Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβαίνω. Γράφεις ότι το 5 είναι 9:5, μετά γράφεις ότι το 5 είναι 16/9 και μετά λες ότι δεν έχει την ίδια αναλογία με το S3 που είναι 16/9!

Δεν εγραψα οτι το i5 ειναι 16/9.Ειναι 9/5 για αυτο ειναι μακροστενο.Το s2/s3/s4 κτλ ειναι 16/9 κανονικα.Οχι το i5/5s.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Προσπαθουν να κρατησουν τα λεγομενα τους ως προς την ευκολια του να δουλευεις την συσκευη με ενα χερι

η φιλοσοφια του Jobs καλα κρατει, και μετα την απουσια του.

Δημοσ.

Από σας που είστε haters της Apple Πώς φαίνεται ότι δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας iMac η MacBook pro... Μια ζωή Windows η Linux... και αν έχετε δουλέψει και Linux καθόλου...

• Like 1
Δημοσ.

Λογω του jobs ανεβηκε η apple και πιστευω λογικο να συνεχιζουν στα βηματα του.Αν ζουσε ο jobs θα βλεπαμε πιστευω εναν πολυ δυνατοτερο ανταγωνισμο μεταξυ apple/google(android) και αυτο μονο καλο θα μας εκανε.

Δημοσ.

Δεν εγραψα οτι το i5 ειναι 16/9.Ειναι 9/5 για αυτο ειναι μακροστενο.Το s2/s3/s4 κτλ ειναι 16/9 κανονικα.Οχι το i5/5s.

"The iPhone 5, however, has a 16:9 1136×640 display; it’s the same width as the iPhone 4/4S, but it’s 176 pixels taller"

Εσύ δεν το έγραψες αυτό; Και από πού ως πού το i5 δεν είναι 16/9, αφού 1136/640=1,77 και 16/9=1,77;;;

Δημοσ.

"The iPhone 5, however, has a 16:9 1136×640 display; it’s the same width as the iPhone 4/4S, but it’s 176 pixels taller"

Εσύ δεν το έγραψες αυτό; Και από πού ως πού το i5 δεν είναι 16/9, αφού 1136/640=1,77 και 16/9=1,77;;;

Apple iPhone 5 Retina display 1136x640 71:40

Ειναι κοντα στο 16/9 δεν ειναι 16/9.16/9 100% ειναι αυτα που εχουν 1280x720/1920x1080.Οχι αυτο που εχει η apple.Αν ειχε οντως 16/9 δεν θα ηταν τοσο μακροστενο.Το s3 δεν φαινετε μακροστενο γιατι εχει αναλογα και σωστο πλατος/υψος.

Δημοσ.

Κάτσε φιλαράκο να κάνει πρώτα την παρουσίαση ή Apple και μετά μιλάμε... εσύ γιατί κόλλησες ότι είναι πραγματικά αυτό;

Δεν κόλλησα. Ευχήθηκα να είναι αυτό. Δυστυχώς δεν ειναι σίγουρο.

Δημοσ.

Apple iPhone 5 Retina display 1136x640 71:40

Ειναι κοντα στο 16/9 δεν ειναι 16/9.16/9 100% ειναι αυτα που εχουν 1280x720/1920x1080.Οχι αυτο που εχει η apple.Αν ειχε οντως 16/9 δεν θα ηταν τοσο μακροστενο.Το s3 δεν φαινετε μακροστενο γιατι εχει αναλογα και σωστο πλατος/υψος.

Κατ´ αρχάς δεν υπάρχει 100% 16:9, αφού η διαίρεση δεν είναι τέλεια. Αν τώρα εσύ βλέπεις τη διαφορά στο τρίτο δεκαδικό ψηφίο (1,777 vs 1,775) παραιτούμαι! Αν εννοείς την αναλογία των εξωτερικών διαστάσεων τότε δεν το εξήγησες καλά. Βγάλε τις αναλύσεις απ´ την κουβέντα για να συνεννοηθούμε. :)

Επίσης το 9:5 είναι 1,8, δηλαδή πολύ μεγαλύτερη διαφορά.

