jimmmi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Θα περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο την Apple. Αφου σαν λογισμικό δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω, ας προσεφερε σε hhardware και σε design. Το nfc δε μου λεει κατι οταν εχει και το galaxy s3 μινι, της σειρας κινητό. 2
21century Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο οι κινέζοι εχουν αυτό το προνόμιο τελικα...
jowl_tnt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ασχημηνε... Αμα μπει και ενα γιγα τρωει μαυρο απο μενα. 1
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ασχημηνε... Αμα μπει και ενα γιγα τρωει μαυρο απο μενα. Απο το iphone 5 και μετα ειχε γινει ασχημο.Απλα τωρα στις 4.7" θα ειναι ακομα χειροτερο μακροστενο και με τραγικα bezels 3
jowl_tnt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο το iphone 5 και μετα ειχε γινει ασχημο.Απλα τωρα στις 4.7" θα ειναι ακομα χειροτερο μακροστενο και με τραγικα bezels Δε με ενοχλει το μπροστα, τα μπεζελ κτλ. Πανω κατω ετσι το περιμεναμε και το ειχαμε δεχτει απο πριν! Αλλά πίσω και γενικά το ντιζάιν δεν ειναι οσο πρεμιουμ πρεπει... νομιζω! Τοσα λεφτα δίνουμε.
Oxygene Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει το σχήμα (αλλά όχι τη γεύση) σοκοφρέτας 1
desertman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο το iphone 5 και μετα ειχε γινει ασχημο.Απλα τωρα στις 4.7" θα ειναι ακομα χειροτερο μακροστενο και με τραγικα bezels Οτι νά´ναι... Από έναν hater που τα μισά posts σε αυτό το thread ειναι δικά του, στην προσπάθεια του να μας πείσει πόσο άσχημο ειναι... Περιέργως τα υπόλοιπα smartphones των 4,5-4,7 δεν ειναι μακρόστενα...
tommacgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον η apple ετοιμαζει τηλεφωνο απο latex για οσους δεν θα τους αρεσει το μεγεθος του 6 , θα το τραβανε κ θα διαλεγουν το επιθυμιτο μεγεθος που θελουνε κ για οτι χρηση θελει ο καθενας. Το πιο αστειο ειναι πραγματικα οτι ολοι κραζανε χρονια οτι η apple δεν δινει μεγεθος οθονης κ τωρα που παει να το κανει ολοι oi fun του android κραζουνε ξανα. Ποιοι η ιδιοι που παιζουνε ρακετες στην παραλια με τα τηλεφωνα τους. Ας σοβαρευτουμε λοιπον γιατι για αλλη μια φορα η apple θα κατατροπωσει την αγορα απο τα αποδυτηρια θελουμε δεν θελουμε κ οποιος θελει ας κοιταει το δεντρο κ οχι το δασος.
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οτι νά´ναι... Από έναν hater που τα μισά posts σε αυτό το thread ειναι δικά του, στην προσπάθεια του να μας πείσει πόσο άσχημο ειναι...Περιέργως τα υπόλοιπα smartphones των 4,5-4,7 δεν ειναι μακρόστενα... Πανε δες τις αναλογιες των αλλων smartphones και ασε τις εξυπναδες.Το iphone μετα το 5αρη η αναλογια του ειναι 9:5 ενω σε ολα τα σοβαρα smartphone ειναι 16:9.Αυτο το καθιστα μακροστενο και ασχημο.Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που γραφω δεν ξερω πως να στο γραψω πιο απλα. 3
tommacgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δε με ενοχλει το μπροστα, τα μπεζελ κτλ. Πανω κατω ετσι το περιμεναμε και το ειχαμε δεχτει απο πριν! Αλλά πίσω και γενικά το ντιζάιν δεν ειναι οσο πρεμιουμ πρεπει... νομιζω! Τοσα λεφτα δίνουμε. Ας περιμενουμε φιλε μου να το πιασουμε στα χερια μας κ τοτε πραγματικα ας σχολιασουμε για το αν θα ειναι premium η οχι. 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πανε δες τις αναλογιες των αλλων smartphones και ασε τις εξυπναδες.Το iphone μετα το 5αρη η αναλογια του ειναι 9:5 ενω σε ολα τα σοβαρα smartphone ειναι 16:9.Αυτο το καθιστα μακροστενο και ασχημο.Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που γραφω δεν ξερω πως να στο γραψω πιο απλα. Μήπως κάνεις λάθος; 1136/640=1.775=16/9
tommacgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πανε δες τις αναλογιες των αλλων smartphones και ασε τις εξυπναδες.Το iphone μετα το 5αρη η αναλογια του ειναι 9:5 ενω σε ολα τα σοβαρα smartphone ειναι 16:9.Αυτο το καθιστα μακροστενο και ασχημο.Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που γραφω δεν ξερω πως να στο γραψω πιο απλα. Δεν μπορεις να κρινεις φιλε μου κατι το οποιο δεν το εχεις δει δεν το εχεις πιασει στα χερια σου. Επειδη ηδη εχω παραλαβει λοιπον θηκη για το iphone 6 στα χερια μου απο αμερικανικο κατασκευαστη οπως spigen εχω ενα να σου πω το τηλ στο χερι ειναι τοπ κ για να στο συγκρινω λιγο ειναι 97% σχεδον στο μεγεθος ιδιο με το galaxy s3 . Ποτε δεν ακουσα απο κανεναν αν θυμαμαι καλα οτι το galaxy s3 ειναι ασχημο η μακροστενο.
