don korleon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε θηρία κ οι δύο τα βρήκατε. Barracuda 7200.7 80gb seagate st380011a είναι ο δίσκος . απλά βλέπω ότι μόλις βρίσκω λύση για το ένα θέμα ξεπεταγεται το άλλο. θα παω αύριο να ξεμονταρω τον πύργο του γαμπρού μου κ βλέπουμε αν δεν κάνει μάλλον με κόβω κανα πλαίσιο να ψάχνω ide sata.κ ας μην ξέρω γρι τι σημαίνουν αυτα .
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το Πλαίσιο νομίζω έχει μόνο θήκες που σου κάνουν τον IDE εξωτερικό USB. Έχουν 2πλάσια τιμή μεν αλλά το καλό είναι ότι δέχονται και SATA.
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξέρω μόλις αυτό έψαχνα γιατί αυτό το κατάστημα έχει στην περιοχή μου. Θα κάνει αυτό λες; να συνδεσω τον εσωτερικό με αυτόν τον ανταπτορα και από κει με USB ?
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδεσά τον δίσκο με τον άλλον υπολογιστή αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά στις μονάδες σκληρών δίσκων. Η συνδεσμολογια είναι ίδια ο υπολογιστής είναι παλιός κ αυτός
mascuale Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπες στο disc management και δες αν εκεί τον εμφανίζει; Αν ναι, μπορεί απλά να χρειάζεται να του αναθέσεις γράμμα (δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου, assigne letter)
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν το θέμα είναι τελικα ότι ο δίσκος τετελεσται. Δοκίμασα τον δίσκο μόνο του στον άλλον υπολογιστή κ σέρνονταν. Δεν άνοιγε καν ο υπολογιστής στα Windows. Κ σαν δεύτερο που τον έβαλα αναγνωρίστηκε τελικά σαν συσκευή, αλλά όταν έκανα δεξί κλικ από πάνω για να κάνω άνοιγμα, μου έγραφε ότι ο δίσκος ήθελε διαμόρφωση. εν τέλη τον πηγα στο πλαίσιο να τον δοκιμάσουν για να δω αν τελικά αλ είναι να πάρω κ το ide and sata to usb μου είπαν ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα.δεν ανταποκρίνεται που σημαίνει ότι έχασα κ τις φωτό.
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, φαντάζομαι ότι όντως έχει σοβαρό πρόβλημα, τότε. Πάντως, δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις τίποτα με καμιά πατέντα, αν τον πας σε κάποιον τσάκαλο ελεύθερο επαγγελματία. Μια φορά, θυμάμαι, σε ένα σεμινάριο hardware που παρακολουθούσα, ο καθηγητής μας μας είχε δείξει ένα νεκρό δίσκο που δεν ξεκινούσε. Κάτι έκανε τότε με μια οδοντογλυφίδα και το έφτιαξε.
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που με νοιαζει ειναι να παρω τις φωτογραφίες απο μεσα και στοιχίζει κανα 300
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλά μου φαίνονται. Το 'χεις ψάξει καλά (και εδώ αλλά και γενικά στο internet); Έχεις ρωτήσει σε μαγαζιά;
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίτα στο πλαίσιο μου παν κ παραπάνω ίσως. Στο ίντερνετ αν θυμάμαι καλά σε κάποιες εταιρίες πάλι ξέφευγε το ποσό . γενικά δεν έκατσα να ασχοληθώ όμως γιατί δεν ηξερα ότι θα πάει εκεί το θέμα. ξέρω βέβαια κ κάποια προγράμματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνουν δουλειά. αλλά έξω δεν πρόκειται να δώσω τόσα πολλά λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα