Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα μπεζελ... η νεα μόδα στην αξιολόγηση των κινητών εχει αρχίσει να κουράζει...

Για πολλοστή φορά να πούμε πως οι οθόνες αφής εκτός απο συσκευές προβολής δεδομένων ειναι και συσκευές αλληλεπίδρασης μεταξύ χρήστη κ συσκευής... Οπότε, μειώνοντας κ άλλο τα περιθώρια της δημιουργείται προβλημα στις πλευρές της αφου το δέρμα που προεξεχει αναγκαστικά στις όλο και πιο λεπτές συσκευές πιέζει σε τυχαία σημεία την οθόνη.

Άρα, αν θελουμε καλύτερη αξιοποίηση της μπροστινής επιφάνειας του κινητού.. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε σε επίπεδο software για να δούμε πως αλγοριθμικα (εάν ειναι δυνατό) θα αγνοούμε αυτά τα τυχαία πατήματα...

Για αυτο εργονομικά sony & apple ειναι σωστές... Σε αντίθεση με εταιρείες όπως η samsung η οποία όχι μόνο δεν κανει αυτο αλλά επιμένει και στα παντελώς άχρηστα capacitive buttons που δημιουργούν για τον παραπάνω λόγο επιπλέον προβλήματα...

Μην ξεχνάτε άλλωστε οτι το iPhone ειναι επιπλέον εργαλείο... το οποίο μονταρεται επάνω σε άλλες συσκευές για να λειτουργήσουν... Βλέπε απο χειριστήρια drones μεχρι (για ipad) μόνιτορ σε χειρουργικές επέμβασεις... Πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή σε τέτοιες αλλαγές...

Αυτά..

You are holding it wrong...

Edit: μου αρέσει που πετάς και τη Sony μέσα για ξεκάρφωμα, nice.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτο εργονομικά sony & apple ειναι σωστές... Σε αντίθεση με εταιρείες όπως η samsung η οποία όχι μόνο δεν κανει αυτο αλλά επιμένει και στα παντελώς άχρηστα capacitive buttons που δημιουργούν για τον παραπάνω λόγο επιπλέον προβλήματα...

Κοίτα, έχω sony με μεγάλα bezel μου αρέσει, το αγαπάω μπλα μπλα μπλα , αλλά όταν πιάνω το g2 της αδερφής μου που έχει συνολικά μικρότερες διαστάσεις και μεγαλύτερη οθόνη, το νιώθω πιο καλά στο χέρι μου από το πλακάκι μου

Τα μικρά πλαίσια είναι σίγουρα ωραία

Τα μεγάλα μπορεί να υπάρχουν για 1000 2 λόγους, αλλά τα μικρά είναι προτιμότερα μη λέμε ότι θέλουμε

Ειδικά όταν φοράω και τη θήκη του στο z1 κοντεύει να φτάσει διαστάσεις note με μόλις 5" οθόνη..

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το κομσοτεχνημα της samsung(gs5),ότι και να βγάλουν οι υπόλοιποι,θα είναι μια άσχημη παραφωνία δίπλα του!!!:D

• Like 1
Δημοσ.

Aστους να πουν την καραμελα τους μωρε.

Εξαλλου ο Ελληνας ειχε και στο χωριο του bezel, ξερει απο αυτα και κρινει συνολικα ενα κινητο, απο αυτα.

ΥΓ. Οι μισοι που κραζουν στην πρωτη σελιδα, ειναι τα γνωστα android fanboys/apple haters. Δεν χρειαζονται πανω απο 15 λεπτα περιηγησης στο φορουμ για να το διαπιστωσει κανεις. Μετοχοι στην google πρεπει να ειναι τα παιδια.

ΥΓ2. Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο στο βιντεο. Μπορει οχι τοσο ομορφο οσο το 4, αλλα απτη στιγμη που αποφασισαν να μεγαλωσουν την οθονη προφανως και θα μεγαλωσουν οι διαστασεις του.

ΥΓ3. Για να προλαβω τα σχολια διαφορων πικραμενων: 5 χρονια τωρα, ολα μου τα τηλεφωνα ειναι android.

Επειδή αρέσει σε εσένα η apple... πρέπει να αρέσει και στον υπόλοιπο κόσμο του πλανήτη; Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Στην τελική εσένα τι σε νοιάζει αν κράζουν; Τη μάνα σου κράζουν; Εκτός αν είσαι κι εσύ μέτοχος στην apple! 

