Gtr34 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ομορφη συσκευη αν ειναι το τελικο προιον , τα bezels δεν ειναι ενοχλητικα.Εξαλλου αυτος που θα τα σκασει για να το αποκτησει, σιγουρα θα εχει να κανει ποιο σοβαρα πραγματα απο το να χαζευει τα περιθωρια . 1
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Λογω του jobs ανεβηκε η apple και πιστευω λογικο να συνεχιζουν στα βηματα του.Αν ζουσε ο jobs θα βλεπαμε πιστευω εναν πολυ δυνατοτερο ανταγωνισμο μεταξυ apple/google(android) και αυτο μονο καλο θα μας εκανε. oντως, κριμα που πεθανε. 1
Crystallization Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μου φαίνεται αστείο το να μην αυξήσουν καθόλου το πλάτος και να του δώσουν μόνο ύψος για να μπορείς να το "λειτουργείς με ένα χέρι" ..δεν παίζει να είναι τόσο μακρόστενο, come on!Φαντάσου με την ίδια λογική πως θα ήταν το 5.5" αν οι φήμες είναι σωστές και βγάλουν τέτοια συσκευή 1
Jenkins Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 oντως, κριμα που πεθανε. Κρίμα που πέθανε όντως, αν και έζησε πάρα πολύ συγκριτικά με την ασθένειά του. Από εκεί και πέρα, εκεί που απέτυχε ο Jobs, ήταν στο να μεταλαμπαδεύσει στους συνεργάτες του αυτό το μοναδικό πνεύμα νεωτερισμού και καινοτομίας που κατείχε, με αποτέλεσμα, μετά το θάνατό του να βλέπουμε συνεχώς ξαναζεσταμένο φαγητό. Κάποιοι εκεί στην Apple φαίνεται ότι έχουν επαναπαυτεί στις δάφνες του Jobs, δυστυχώς.
mourouzis2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε haters get a life!! Κάνατε μόνοι σας flame το νήμα για να πείσετε τους εαυτούς σας για την επιλογή της lagandroid γκουμούτζας σας!! 2
trayban Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δλδ ενα αιφον με 5,5“ οθόνη, τι θα είναι;
Crystallization Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε haters get a life!! Κάνατε μόνοι σας flame το νήμα για να πείσετε τους εαυτούς σας για την επιλογή της lagandroid γκουμούτζας σας!! Και εσύ hater φαίνεσαι ..απλά android hater. Όπως αυτοί δεν έχουν πιάσει iphone στα χέρια τους, έτσι και εσύ δεν έχεις πιάσει android. Και οι 2 haters/μεριές τα ίδια χάλια είστε! 2
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κρίμα που πέθανε όντως, αν και έζησε πάρα πολύ συγκριτικά με την ασθένειά του. Από εκεί και πέρα, εκεί που απέτυχε ο Jobs, ήταν στο να μεταλαμπαδεύσει στους συνεργάτες του αυτό το μοναδικό πνεύμα νεωτερισμού και καινοτομίας που κατείχε, με αποτέλεσμα, μετά το θάνατό του να βλέπουμε συνεχώς ξαναζεσταμένο φαγητό. Κάποιοι εκεί στην Apple φαίνεται ότι έχουν επαναπαυτεί στις δάφνες του Jobs, δυστυχώς. αυτο φοβαμαι και εγω. μεχρι στιγμης, οτι εχει βγαλει η Apple βασιζεται στις ιδεες και κατευθυνσεις που ηδη εχει υποδειξει ο Jobs. ομως μολις αυτα κανουν τον κυκλο τους, μετα τι μενει; ο Cook οσο καλος και να ειναι στην δουλεια του, δεν εχει την ιδιοφυια του Jobs. Oποτε πως θα προχωρησουν μονοι τους, χωρις πλεον την βοηθεια του Jobs? μενει να μαθουμε στο μελλον.
takaros123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πως καταφεραν να μεγαλωσουν την οθονη 0.7 ιντσες και το 6 να ειναι σχεδον 1.5 φορες μεγαλυτερο απο το 5s...οταν πια τα κινητα εχουν μικροτερες διαστασεις απο αλλα με μεγαλυτερες οθονες η εστω τις ιδιες διαστασεις...ακομα μια πρωτοπορια τις apple θα πουν οι fun της apple και αν το ακουσω και αυτο παραδινομαι. 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Από εκεί και πέρα, εκεί που απέτυχε ο Jobs, ήταν στο να μεταλαμπαδεύσει στους συνεργάτες του αυτό το μοναδικό πνεύμα νεωτερισμού και καινοτομίας που κατείχε, με αποτέλεσμα, μετά το θάνατό του να βλέπουμε συνεχώς ξαναζεσταμένο φαγητό. Δεν απέτυχε, απλώς δεν γίνεται. Αλλιώς δεν θα ήταν αυτός που ήταν. Μερικά πράγματα δεν διδάσκονται.