Δημοσ.

Από σας που είστε haters της Apple Πώς φαίνεται ότι δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας iMac η MacBook pro... Μια ζωή Windows η Linux... και αν έχετε δουλέψει και Linux καθόλου...

Δεν έχουμε θέμα με την Apple με τής τιμές της έχουμε εγώ τα θεωρώ  όλα της τα προϊόντα  υπερεκτιμημένα 

• Like 2
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτο και είμαστε ακόμη φανς...

Δημοσ.

Κατ´ αρχάς δεν υπάρχει 100% 16:9, αφού η διαίρεση δεν είναι τέλεια. Αν τώρα εσύ βλέπεις τη διαφορά στο τρίτο δεκαδικό ψηφίο (1,777 vs 1,775) παραιτούμαι! Αν εννοείς την αναλογία των εξωτερικών διαστάσεων τότε δεν το εξήγησες καλά. Βγάλε τις αναλύσεις απ´ την κουβέντα για να συνεννοηθούμε. :)

Επίσης το 9:5 είναι 1,8, δηλαδή πολύ μεγαλύτερη διαφορά.

Εστω εγω το βλεπω μακροστενο γιατι εχει τεραστια bezels πανω/κατω.Αλλα και η οθονη του δεν ειναι σε αναλογια πλατους/υψους οπως τα κινητα που εχουν 1280/720.Ειναι λιγο πιο στενο δηλαδη.Στο ματι δεν δειχνει ομορφο.Το 3/2 του iphone 3g/4/4s ηταν πανεμορφο.

Δημοσ.

Συμφωνώ στα περί ομορφιάς (4άρι έχω και αν μπορούσα δεν θα το άλλαζα) αλλά στα περί αναλογιών οθόνης, όχι. Η αναγωγή της οθόνης τού 5 σε HD δίνει 1920χ1081,7. Δεν νομίζω ότι σε ενοχλεί το 1,7 pixel, μάλλον οι εξωτερικές διαστάσεις δεν σ' αρέσουν και σ' αυτό συμφωνώ. Εξ άλλου ελάχιστα Video βλέπω στο iPhone για να με πειράζει που δεν είναι 16/9. Προτιμώ το "φωτογραφικό" format 3/2 όπως κι εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ στα περί ομορφιάς (4άρι έχω και αν μπορούσα δεν θα το άλλαζα) αλλά στα περί αναλογιών οθόνης, όχι. Η αναγωγή της οθόνης τού 5 σε HD δίνει 1920χ1081,7. Δεν νομίζω ότι σε ενοχλεί το 1,7 pixel, μάλλον οι εξωτερικές διαστάσεις δεν σ' αρέσουν και σ' αυτό συμφωνώ. Εξ άλλου ελάχιστα Video βλέπω στο iPhone για να με πειράζει που δεν είναι 16/9. Προτιμώ το "φωτογραφικό" format 3/2 όπως κι εσύ.

Οντως μπορει να ξεγελαει και το bezel που εχει πανω κατω και δειχνει μακροστενο.Αλλαξε το 3/2 γιατι δεν ηθελε μεγαλο πλατος.Στο i6 με τις 4.7 το μεγαλωμα του πλατους το θεωρω σιγουρο αλλα αναλογικα παλι θα μεγαλωσει λιγο παραπανω το υψος.Σε 2 μερουλες θα ξερουμε σιγουρα πως θα ειναι.Ελπιζω οχι σαν τηλεκοντρολ παντως γιατι δεν δειχνει καθολου ομορφα στο ματι.

Δημοσ.

Κι εγώ περιμένω αν και λόγω μεγέθους συσκευής (και τιμής) μάλλον θα ψάξω για φθηνό 5s. Θα δούμε (Live κι όλας παρόλο που δεν το συνηθίζει στο φθινοπωρινό event).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...