Ξεκόλλα με το μυαλό σου, ο καθένας κρίνει σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει και φυσικά με αυτά που αρμόζουν στην καθημερινότητα του.

Πάρε εσύ το iphone που θες και από κει και πέρα άσε τον κόσμο να κρίνει όπως γουστάρει!

Έλεος, εσύ βγάζεις πίκρα που σκας μύτη από το πουθενά και κλαψουρίζεις λες και σου κράζουν το σπίτι. Κι όλα αυτά επειδή απλά κάποια άτομα δεν γουστάρουν iphone!

Έχει καταντήσει αηδία!

• Like 1
Δημοσ.

Θα φανεί απο κοντά το σχήμα. Είχα το 4s που μου φαινόταν πανέμορφο. Το 5/5s ενώ σε φώτο μου φαινόταν μια χαρά απο κοντά με απογοητευσε. Μου άρεσαν τα στογγυλεμένα άκρα. Επειδή το άρθρο είναι για apple ας μην γράψω για ότι άλλο υπάρχει.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη ακουγονται διαφορα κ πεφτει πολυ κατακριση διχως κανεις να εχει πιασει κ δει απο κοντα σας λεω οτι το τηλεφωνο ειναι ιδανικο μεγεθος καθως εχω στα χερια μου ηδη θηκη απο spigen που ως γνωστον ειναι ενημεροι απο πριν για της διαστασης της συσκευης . Η θηκη ειναι ακριβως στο ιδιο μεγεθος με το s3 που ειναι 16:9 και το τηλεφωνο ειναι τσιγαροχαρτο πραγματικα. 

Και εννοειται πως το τηλεφωνο εχει γινει πιο πλατυ γιατι ακουω εδω μαμακιες οτι το μακρυναν . Γνωριζετε οταν ανοιγει μια διαγωνιος απο 4 σε 4.7 πως γινεται ? Το τηλεφωνο θα δουλευεται για μια αλλη φορα με το ενα χερι παλικαρια κ αυτο πιθανον ακολουθει η apple οσο για το 5.5 θα απευθυνεται σε επαγγελματιες πιο πολυ αλλα ως την αυριανη παρουσιαση ας περιμενουμε για να κρινουμε καλυτερα . 

• Like 2
Δημοσ.

Το κινητό στο βίντεο έχει lag πράγμα αδύνατο για την Apple .. δεν είναι αυτό το iPhone 6

Εγώ βλέπω ότι η οθόνη έχει εξωφρενική απόδοση σε γωνίες θέασης και αυτό παραπέμπει σε Apple, άρα είναι το νέο iphone.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι η οθόνη έχει εξωφρενική απόδοση σε γωνίες θέασης και αυτό παραπέμπει σε Apple, άρα είναι το νέο iphone.

24 ώρες και κάτι έμειναν. Υπομονή!

Δημοσ.

24 ώρες και κάτι έμειναν. Υπομονή!

Θα το σκεπάσει η δημοσιότητα μιας μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης που αναμένετε από ώρα σε ώρα και θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα το σκεπάσει η δημοσιότητα μιας μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης που αναμένετε από ώρα σε ώρα και θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου.

Όχι, οι αρχαιολόγοι θα κάνουν break αύριο το απόγευμα για να δουν την παρουσίαση. Από Τετάρτη οι ανακοινώσεις! :P

PS: Εκτός κι αν η Samsung  έγινε μέγας χορηγός της ανασκαφής...

• Like 1
Δημοσ.

Apple boys.... όσοι κράζουμε το μέγεθος δεν το κάνουμε γιατί θεωρούμε το μέγεθος λάθος... μια χαρά είναι και έπρεπε να τα μεγαλώσει τα κινητά της η Apple...
Το κάνουμε γιατί τόσα χρόνια μας έπρηζε πως άλλο ήταν το σωστό μέγεθος με επιχειρήματα τύπου "τα δουλεύεις με το ένα χέρι"...
Έτσι για να το ξεκαθαρίσουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν επιχειρήματα, διαφήμιση ήταν, τι περιμένεις να πει; "Ξέρετε η οθόνη μας είναι λίγο μικρή αλλά τουλάχιστον θα το χειρίζεστε με το ένα χέρι"; Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς. Δουλειά τους είναι να πουλάνε, δουλειά μας να διαλέγουμε σωστά τι αγοράζουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...