Προς το περιεχόμενο

blackberry z10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το έχω, πες τί ανάγκες-προτεραιότητες έχεις σαν χρήστης για να σου πω αν αξίζει.

σκεφτομαι να το αγορασω..... για καποιον που βλεπει μαιλ, απαντα σε αυτα, λογω δουλειας σε μονιμο ιντερνετ, (φτιαχνω ιστοσελιδες) βλεπω στατιστικα, κλπ..... αξιζει αυτο το κιν;;;; ειναι πολυ μεγαλο το iphone 6..ειπαμε τηλεφωνο, οχι μινι ταβλετ...

χμμμ;;;; εισαι ικανοποιημενος;

Δημοσ.

σκεφτομαι να το αγορασω..... για καποιον που βλεπει μαιλ, απαντα σε αυτα, λογω δουλειας σε μονιμο ιντερνετ, (φτιαχνω ιστοσελιδες) βλεπω στατιστικα, κλπ..... αξιζει αυτο το κιν;;;; ειναι πολυ μεγαλο το iphone 6..ειπαμε τηλεφωνο, οχι μινι ταβλετ...

Πολυ μεγαλο το iPhone 6???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα Blackberry Z10, λόγω αλλαγές και μη χρήσης θα με ενδιέφερε να το πούλησε. Καλέστε με στο 6944459910

Sent from my iPad using Insomnia

Έχω ένα Blackberry Z10, λόγω αλλαγές και μη χρήσης θα με ενδιέφερε να το πούλησε. Καλέστε με στο 6944459910 Αθήνα<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Έχω ένα Blackberry Z10, λόγω αλλαγές και μη χρήσης θα με ενδιέφερε να το πούλησε. Καλέστε με στο 6944459910

Φταίμε εμείς τώρα να σου κάνουμε πλάκες στις 4 τα ξημερώματα? :D

Δημοσ.

τελικα αγορασα το 6...... ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Και το trolling παει συννεφο... :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...