τρισάθλια η Sony έφτιαξε για τρίτη σερί γενιά μοχλούς των οποίων οι σκανδάλες κολλάνε και τα αναλογικά τρίβονται).

- Αυτή την στιγμή έχει περισσότερα exclusives για το 2015 (και γενικότερα διαθέσιμα και τώρα) όταν το PS4 έχει μόνο 3 high-profile AAA για το '15 (Driveclub-LBP-The Order).

Τα αρνητικά του τα ξέρουμε. Υποδεέστερα multi όπου όμως απ' οτι βλέπουμε στις τελευταίες κυκλοφορίες η κατάσταση έχει κάπως ισορροπηθεί σε αυτόν τον τομέα όπου βγαίνουν πολλά 1080p παιχνίδια και στο One.

Απο εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο στο οποίο το X1 να είναι υποδεέστερο του PS4 αυτή τη στιγμή.

Από που το πήρες γιατί ψάχνουμε αθόρυβα? :P

• Like 2
Δημοσ.

Το ερωτημα μου ταιριαζει εδω οποτε λεω να μην ανοιξω αλλο θεμα.Εχω ενα τρομερο διλημα τον τελευταιο καιρο και δεν ξερω τι να κανω...Καρτα γραφικων , xbox one ή PS4 ??????? Kαθε μερα αλλαζω αποψη.Παιζω και single αλλα και multi.O κολητος μου θα κανει αναβαθμιση ολο το pc του αλλα πανω που λεω οκ θα παρω καρτα σκεφτομαι οτι το συστημα μου εμενα κοντευει 4 χρονια και δεν θελω να κανω αναβαθμιση...

Δημοσ.

Το ερωτημα μου ταιριαζει εδω οποτε λεω να μην ανοιξω αλλο θεμα.Εχω ενα τρομερο διλημα τον τελευταιο καιρο και δεν ξερω τι να κανω...Καρτα γραφικων , xbox one ή PS4 ??????? Kαθε μερα αλλαζω αποψη.Παιζω και single αλλα και multi.O κολητος μου θα κανει αναβαθμιση ολο το pc του αλλα πανω που λεω οκ θα παρω καρτα σκεφτομαι οτι το συστημα μου εμενα κοντευει 4 χρονια και δεν θελω να κανω αναβαθμιση...

Κανε αυτο που γουσταρεις και νιωθεις,οτι και να διαλεξεις κερδισμενος θα εισαι......

Εδω θα ακουσεις 10000000 διαφορετικες αποψεις που θα σε δυσκολεψουν περισοτερο στο να αποφασισεις.

• Like 6
Δημοσ.

Μα δεν χρειαζεσαι αναβαθμιση,γιατι να κανεις με το ζορι. 8Gb ram που χρειαζονται εχεις,κουτι καλλο εχεις,σε 1080p παιζεις,εχεις Ssd αρα μια χαρα εισαι

Δημοσ.

ειχα κι εγω αυτο το διλημμα + τριτη επιλογη αναβαθμιση pc.

τελικα μετα την καθυστερηση της pc εκδοσης για το gta v καταλληγω σε ps4 κυριως λογω naughty dog και κραταω το πισακι μου ως εχει και ότι παιζει...

Δημοσ.

Δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτη  την προταση.(Btw καπου την εχω ξαναδει απο αλλο μελος ή ιδεα μου ειναι? :huh: )

Τον Φεβρουαριο του 2015 βγαινει το Bloodborne οποτε αντιο ζωη.Τα  δυο πρωτα που λες βγαινουν το 14 και οχι το 15.

EDIT

Καλα θυμομουνα τελικα.Το παραπανω ποστ ειναι copy-paste απο αλλο φορουμ.Οποιος ενδιαφερεται να δει.

Τουλαχιστον οταν κανετε copy-paste τσεκαρετε αν αυτα που γραφετε ειναι σωστα ή οχι.Και ενα πμ στον tilemaxx οτι χρησιμοποιησες το ποστ του αυτουσιο δεν θα εβλαπτε... :-D

• Like 9
Δημοσ.

το συστημα σου μια χαρα τη παλευει για αλλα 2 τουλαχιστον χρονια.. αν τα θεσ ολλα ουλτρα θα πασ σε αναβαθμιση.. 

Δημοσ.

...παρε μια καρτουλα καλη ......τελος.

Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις xbox one τοτε σκεψου μηπως ειναι καλυτερα να παρεις μια καλη καρτα γραφικων μιας και τα exclusives του βγαινουν στο pc . (πλην forza και halo masterchief collection).

Απο την αλλη το playstation εχει exclusives που δεν θα τα δεις ποτε στο pc. Οποτε αν σε ικανοποιει το pc σου η λογικη λεει ps4 (ή wii u ).

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις xbox one τοτε σκεψου μηπως ειναι καλυτερα να παρεις μια καλη καρτα γραφικων μιας και τα exclusives του βγαινουν στο pc . (πλην forza και halo masterchief collection).

Απο την αλλη το playstation εχει exclusives που δεν θα τα δεις ποτε στο pc. Οποτε αν σε ικανοποιει το pc σου η λογικη λεει ps4 (ή wii u ).

forza horizon 2 , gears ,crackdown, quantum break, tomb rider,fable ,sunset overdrive και πολλά ακόμα δύσκολα θα τα δει σε PC και αν βγει κάποιο απο αυτό σίγουρα η διάφορα τους χρονολογικά θα ειναι τουλάχιστον 1 έτος.

Τώρα αν αντέξεις 1 χρόνο για να παίξεις κάποιον ΑΑΑ τίτλο πάω πάσο.

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο αστείο πάντως το επιχείρημα "αν αντέχεις να περιμένεις χ χρόνο να παίξεις ένα παιχνίδι". Ποιος έχει λεφτά να αγοράζει ό,τι ΑΑΑ παιχνίδι βγαίνει με το που βγαίνει; Και ποιος, αν έχει τα λεφτά, έχει το χρόνο να τα παίζει όλα αυτά αν δεν είναι η δουλειά του; 

Παίρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό μου, με το gaming να είναι το σημαντικότερο χόμπι μου μετά τη μουσική (η οποία όμως δε μου τρώει σχεδόν καθόλου χρήματα εδώ και χρόνια), το μόνο που έχω καταφέρει από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω και να έχω κάποιο disposable income που να μου επιτρέπει να αγοράζω καμιά φορά day one παιχνίδια είναι να έχω καταλήξει με ένα τεράστιο backlog σε όλες τις κονσόλες και στο Steam. Οπότε, ναι, μπορώ να περιμένω ένα χρόνο να βγει κάτι σε άλλη πλατφόρμα, μπορώ να περιμένω να δώσει κάτι η Sony ή η MS στο Plus ή στο Gold, μπορώ να περιμένω προσφορές για να μην ξοδεύω 50-60 ευρώ σε overhyped φούσκες (με εξαιρέσεις, κάποια είναι underhyped διαμάντια).

Και τώρα που όλοι πλέον έχουν και gamesharing στην πλατφόρμα τους το backlog μου έχει μεγαλώσει κι άλλο! Είναι γελοία η κατάσταση :P

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...