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως κάνεις λάθος; 1136/640=1.775=16/9 note 3: 5.7 in (145 mm) Full HD Super AMOLED 388 ppi (1920×1080) (PenTile matrix) (16:9 aspect ratio) with Gorilla Glass 3 iphone 5: The iPhone 5, however, has a 16:9 1136×640 display; it’s the same width as the iPhone 4/4S, but it’s 176 pixels taller Κρατησε ιδιο παχος με το iphone 4s αλλα το μακρυνε πολυ εξου και το μακροστενο.Η αναλογια πλατος/υψος δεν ειναι οπως πχ στο s3 που ειναι 16/9(1280x720). Δεν μπορεις να κρινεις φιλε μου κατι το οποιο δεν το εχεις δει δεν το εχεις πιασει στα χερια σου. Επειδη ηδη εχω παραλαβει λοιπον θηκη για το iphone 6 στα χερια μου απο αμερικανικο κατασκευαστη οπως spigen εχω ενα να σου πω το τηλ στο χερι ειναι τοπ κ για να στο συγκρινω λιγο ειναι 97% σχεδον στο μεγεθος ιδιο με το galaxy s3 . Ποτε δεν ακουσα απο κανεναν αν θυμαμαι καλα οτι το galaxy s3 ειναι ασχημο η μακροστενο. Κρινουμε απο αυτα που εχουν διαρρευσει.Σχολιαζουμε.Το αν ειναι καλα η οχι τα σχολια ειναι στην κριση του καθενος για το πως του φαινετε(εστω και απο φημες).Το s3 ειχε καλυτερη αναλογια απο το iphone 5 και αναλογικα με το πλατος του δεν ηταν μακροστενο.Το ασχημο ειναι να ειναι πολυ στενο και πολυ μακροστενο(οπως στο iphone 5/5s)Εκεινο δεν μου αρεσει καθολου. 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν σε καταλαβαίνω. Γράφεις ότι το 5 είναι 9:5, μετά γράφεις ότι το 5 είναι 16/9 και μετά λες ότι δεν έχει την ίδια αναλογία με το S3 που είναι 16/9!
aerocool Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραια, τοτε γιατι αρπαζεσαι που σε λεω πικραμενο οταν απο μονος σου το δηλωνεις οτι εισαι; Απ'τη στιγμη που δηλωνεις hater της apple ειναι δεδομενο πως οτι και να εβγαζε απλα θα το εκραζες. Δεν ειναι στο design το προβλημα σου, αλλου ειναι... Κατα τ'αλλα: -Εγλειψα την apple επειδη δεν εκραξα το iphone 6 με αφορμη ενα βιντεο που ισχυριζεται οτι παρουσιαζει το τηλεφωνο οπως θα ειναι. -Εγλειψα την apple επειδη το γουστο μου (το οποιο ειναι υποκειμενικο) δεν αντιλαμβανεται το design τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζουν οι δηλωμενοι haters (που και αριστουργημα να ηταν παλι απαισιο θα το 'λεγαν) . Ρε τι προβληματα τραβαει ο κοσμος Κυριακατικα... Νομίζεις ότι πραγματικά με ενδιαφέρει τι μου λέει ο οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο; Σε έτσουξε που σε κάποιους δεν άρεσε το design για το οποίο φημίζεται υποτίθεται η ακατανομαστη και αρχισες τις ειρωνείες και τα παραμύθια με υστερόγραφο. Οκ, θεμιτό. Παμε παρακάτω. Ελπίζω και οι μη haters να μην πουν κακα λογια για το design μην τυχόν τους κραξεις κι αυτούς γιατι η γνώμη σου εχει τεράστια σημασία.Κάτσε φιλαράκο να κάνει πρώτα την παρουσίαση ή Apple και μετά μιλάμε... εσύ γιατί κόλλησες ότι είναι πραγματικά αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα