Captain Nemo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα xt910 χωρίς ρίζες και χωρίς εγγύηση και θέλω να σώσω την πρόοδό μου σε μερικά παιχνίδια και στην συνέχεια να κάνω εργοστασιακή επαναφορά και να περάσω νέα λειτουργικά. Η εφαρμογή που θα μου σώσει τα παιχνίδια θα θέλει ρίζωμα πιθανολογώ οπότε πρέπει να το ριζώσω πρώτα με άλλη εφαρμογή και μετά να σώσω τα παιχνίδια ή δεν πειράζει να το ριζώσω και με την εφαρμογή backup;Και που μεταφέρονται τα σωμένα παιχνίδια; Ακόμα και το avast έχει επιλογή για ρίζωμα ή πρέπει να γίνεται με ειδική εφαρμογή;Και πρέπει μετά να σώσω το bios του κινητού πριν αρχίσω να περνάω λειτουργικά για να μην το τουβλώσω; Γενικά είμαι άσχετος οπότε κάθε βοήθεια και σύνδεσμος καλοδεχούμενος.Υπάρχει κάποιο λειτουργικό που να ενημερώνεται κάπως αυτόματα ώστε να μην χρειάζεται να κάνω σε κάθε νέα έκδοση ξανά την διαδικασία; Θέλω να βελτιώσω την ταχύτητα και να λύσω ένα πρόβλημα που έχω που κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση κάθε 4 και λίγο χωρίς όμως να μου ζητάει κωδικό ξανά.
Captain Nemo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μία βοήθεια, ας είναι και μισή
neverme Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δυο επιλογές. Titanium backup (στο οποίο θα χρειαστείς root όμως) και Helium (ΔΕΝ χρειάζεται root). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα