Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Θέλω να σας ρωτήσω αν τα Ghz είναι τόσο σημαντικά όσο λέγεται ότι είναι. Αυτό που εννοώ είναι ότι στην αγορά ενός υπολογιστή, οι περισσότεροι κοιτάζουν πόσα Ghz έχει ένας επεξεργαστής και αυτό το θεωρούν σημαντικότερο από τον επεξεργαστή ή από το μοντέλο του επεξεργαστή. Γενικά, έχω διαβάσει πως για gaming τα 4 σημαντικότερα είναι : GPU,RAM,CPU,Hard Drive.

Έχω δίκιο ή τα Ghz είναι πραγματικά ένα από τα σημαντικότερα σε έναν υπολογιστή;

Δημοσ.

Ολα ειναι σημαντικα.. Αρκει να συγκρινεις ομοια πραγματα.. Ο χρονισμος παιζει ρολο αλλα και το μοντελο του επεξεργαστη.. Ειναι συνολικο το αποτελεσμα

Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε αν συγκρινεις ιδια σειρα επεξεργαστων ναι εχει διαφορα.Αν συγκρινεις διαφορετικους δεν βγαινει νοημα

Δημοσ.

Βασικά ναι για gaming. Έχω βρει ένα Intel Core i3 me 1,70ghz. Μήπως θα έπρεπε να ψάξω για κάτι άλλο;

Απλά, διάβασα πως τα ghz  δεν είναι από τα σημαντικότερα.

Όμως μην σκεφτείτε τίποτα hardcore. Απλά για λίγο LoL.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς ακριβώς βοηθάει στην γενική απόδοση του υπολογιστή.

Δημοσ.

Αν κοιτάς μόνο τα GHz, δε βγάζεις άκρη. Σίγουρα παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά περισσότερο μετράει η τεχνολογία του επεξεργαστή και τα λοιπά χαρακτηριστικά του. Και, φυσικά, στα games, τεράστιο ρόλο παίζει η GPU. Ο σκληρός δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Δημοσ.

Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Οπότε, εάν τα ghz είναι 1,7, αλλά η gpu είναι nvidia geforce 840m, είναι σχετικά καλός ένας υπολογιστής;

Μιλάω για περίπου 400-450 ευρώ υπολογιστές.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/asus-x550lnv-xx527d-156-intel-core-i5-4210u-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt840m-2gb-free-dos-dark-grey-p-PER.909697?sid=1

Αν και δεν λεει πολλα απο οθονη αλλα μην περιμενεις και πολλα σε αυτην την τιμη.Εγω θα σου προτεινα ενα φθηνο σταθερο παντως

Δημοσ.

ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΠΡΩΤΙΜΗΣΕΙΣ LENOVO ΠΡΩΣΕΧΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΟΥ.ΓΙ ΤΟ LOL ΟΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ-ΒΑΣΗ.ΤΑ LENOVO ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

Sent from my iPhone using Insomnia

ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ LENOVO ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΟΥ.ΓΙ ΤΟ LOL ΟΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ-ΒΑΣΗ.ΤΑ LENOVO ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...