Γιαννάκης7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά δεν ξέρω δυσκολεύομαι πάρα πολύ είχα 6 χρονιά ένα ps3 και ήρθε η ώρα για νέα κονσόλα. οι τιμες και για τα 2 ( PS4 Xbox ONE) είναι ίδιες. Με την sony είμαι απόλυτα ικανοποιημενος καθώς ειχα ps1 ps2 ps3 και ποτέ δεν είχα ούτε θέμα αλλά και ps vita που είναι άψογο.Γιατι μου φαίνεται τόσο δύσκολη επιλογή??? ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο καθώς από εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ το xbox. επισης επειδη σπουδαζω θεσσαλονικη εχει αποθεματα για xbox ξερει κανεις που να παω ??? που να το εχει διαθεσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγω ειμαι σε διλυμμα αλλα κατι που με κανει να πηγενω προς σονυ μερια ειναι το το χειριστηριο..μου φαινεται πολυ αβολο του x σε σχεση με το ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαννάκης7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ναι έχεις δίκιο σε αυτό απο σχεδιασμό πιο σου άρεσε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 γενικα το ps4 βγηκε πολυ καλυτερο apo to one. αν και δεν ειμαι της κονσολας προτεινω το ps4 με τα 1000% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο την στιγμη που εχεις και βιτα παρε PS4, και για το Remote, αλλα και για τα δωρεαν του Plus. Και το One καλο ειναι, αλλα αν η παρεα σου (για το online) αλλα και το γουστο σου κλεινει προς τα αποκλειστικα της Sony θα σε απογοητευσει μελλοντικα το One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γιαννάκη, εγώ ως fan του Χ360 στην προηγούμενη γενιά...θα σου πρότεινα PS4 δαγκωτό και εξηγούμαι :Kαταρχήν, θα παραμείνεις στο ίδιο οικοσύστημα (PS3/Vita και PSN) και απο την στιγμή που εχεις μείνει ευχαριστημένος...Προσωπικά φίλτατε, ποτέ δεν κατάλαβα την "οπαδίλα" που χαρακτήριζε μερικούς, ο καθένας προφανώς και θα πάει να αγοράσει αυτό που του κάνει κέφι (για δικούς του λόγους πάντα) αλλά κάποια γεγονότα δεν θα πρέπει να τα παραβλέπουμε...Στην προηγούμενη γενιά π.χ, το Χ360 ηταν αδιαμφισβήτητα το σίγουρο bet απο την στιγμή που κάποιος έπαιζε και multiplatform τίτλους καθώς το 99% αυτών έτρεχαν καλύτερα στο x-τούβλο...Αμα δεν έπαιρνες κονσόλα καθαρά και μόνο για τις αποκλειστικότητες το xbox360 αποτελούσε μονόδρομο λόγω hardware.To PS3 για εμένα προσωπικά υπήρξε απο τις χειρότερες αγορές που έκανα καθώς και τα exclusives του που με ενδιέφεραν και αγόρασα ηταν λιγοστά, και ακριβότερο το hardware ηταν, και το online του ηταν χειρότερο (τσάμπα μεν αλλά και πάλι...) και...Εnter 2014 : Χbox One...δεν το σκέφτομαι καν...Υποδεέστερο hardware το οποίο σημαίνει πως τα multiplatform στην καλύτερη θα τρέχουν (περιπου) το ίδιο με του PS4 ενώ στη χειρότερη...4/5 κατοστάρικα για να παίζω τα ίδια games χειρότερα...δεν βλέπω πραγματικά τον λόγο κύριοι...Απο εκει και πέρα, μπαίνουν -ως συνήθως- οι αποκλειστικοί τίτλοι της εκάστοτε εταιρείας στη μέση, το σε ποιά πλατφόρμα είναι οι online "φίλοι" σου, το χειριστήριο κτλπ, οπότε...Προσωπική (πάλι) άποψη : Το PS4 στη τρέχουσα γενιά είναι στο Xbox one οτι ηταν το X360 στο PS3 στην προηγούμενη (βλέπε: πιο δυνατό hardware το οποίο συνεπάγεται καλύτερα multiplat. και σε πιο δελεαστική τιμή).Λόγω ηλικίας και έλλειψης χρόνου πλέον θα αγοράσω μονο 1 κονσόλα αυτη τη φορά και τα λεφτά μου θα πάνε (ευτυχώς ή δυστυχώς) στην Sony...Bασικά, δεν έχει να κάνει με οπαδίλα/λογότυπο το οποίο φέρει η εκάστοτε συσκευή αλλά έχει να κάνει (καθαρότατα) με το hardware - παράδειγμα, και η Apple (την οποία δεν την "συμπαθώ" καθόλου ως εταιρεία) να έβγαζε κονσόλα σήμερα με καλύτερο hardware σε σχέση με αυτό του ανταγωνισμού πάλι θα το αγόραζα Aυτά τα ολίγα, καλές αγορές οτι και αν επιλέξεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 θα διαλέξεις κονσόλα λόγο εμφάνισης? .... πάρε ότι έχουν οι φίλοι σου να παίζετε μαζί. αλλιώς όποιας κονσόλας σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια,είναι καθαρά θέμα γούστου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι απλά τα πράματα. Δες αυτές τις λίστες, για το Ps4 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games Για το One