Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω laptop και θελω να βγαλω το dvd και να βαλω ενα Samsung 840 Series Evo 120GB  για να βαλω το λειτουργικο. Την διαδικασια θα την κανω μαλλον με το acronis. Το θεμα ειναι με τι καλωδιο θα συνδεσω τον νεο δισκο. Τι sata εχει ο υπολογιστης? Τι πρεπει να προσεξω. Χρειαζομαι και θηκη για να βαλω τον νεο δισκο και ποια? Οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κανεις κατι ιδιαίτερο βγάζεις τον έναν δίσκο και βάζεις τον αλλο και οι 2 sata ειναι δεν χρειάζεται κατι αλλο , για θήκη που λες θα αγοράσεις μια για sata δίσκο http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=117&sub=340&showfoto=0&pmanuf=undefined&sort=3

Δημοσ.

Ο samsung ειναι πολύ καλός και εγω αυτο έβαλα πρόσφατα τωρα απο θήκες δεν εχω μεγάλη εμπειρία να σου πω την αλήθεια μια μεχρι 10 euro πάρε να υποστηρίζει και usb 3

Δημοσ.

Αυτες που μου εδειξες ειναι για να τον κανω εξωτερικο νομιζω, εγω θελω μια για να αντικαταστασω το dvd, σωστα? Ποια ειναι αυτη?

Και κατι αλλο...ο υπολογιστης μου εχει sata 2? και ο samsung sata 2?

Δημοσ.

Α δεν το κατάλαβα οτι θέλεις και τους 2 δίσκους επάνω , αυτο που θέλει για να βγάλεις το dvd και να βάλεις τον παλιό δίσκο σαν 2ο λέγεται Hard Drive Caddy και συγκεκριμένα αυτο http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item416232f03cπου κάνει για ολα τα laptop απο οτι λεει , απο εκει και πέρα μετα βάζεις τον samsung evo στην θέση του παλιού.

Ο samung ειναι sata 3 και το laptop σου υποστηρίζει sata 2 δεν εχει καμια σημασία ομως αυτο μπαίνει κανονικά απλα θα εχεις μικρότερη ταχύτητα οσο αφορά τον δίσκο αν υποστήριζε το laptop σου sata 3 , ειτε sata 2 ή 3 με τον ssd το laptop θα πάρει μεγάλη ανάσα

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν εχω ασχοληθεί με το acronis και γενικά τετοια cloning προγράμματα καλύτερα να σου απαντήσει καποιος αλλος που γνωρίζει. Θα σου πρότεινα πάντως μιας και πρόκειται για καινούργιο δίσκο να κάνεις format και καθαρή εγκατάσταση των windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...