Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση 48-55

gino007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας, θέλω να πάρω μια τηλεόραση η οποία να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικα,να είναι smart tv, 3d, full hd (και πιο πάνω δεν με χαλάει) έχω δει κάποιες Samsung αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετά καλές και αν αξίζουν τα λεφτά τους budget απεριόριστο αλλά και το φθηνότερο θα ήταν προτιμότερο, ευχαριστώ προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας, θέλω να πάρω μια τηλεόραση η οποία να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικα,να είναι smart tv, 3d, full hd (και πιο πάνω δεν με χαλάει) έχω δει κάποιες Samsung αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετά καλές και αν αξίζουν τα λεφτά τους budget απεριόριστο αλλά και το φθηνότερο θα ήταν προτιμότερο, ευχαριστώ προκαταβολικα!

Αυτά είναι! :-D

• Like 1

Δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα που ζηταει σε σχεση με μια 6400/6500.Να ηταν στα 1400 ευρω θα αξιζε σιγουρα.

Δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα που ζηταει σε σχεση με μια 6400/6500.Να ηταν στα 1400 ευρω θα αξιζε σιγουρα.

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει καλύτερο πάνελ από την σειρά 6.

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει καλύτερο πάνελ από την σειρά 6.

Εχει λιγο καλυτερο πανελ και 200hz.Αλλα τα 500 ευρω παραπανω που ζηταει δεν τα αξιζει για αυτα τα παραπανω που εχει.Αν ειχε 1400 θα αξιζε.

Εγώ φίλε μου έχω την σειρά ue55f8000 samsung...Είναι πολλά τα λεφτά αλλά πιστέψτε με η τηλ δεν υπάρχει..είναι εκπληκτική..απίστευτο design και δυνατότητες τρομερες..

Οι τηλεοράσεις της σειράς 6000 έχουν πολύ καλό Full HD panel 100Hz. Τα πραγματικά 100Hz είναι υπεραρκετά, και δεν πρέπει να μπερδεύονται με τα ψεύτικα 200-400-600Hz. Απλώς, εάν έχεις απεριόριστο budget μπορείς να αγοράσεις ακόμα καλύτερης ποιότητας panel 100Hz, panel 200Hz, ή panel ανάλυσης Ultra HD.

Η βέλτιστη αναλογία χαρακτηριστικών/τιμής αντιστοιχεί στη σειρά 6000 της Samsung. Από εκεί και πέρα χρυσοπληρώνεις κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά.

Για να το πω χοντρικά, η σειρά 6000 είναι Porsche, ενώ η 7000/8000 είναι Ferrari. Για να κυκλοφορείς μέσα στην Αθήνα, η καλύτερη και πιο γρήγορη Porsche στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετή. Εάν όμως έχεις απεριόριστο budget μπορείς να αγοράσεις Ferrari/Lamborghini.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...