http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games Τι σου αρέσει πιο πολύ από άποψη games; Αυτό πάρε. Από την άλλη, έχεις το Vita που μπορείς να παίξεις remotely με το Ps4. Άμα ενδιαφέρεσαι για αυτό το Ps4 είναι μονόδρομος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η εμφάνιση είναι το τελευταίο (αν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι καν) που θα έπρεπε να κοιτάς επιλέγοντας ποια κονσόλα να αγοράσεις. Οπως σου είπαν κι άλλοι, εφόσον έχεις όλες τις κονσόλες της Sony, βγάζει νόημα να πάρεις PS4 από διάφορες απόψεις. Πρώτα απ' όλα, για να αγόραζες αυτές τόσα χρόνια σημαίνει πως είσαι familiar με τα παιχνίδια και τις σειρές, προφανώς και σου αρέσουν (αλλιώς θα είχες αλλάξει πλευρά πολύ νωρίτερα), οπότε ξέρεις πού πας και τι να περιμένεις. Συν ότι το Plus, αλλά και κάμποσα παιχνίδια, είναι cross-platform. Το Χμποχ έχει αρκετά διαφορετική νοοτροπία στα αποκλειστικά του από το PS, οπότε αυτό θα πρέπει να το εξετάσεις πολύ καλά πριν/αν κάνεις την αλλαγή. Είναι πολύ πιο online/shooter oriented κονσόλα. Αυτό σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Αν είσαι τύπος που προτιμάς να παίζεις ιστορίες, ας πούμε, σε single player παίζει να απογοητευτείς σε βάθος χρόνου από το Χ1. Εννοείται πως τσεκάρεις και λίστες παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει ή είναι να κυκλοφορήσουν μες στα επόμενα δύο χρόνια, επειδή τα γούστα αλλάζουν, βέβαια. Συν όλα αυτά που σου έγραψε ο/η red1, τα οποία, ως άτομο που επίσης πήρε 360 ως κύρια κονσόλα στην προηγούμενη γενιά - εν μέρει για συγκεκριμένες αποκλειστικότητες (Mass Effect, πρώτο Bioshock, Lost Odyssey, Alan Wake και Gears of War) και εν μέρει επειδή ήταν η προφανής επιλογή λόγω τιμής/απόδοσης σε multiplatform τίτλους - τα προσυπογράφω πλήρως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κατοχος κ των δυο συστηματων (χτες πηρα το one) Να αναφερω οτι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το one δεν παιζετε Πιο πολλα games σε προσφορες κ πιο απιστευτες τιμες (πχ destiny στα 38€ κ metro redux bundle 20€ μεσω hong kong) Με 25€ ετησια πηρα fifa14,battlefield 4,need for speed κτλ βαλε κ το forza 5 κ fifa 15 που ηταν στο bundle Ε τι αλλο να θελουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 xbox one παρε ειναι το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαννάκης7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 για να δουμε ακομα μπερδεμενος ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κατοχος κ των δυο συστηματων (χτες πηρα το one) Να αναφερω οτι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το one δεν παιζετε Πιο πολλα games σε προσφορες κ πιο απιστευτες τιμες (πχ destiny στα 38€ κ metro redux bundle 20€ μεσω hong kong) Με 25€ ετησια πηρα fifa14,battlefield 4,need for speed κτλ βαλε κ το forza 5 κ fifa 15 που ηταν στο bundle Ε τι αλλο να θελουμε Μπορεις να δωσεις λιγες παραπανω πληροφοριες φιλε για το πως πληρωσες 38 ευρω για το destiny μεσω του hong kong store? θελει νεο account με χωρα και διευθυνση hong kong? για πληρωμη δεχτηκε Ελληνικη χρεωστικη η πιστωτικη καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλαζεις χωρα σε hong kong,δηλωνεις μια μουφα διευθυνση κ τηλεφωνο (ολα τα αλλα τα αφηνεις κενα) κ με ελληνικη πιστωτικη κανεις την δουλεια σου Το metro μου εκατσε λουκουμι Το εχω λιωσει το one 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 @pigos23 αν μετά αλλάξεις πάλι σε ελλάδα μπορείς να το παίξεις πάλι το παιχνίδι?? ήμουνα στο ίδιο δύλημα και σαν εσένα είχα ps1 ps2 ps3 και πήγα στο one. γιατί έχει καλύτερο μοχλό δεν παίρνω παιχνίδια που δεν έχουνε online να παίξεις αρκετό και δεν μου αρέσουνε σολο παιχνίδια "υποθέσεων" και με πολλά βίντεο και τρελένομαι για sports κυρίως της ea και shouter. Τέλος είδα είναι πολύ ποιο οικονομικό απο το ps στα παιχνίδια και έχει και ea access. αυτά νομίζω δεν ξέχασα κάτι υ.γ. όλοι οι φίλοι μου έχουνε ps αλλά δεν έχει κάποιο νόημα αφού online έπαιζα με ξένους πάντα (διαφορετικά γουστα). Α συν οτι το xbox έχει 2 χρόνια εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις