dmpatanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ηθελα να με βοηθησεται στο εξης θεμα. Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο. Πως μπορω να το κανω??? Με την φωτογραφικη του κινητου που το τραβηξα δεν γινεται. Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο. Πως γινεται?? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πέρνα την κάρτα από κάποιο scanner,που βγάζει εκτυπωμένες φωτογραφίες στον Η/Υ,βρες σε κάνα φωτοτυπάδικο, φωτογραφείο, με καλή ανάλυση και αποθήκευσε την σαν εικόνα στο κινητό σου, μόνο έτσι θα έχεις καλή καθαρή εικόνα,αν έχει το κινητό σου καλή εικόνα, και ίσως να το διαβάζει στο scanner του μαγαζιού.
Gr_Soul Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Χρειάζεσαι μία εφαρμογή "loyalty card". Δοκίμασε αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.froogloid.kring.google.zxing.client.android
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το δοκίμασα με ενα γραμμικό barcode και ναι γίνετε, αλλα η οθόνη του κινητού σε πλήρη φωτεινότητα και με με μια απλή φωτογράφιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα