Προς το περιεχόμενο

asus memopad hd 7 vs samsung galaxy tab 3 8.0 vs LG G Pad V500 8.3"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εξεταζω την αγορα ενος εκ των τριων tablet του τιτλου, σε αντικατασταση του (περιορισμενων δυνατοτητων) Lenovo A1000I που εχω στην κατοχη μου. Η χρηση για την οποια το προοριζω ειναι για σερφαρισμα, βιντεακια απο το You-tube και παρακολουθηση ταινιων-σειρων απο usb ή micro sd.

To budget μου ειναι σφιχτο και ως εκ τουτου θα ηθελα να αποφυγω να παω στη λυση του G-pad. Για το asus διαβαζω οτι παιζει να ειναι η πιο τιμια προταση στα 100 και ισως οχι μονο ευρω, με μια πολυ καλη και ζωντανη οθονη. Οι 8 ιντσες του Galaxy βεβαια φανταζουν δελεαστικοτατες για τη χρηση την οποια θελω να κανω και για το λογο αυτο κλινω περισσοτερο προς αυτο( και λογω τιμης οπως προανεφερα). Τι θα κανατε στη θεση μου;

Δημοσ.

Τελικα προτιμησα να παω σε 8 ιντσες και παρηγγειλα στα 140 ευρω το Lenovo A8-5500. Θα επαιρνα το Tab 3, αλλά εχασα την προσφορα που ετρεχε το ΣΚ στα μεγαλα καταστηματα που ηταν διαθεσιμο, καθιστωντας το ετσι ασυμφορο..

• Like 1
Δημοσ.

Αν προλαβαίνεις  να ακυρώσεις το Lenovo, την προσφορά για το Tab 3 την έχει τώρα το e-shop στο newsletter που στέλνει στα 159 €. Μια άλλη πρόταση αν μπορείς να περιμένεις είναι το Lenovo S8 που αναμένεται να κυκλοφορήσει και είναι σαφώς ανώτερο από το Α8.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για μένα πήγαινε να τα δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα (Κοτσώβολος έχει και τα 2 στην γκάμα του) κυρίως για την απόδοση της οθόνης τους..

Παίξε μαζί τους να δεις και τις διαφορές επιδόσεων για τις χρήσεις που θέλεις  Πάντως εκτιμώ ότι θα έχουν παρόμοιες επιδόσεις, δεν ξέρω φυσικά πόσο διαφορά δίνει το 0,5 GB RAM παραπάνω που έχει το Samsung.

Πάντως από την στιγμή που έχεις ήδη tablet, προσωπικά αξίζει να περιμένεις το S8. Άντε να έρθει και μέσα Οκτωβρίου (εγώ δεν έχω tablet και κάνω υπομονή.....)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Θεωρω οτι αρχικα τουλαχιστον δεν θα παιξει κατω απο τα 200 ευρω το S8, ειχα οριοθετησει τα 150 ευρω ως ταβανι, οποτε δεν θα περιμενω μαλλον. Ευχομαι να σταθεις εσυ τυχερος με την αποκτηση του. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...