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και εσύ hater φαίνεσαι ..απλά android hater. Όπως αυτοί δεν έχουν πιάσει iphone στα χέρια τους, έτσι και εσύ δεν έχεις πιάσει android. Και οι 2 haters/μεριές τα ίδια χάλια είστε! Να πω οτι εχω κανει jailbreak πανω απο 30 iphones απο 3gs μεχρι 5s και γνωριζω τα συν και τα πλην του καθε λειτουργικου.Οποτε ειμαι αντικειμενικος.Αλλα ξερω παρα πολλους που δεν εχουν πιασει ποτε android η ειχαν καποιο της σειρας στα 100 ευρω και εχουν αυτη την αποψη.
Crystallization Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω οτι εχω κανει jailbreak πανω απο 30 iphones απο 3gs μεχρι 5s και γνωριζω τα συν και τα πλην του καθε λειτουργικου.Οποτε ειμαι αντικειμενικος.Αλλα ξερω παρα πολλους που δεν εχουν πιασει ποτε android η ειχαν καποιο της σειρας στα 100 ευρω και εχουν αυτη την αποψη. Δεν είσαι πάντα αντικειμενικός,είτε είναι vs iOS είτε vs WP μην λέμε και ότι θέλουμε. Και δεν μιλάω για μόνο την αρχική σελίδα και την κουβέντα που γίνεται, αλλά και για τα "WTB" στο αντίστοιχο section του FORUM. Να σου θυμίσω όταν ο άλλος ήθελε windows phone και εσύ ντε και καλά ήθελες να του πλασάρεις το Moto G. Τέσπα,δεν έχει σημασία ..δεν το έγραφα έχοντας εσένα στο μυαλό. Υπάρχουν πιο μπαμ παραδείγματα εδώ μέσα ..
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είσαι πάντα αντικειμενικός,είτε είναι vs iOS είτε vs WP μην λέμε και ότι θέλουμε. Και δεν μιλάω για μόνο την αρχική σελίδα και την κουβέντα που γίνεται, αλλά και για τα "WTB" στο αντίστοιχο section του FORUM. Να σου θυμίσω όταν ο άλλος ήθελε windows phone και εσύ ντε και καλά ήθελες να του πλασάρεις το Moto G. Τέσπα,δεν έχει σημασία ..δεν το έγραφα έχοντας εσένα στο μυαλό. Υπάρχουν πιο μπαμ παραδείγματα εδώ μέσα .. Δεν νομιζω να λες για μενα στο παραδειγμα που εθεσες.Το moto g πολυ σπανια να το προτεινω γιατι δεν εχει sd.Σε κατηγορια μεχρι 200 ενας που θελει wp θα προτεινω wp.Αν μπορεις να μου υποδειξεις τα ποστ που προτεινα το moto g ενω ο αλλος ηθελε windows phone θα το εκτιμουσα. Επισης προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος με επιχειρηματα οταν προκειτε να κρινω κατι.
Crystallization Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αν μπορεις να μου υποδειξεις τα ποστ που προτεινα το moto g ενω ο αλλος ηθελε windows phone θα το εκτιμουσα. Έχεις δίκιο σε αυτό, δικό μου λάθος. Μπέρδεψα τους haters. Site: -> 1
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις δίκιο σε αυτό, δικό μου λάθος. Μπέρδεψα τους haters. Site: http://www.insomnia.gr/topic/538818-windows-phone-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%AE-%CF%8C%CF%87%CE%B9/">-> Αρα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι οταν γραφω κατι ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινετε.Αν βγαλει η apple καλο κινητο που να αξιζει θα το γραψω.Μεχρι τοτε θα δεχονται οι κατοχοι του την κριτικη που του αξιζει χωρις εξυπναδες τυπου εισαι hater της apple κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα