Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες έκανα Format στο Laptop μου χρησιμοποιώντας την λειτουργία "Computer Repair".Το laptop μου είναι το Dell inspiron N5010. Αφού έκανα Backup τα αρχεία που ήθελα έκανα επανεκκίνηση το pc πατώντας το F8 την στιγμή που εμφανίζεται το logo της Dell μπήκα στην λειτουργιά "Computer Repair" και με το Dell Data Safe έκανα το Format στον υπολογιστή.Δυστυχώς ξέχασα να κάνω Backup ένα πολύ χρήσιμο φάκελο που χρειάζομαι.Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω Recovery τον φάκελο??

Ένας φίλος μου είπε για αυτό το πρόγραμμα "ParetoLogic Data Recovery".Μπορώ να τον κάνω recovery με αυτό το πρόγραμμα ή με κάποιον άλλο τρόπο??

*Δεν είμαι σίγουρος αν ονομάζεται Format αυτό που έκανα.

Δημοσ.

μπορεις να κανεις επαναφορα δεδομενων με πολλα προγραμματα,Link.png Site: εδω αναφερεται ενα προγραμμα και εχει οδηγιες,ας κανεις την αρχη ετσι και αν υπαρξει προβλημα δοκιμαζεις αλλα προγραμματα,μη κανεις νεες εγγραφες στον δισκο μεχρι να παρεις πισω τα αρχεια

προφανως εχεις κανει επαναφορα του προεγκατεστημενου λειτουργικου(αυτοματη λυση windows,drivers)ειναι το φορματ και αυτο .

ενα δωρεαν προγραμμα ειναι το recuva,ενα πολυ καλο εργαλειο ειναι το active file recovery (οχι δωρεαν)

Δημοσ.

μπορεις να κανεις επαναφορα δεδομενων με πολλα προγραμματα,Link.png Site: εδω αναφερεται ενα προγραμμα και εχει οδηγιες,ας κανεις την αρχη ετσι και αν υπαρξει προβλημα δοκιμαζεις αλλα προγραμματα,μη κανεις νεες εγγραφες στον δισκο μεχρι να παρεις πισω τα αρχεια

προφανως εχεις κανει επαναφορα του προεγκατεστημενου λειτουργικου(αυτοματη λυση windows,drivers)ειναι το φορματ και αυτο .

ενα δωρεαν προγραμμα ειναι το recuva,ενα πολυ καλο εργαλειο ειναι το active file recovery (οχι δωρεαν)

δοκιμασα το recuva 

το εβαλα να ψαξει στον φακελο των εγγραφων μου

βρηκε 11000 περιπου αρχεια αλλα δεν εμφανισε καννενα.

Δημοσ.

έχεις περάσει άλλα αρχεία στον δίσκο και όσο συνεχίζεις να τον χρησιμοποιείς είναι χειρότερα για την ανάκτηση.

Κατέβασε το active@file recovery(ΔΕΝ είναι δωρεάν) και τρέξε superscan στον δίσκο.

Θα πάρει αρκετή ώρα και θα σου βγάλει τα αρχεία που μπορει και δεν μπορεί να ανακτήσει αλλά υπάρχουν στον δίσκο.

Καλή τύχη αλλα μην περιμένεις πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...