testit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Προτάσεις για καλό WIRELESS N USB ADAPTER, που να πιάνει wi-fi τοπικό δίκτυο μέσα από τοίχους και τσιμέντα! η απόσταση από το acces point περί τα 40-50 μέτρα. Για windows7 64bit Μικρό σε μέγεθος και σε λογική τιμή.
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.htmlνομίζω αυτό είναι κάλο και τίμιο το εχω δοκιμάσει, σταθερο .Ομως πρέπει να πάρεις παντα, κάποιους και πολλούς παράγοντες στα wireless σοβαρά,ΣΗΜΑ ROUTER! ακόμα κ καιρικά φαινόμενα ακόμα και η βροχή αλλά και ο αέρας.. ναι και ο αερας γιατι κουνιουντε τα φυλλα και κανουν αντανακλάσεις ! θα επηρεάσει ισος το σήμα σου κάποια μέρα επειδή είναι ευαίσθητη πάντα η σύνδεση η ασύρματη στα 2,4GHz !ίσος έχουμε κάποια καλύτερη εικόνα γιαυτό που θες να κάνεις αν μας πεις λίγα πράγματα για το σήμα που βλέπεις το σταθμό απ το σημείο που θες να κάνεις την σύνδεσηπες μας λίγο αν εχεις κάνει κάποια μέτρηση στο σήμα πόσα db και με πια συσκευή μέτρησες πχ κινιτο καρτα wireless κτλ
testit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω δυνατότητα περισσότερης - συγκεκριμένης πληροφόρησης. Ξέρω ότι έχουν δυο τοπικά ασύρματα δίκτυα, με τις κεραίες τους τοποθετημένες στα δυο "άκρα" του ορθογώνιου κτιρίου, έτσι που να καλύπτουν όλο το κτίριο και το οικόπεδο. Και με το κινητό τηλέφωνο και με φορητό υπολογιστή (φετινής κατασκευής και τα δυο) συνδέομαι αμέσως, χωρίς διακοπές (ή ως ελάχιστες). Οπότε υποθέτω ότι και με ένα καλό usb στικάκι, θα γίνει η δουλειά να συνδεθεί ένα pc που θα είναι σε γωνία αίθουσας. Επειδή θα είναι μέσα σε αίθουσα με πολλά ντουβάρια και κολώνες και δεν θα υπάρχει άμεση "οπτική" επαφή, προβληματίζομαι. Έχω ένα παλιό usb robotics στικάκι το USR5421 Wireless MAXg USB Adapter αλλά αυτό δεν πιάνει τίποτε! Στα 10 δίκτυα που βλέπει ο φορητός ή το κινητό τηλέφωνο, αυτό βλέπει το ένα! Υποθέτω ότι ένα καινούργιο, θα είναι από θέμα κεραίας - λήψης , πιο εξελιγμένο. Είναι έτσι; Βλέπω κάποια στο eshop και διαβάζω και τις κριτικές τους Σε κάθε περίπτωση δε δίνω πάνω από 20 ευρώ. Kι αν είναι δυνατό να είναι και τύπου nano usb
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω δυνατότητα περισσότερης - συγκεκριμένης πληροφόρησης. Ξέρω ότι έχουν δυο τοπικά ασύρματα δίκτυα, με τις κεραίες τους τοποθετημένες στα δυο "άκρα" του ορθογώνιου κτιρίου, έτσι που να καλύπτουν όλο το κτίριο και το οικόπεδο. Και με το κινητό τηλέφωνο και με φορητό υπολογιστή (φετινής κατασκευής και τα δυο) συνδέομαι αμέσως, χωρίς διακοπές (ή ως ελάχιστες). Οπότε υποθέτω ότι και με ένα καλό usb στικάκι, θα γίνει η δουλειά να συνδεθεί ένα pc που θα είναι σε γωνία αίθουσας. Επειδή θα είναι μέσα σε αίθουσα με πολλά ντουβάρια και κολώνες και δεν θα υπάρχει άμεση "οπτική" επαφή, προβληματίζομαι. οποτε υπαρχουν πιθανοτιτες πολλές να σου δουλέψει πολυ καλα Έχω ένα παλιό usb robotics στικάκι το USR5421 Wireless MAXg USB Adapter αλλά αυτό δεν πιάνει τίποτε! Στα 10 δίκτυα που βλέπει ο φορητός ή το κινητό τηλέφωνο, αυτό βλέπει το ένα! Υποθέτω ότι ένα καινούργιο, θα είναι από θέμα κεραίας - λήψης , πιο εξελιγμένο. Είναι έτσι; σωστα! θα ειναι! γιατι θα εχει κ το προτυπο "N" αλλα να ξέρεις οτι πολλές συσκευές είναι σχεδιασμένες ετσι να μην εκπέμπουν δυνατά για διάφορους λογους. π.χ. τα mac δεν εκπέμπουν δυνατά ούτε είχαν καλή λήψη γιατι ειναι η φιλοσοφια τους τετεια πχ σε μια μεγαλη αιθουσα με 1000αδες κοσμο και συσκευές να μην πατάει η μια συσκευή την άλλη κ καταρρεύσει όλο το δίκτυο απο τις εκπομπές συσκευών σου λέει βάλτε παντού περισσότερα AP αν θες δίκτυο.. το αλλο ειναι οτι για τον παραπάνω λόγο οι χώρες όρισαν όρια εκπομπής ακομα και περιορισμούς σε κανάλια.. αν θες το μέγιστο εκπομπής προτίμησε στο config συσκευής που δηλώνεις την χώρα σου να δηλώσεις μια τριτοκοσμική εγω βαζω venezuela και βγαζει την μέγιστη δύναμη αλλα δεν θυμάμαι αν αυτο το config το εχει στο suite του συγκεκριμένου. πάντως παίζει καλά οπως κ να το κάνουμε για usb πιστευω πολυ καλυτερα απο τα usrobotics κ ειδικά αυτο το παλιο, μια φορά δοκίμασα ενα usrobotics σαν repeter κ δεν εβγαζε δυναμη για τους παραπανο λογους!!. Βλέπω κάποια στο eshop και διαβάζω και τις κριτικές τους Σε κάθε περίπτωση δε δίνω πάνω από 20 ευρώ. Kι αν είναι δυνατό να είναι και τύπου nano usb παρ το απ τα eshop το έχει κ καλή τιμή κ ετοιμοπαράδοτο τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα