Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δείξε τη καρτέλα που πε ο cabdik.Και ο 6300 σου κάνει αν τον υποστηρίζει.Ρώτα και τη τιμή του 1090Τ.

2cd6kp.jpg

avlnkn.jpg

Η τιμη του 1090Τ ειναι στα 80 ευρω με τα μεταφορικα.

Δημοσ.

ειναι ο 1090Τ ποιο δυνατος απο τον 6300?  :blink:

Παρόμοιοι είναι,ανάλογα και τη χρήση-εφαρμογή.Και ο 6300 κλοκάρει πιο ψηλά.

TS αν δεν τον υποστηρίζει μπορείς να δώσεις αυτόν που έχεις και να πάρεις τον 1090Τ.

Δημοσ.

Παρόμοιοι είναι,ανάλογα και τη χρήση-εφαρμογή.Και ο 6300 κλοκάρει πιο ψηλά.

TS αν δεν τον υποστηρίζει μπορείς να δώσεις αυτόν που έχεις και να πάρεις τον 1090Τ.

Ξερεις φιλε μου τον φοβαμαι λιγο λογω οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν ξερω τι γινεται αργοτερα.Για επεξεργασιες βιντεο-φωτο τον θελω.Μεταχειρισμενος ειναι τι λες εσυ;

Δημοσ.

Εγώ θα τον έπαιρνα και θα τον ανέβαζα.

Και η οθόνη σου πάντως δεν είναι και καμμιά καλή.

Εαν τελικα τον παρω εσυ μπορεις να με βοηθησεις να τον ανεβασω;Μου ειπαν οτι ειναι μπερδεμα... Για την ψυκτρα τι λες που εχω;Με καλυπτει στον 1090Τ; 

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο μπέρδεμα και δύσκολο γιατί δεν θα το κάνεις και για να μπεντσάρεις.Με τη ψύκτρα είσαι σχετικά οκ.Τον 955 πως τον ανέβασες.

Α τον 955 με βοηθησε ενας φιλος μεσω Facebook με οδηγιες...Τωρα ομως τον εχω χασει.Ο σκοπος ειναι ομως εαν θα δω διαφορα μεγαλυτερη απο οτι τωρα.Τι λες;

Δημοσ.

φιλε μου, για να στο δωσω "μπακαλιστικα"- απλα να το καταλαβεις, ο 1090 ειναι ισος με 1,5 Phenom 955 X4...!!  αρα θα εχεις 50% επιπλεον δυναμη...!!!     

σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν ολους τους πυρηνες, οπως αυτες που δουλευεις για βιντεο, θα δεις μεγαλη διαφορα. επισης, ο 1090 ειναι περιπου15-20% πιο δυνατος απο τον 6300 σε αυτες τις εφαρμογες.  

αλλα σε ολες τις αλλες εφαρμογες, κυριως single threaded, ειναι πολυ κοντα, με ενα πολυ ελαφρυ προβαδισμα του 6300, ισως και λογω υποστηριξης νεοτερων τεχνολογιων..!  

αν ηθελες μηχανημα για Gaming, θα προτεινα τον 6300..!  αυτο για να καταλαβεις οτι, αναλογα την χρηση που κανουμε στο πισι, μπορει καποιος αλλος επεξεργαστης, να βολεψει καλυτερα.

παντως μην τρελενεσαι, καθως FX-6300, δεν μπορεις να βαλεις στη μητρικη σου. αρα θα πρπεπει να αλλαξεις και μητρικη, ΑΝ πας σε νεο επεξεργαστη..!!

οποτε σκεψου και αποφασισε..!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου, για να στο δωσω "μπακαλιστικα"- απλα να το καταλαβεις, ο 1090 ειναι ισος με 1,5 Phenom 955 X4...!!  αρα θα εχεις 50% επιπλεον δυναμη...!!!     

σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν ολους τους πυρηνες, οπως αυτες που δουλευεις για βιντεο, θα δεις μεγαλη διαφορα. επισης, ο 1090 ειναι περιπου15-20% πιο δυνατος απο τον 6300 σε αυτες τις εφαρμογες.  

αλλα σε ολες τις αλλες εφαρμογες, κυριως single threaded, ειναι πολυ κοντα, με ενα πολυ ελαφρυ προβαδισμα του 6300, ισως και λογω υποστηριξης νεοτερων τεχνολογιων..!  

αν ηθελες μηχανημα για Gaming, θα προτεινα τον 6300..!  αυτο για να καταλαβεις οτι, αναλογα την χρηση που κανουμε στο πισι, μπορει καποιος αλλος επεξεργαστης, να βολεψει καλυτερα.

παντως μην τρελενεσαι, καθως FX-6300, δεν μπορεις να βαλεις στη μητρικη σου. αρα θα πρπεπει να αλλαξεις και μητρικη, ΑΝ πας σε νεο επεξεργαστη..!!

οποτε σκεψου και αποφασισε..!

Kαλημερα.Πολυ κατατοπιστικος ησουνα.Εαν αποφασισω και για μητρικη ποια-ες μου συνιστας καλή αλλα και με εξισου δυνατο επεξεργαστη για τις εφαρμογες που συνηθως δουλευω;

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Ωραια σε ευχαριστω.Και τωρα ποια απο τις 2 πλατφορμες ειναι καλυτερη σε αποδοση κ ποιοτητα αντοχης;

Δημοσ.

και οι 2 ειναι καλες-δυνατες-ποιοτικες.  

οποια σου καθεται καλυτερα, παρε..! γιατι αν προτεινω καποια, θα με πουν FANBOY......!!!!! :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...